2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi yaa zor yürüdüm bugün evin içinde paytak paytak
herkesin bünyesi farklı ama beni bu konu rahatsız ediyor.başka sıkıntım yok çok şükür..31. haftada başladı benim.arada sırada azalıyor cnm ama gece yatakta dönerken bile acıyor maalesef. o paytak yürüyüşten utanıyorum bazen ya özellikle işyerinde

Kızlar Gazi Üniversitesi Hastanesi nde Prof Dr Merih Bayram ı tanıyan, bilen var mı? Annemin miyomdan ameliyat olması gerekiyor da onun için araştırıyorum...

Canım öncelikle geçmiş olsun annemde de miyom var, birkaç doktor ameliyat dedi birkaçı kanaman olmadığı sürece ameliyat olmayın dedi. Miyomu büyüktü üstelik. İyice araştırmadan ameliyat olmasın.

kızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi

Odunmuş hakikaten...

Dr ye git ki içinde kuşku kalmasın... İlk gebeliğin farkedemeyebikirsin...belki üsüttün, gazın var,belki erke mc dgm ağrıları... Kesinlşkle korkutmak için söylemiyorum ama artık son viraja girildi... Bebişlerimizin canı ne zaman isterse gelirler

benimde aklıma o geldi canım ya dediğin gibi gideyim bugün bakalım ne dicek

yaa çok üzüldümmm neden ölmüş ki

canım nedeni bilinmiyormuş, diğer ocak annelerindeki bir yorumunu okudum sanırım çok yormuş kendini temizlik falan, yormayalım kızlar ya kendimizi, bende kendimi yormuştum suyum azaldı durduk yere, birde bulantısı varmış sanırım ilk başta gitmemiş sonradan gitmiş kontrole ama demekki olacağı vardı, yani sonuçta alt tarafı bulantı bende olsam gitmezdim açıkcası

Kasap et derdinde koyun can derdinde hesabı... Şu erkek milleti cidden ruhsuz yaratıklar ayyy... Al birini vur ötekine

Umarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa (

ayy zaten varya şu hamilelikte şu enfeksiyonlardan bıktık gerçekten, habire biyerlerimizden enfeksiyon çıkıyor, ama doktor eğer içmen gerekir derse iç canım hatta kadın doğumcuna da sor canım ya

allahımmm güç versin inşallah ne kadar zor... bencede yormayalım kendimizi ama olacağı da varmış.. bulantı zaten öldüğü zaman başlıyormuş

ayy zaten varya şu hamilelikte şu enfeksiyonlardan bıktık gerçekten, habire biyerlerimizden enfeksiyon çıkıyor, ama doktor eğer içmen gerekir derse iç canım hatta kadın doğumcuna da sor canım ya
Zaten kan sonuçları çıksın doktorla bir görüşeim direk kadın doğumcumu arıcam böle böle die umarım kötü bişi çıkmaz yaa
Valla ya bu enfeksiyonlar hamilelikte bulmasa bzi nolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…