2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

G
Merhaba kizlar benim adetim gecikti test yaptim kanda beta hcg 62.97 cikti sizce de hamilemiyim lutfen biri bisi desin yarin doktor randevum var
gec dollenme olmus sanirim tabii doktor daha iyi bilir ama hamilesin tebrik ederim :))) 5.0 den sonraki degerler hamileligi gosterir. Yeni bi hamilelik sanirim..

Merhaba kizlar benim adetim gecikti test yaptim kanda beta hcg 62.97 cikti sizce de hamilemiyim lutfen biri bisi desin yarin doktor randevum var
canım ben 62 ile öğrendim idrar testinde silik çizgi çıkmıştı 48 saat sonra yine yaptır en az iki katına çıkması lazım benmki 212 ye çıkmıştı. hamişsin sende inşallaah :)

canım ben 62 ile öğrendim idrar testinde silik çizgi çıkmıştı 48 saat sonra yine yaptır en az iki katına çıkması lazım benmki 212 ye çıkmıştı. hamişsin sende inşallaah :)
Cok tesekkur ederim kizlar insallahhh yarinda dokyor randevum var bakalim doktor yarin ne diyecek heyecandan bisi olacak diye korkuyorum yani o dereceyimm

Seninki ne kadarlik sat ne zaman benim 15nisan
canım benim sat 10 nisan şuan 5+4 teyim... adet 10 mayıstı 12 mayısta kan değeri 894 çıktı 15 mayısta 3136 çıktı sonrada daha gitmedim... cuma doktor randevum var umarım keseyi görürüz ama kalbi duyarmıyız bilmiyorum

Aramizda tam 5gun var hadi bakalim hakkimizda hayirlisi benim 2cocugum olacak cok heyrcan yapmam diyodum ama varya insan daha cok heyecanlaniyo sanki ilk defa :)

Aramizda tam 5gun var hadi bakalim hakkimizda hayirlisi benim 2cocugum olacak cok heyrcan yapmam diyodum ama varya insan daha cok heyecanlaniyo sanki ilk defa :)
kıyamam ne mutlu sana Allah daim etsin heyecanını mutluluğunu... İkinci çocukta olsa üçüncü çocukta olsa her evlat başka... Benim daha ilk olacak Rabbim nasip ederse... Yarın güzel haberlerini bekliyorum

Insaallahhh yarin
kıyamam ne mutlu sana Allah daim etsin heyecanını mutluluğunu... İkinci çocukta olsa üçüncü çocukta olsa her evlat başka... Benim daha ilk olacak Rabbim nasip ederse... Yarın güzel haberlerini bekliyorum
yAzarim sonuclari rabbim hayirli olani gonlumuzede razi etsin :)

Bu t
bende benden istenilen testlerin çok tuttuğunu düşünmüştüm.140 tl :) sizinkiler bir hayli uçuk fiyatlar .gittiğiniz hastaneye göre fiyatlar çok değişiyor
Bu teStleri neye gore istediler benden sadece bi tupnkan bide idrar istedi doktor acaba saglik ocaginda verdim diemi acaba

cimcim16 ben kan verdgm gun baya dipbucak temuzlik yapmstim ama pskolojikmi bilmem kan testinfe cikip hamilesin dendigi an hafif ev isi yapıyorum esim zaten yaptirmio o supuruo silio haftasnuda annem geldi o yapti ben toz olursa kucuk supurgeyle bi geziyorum ama ole agir temizlik yapinca hemen agrin oluo ve akintim artio masallah sana. Hele camasir selesni kaldiranmom kaldirinca gobegme bicak saplanio sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…