- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.881
ya cok kotu oldum,hatirliyorum buraya da yaziyordu bi ara..uzundur da yok ne burda ne orda ben de bakiniyordum acaba niye boyle sessizlesti diye..Allah sabir versin :/
herkesin bünyesi farklı ama beni bu konu rahatsız ediyor.başka sıkıntım yok çok şükür..31. haftada başladı benim.arada sırada azalıyor cnm ama gece yatakta dönerken bile acıyor maalesef. o paytak yürüyüşten utanıyorum bazen ya özellikle işyerindeHadi yaazor yürüdüm bugün evin içinde paytak paytak
Kızlar Gazi Üniversitesi Hastanesi nde Prof Dr Merih Bayram ı tanıyan, bilen var mı? Annemin miyomdan ameliyat olması gerekiyor da onun için araştırıyorum...
Günaydınlarrr kızlaaarrr :)
Ben şimdi doktora geldim kbbyr bakalım ne dicek ilaç verme bana dicem kullanmammm :)) normalde bile ilaç kullanmayan inatçı ben şimdi hiç kullanamam :))
Rapor verir umarım 3 günlük isticemmm :))
Odunmuş hakikaten...kızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Dr ye git ki içinde kuşku kalmasın... İlk gebeliğin farkedemeyebikirsin...belki üsüttün, gazın var,belki erke mc dgm ağrıları... Kesinlşkle korkutmak için söylemiyorum ama artık son viraja girildi... Bebişlerimizin canı ne zaman isterse gelirlerkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Hııı anladım canım bu hafta gelir heralde.. merakla bekliyorum bakalımBen yaptim evet uzun suruyor gelmesi cunku o butik kapanana kadar kargoyu cikarmiyorlar..ben kafaya takmadan beklemistim ama bir sorun cikmadi urunler cok guzel begendim.umarim seninde iyisi denk gelir.
Dr ye git ki içinde kuşku kalmasın... İlk gebeliğin farkedemeyebikirsin...belki üsüttün, gazın var,belki erke mc dgm ağrıları... Kesinlşkle korkutmak için söylemiyorum ama artık son viraja girildi... Bebişlerimizin canı ne zaman isterse gelirler
Odunmuş hakikaten...
yaa çok üzüldümmm neden ölmüş kihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-kadin-gibi-hissetmek.872384/#post-43327305 kızlar bu konuyu okuyun. merve100 de ocak annesiydi ama malesef bebeğini kaybetti, diğer ocak annelerine yazıyordu. onun için dua edelim kızlar Rabbim acısını dindirip tez zamanda sağlıklı gönlüne göre evlatlar nasip etsin diye, hamilelerin duası kabul olur biliyorsunuz
yaa çok üzüldümmm neden ölmüş ki
Umarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaainş verir canım rapor,zaten dinlenince iyileşrirsin :)
Kasap et derdinde koyun can derdinde hesabı... Şu erkek milleti cidden ruhsuz yaratıklar ayyy... Al birini vur ötekinekızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Umarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa(
Kasap et derdinde koyun can derdinde hesabı... Şu erkek milleti cidden ruhsuz yaratıklar ayyy... Al birini vur ötekine
canım nedeni bilinmiyormuş, diğer ocak annelerindeki bir yorumunu okudum sanırım çok yormuş kendini temizlik falan, yormayalım kızlar ya kendimizi, bende kendimi yormuştum suyum azaldı durduk yere, birde bulantısı varmış sanırım ilk başta gitmemiş sonradan gitmiş kontrole ama demekki olacağı vardı, yani sonuçta alt tarafı bulantı bende olsam gitmezdim açıkcası
Zaten kan sonuçları çıksın doktorla bir görüşeim direk kadın doğumcumu arıcam böle böle die umarım kötü bişi çıkmaz yaaayy zaten varya şu hamilelikte şu enfeksiyonlardan bıktık gerçekten, habire biyerlerimizden enfeksiyon çıkıyor, ama doktor eğer içmen gerekir derse iç canım hatta kadın doğumcuna da sor canım ya
Ödet bacım hakediyorlarben ona o ruhsuzluğunun bedelini ödeticem ama dua etsin o an uykum ağır bastı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?