- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.921
ben de okumuştum ve çok üzülmüştüm. Allah tez vakitte gönlüne göre versinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-kadin-gibi-hissetmek.872384/#post-43327305 kızlar bu konuyu okuyun. merve100 de ocak annesiydi ama malesef bebeğini kaybetti, diğer ocak annelerine yazıyordu. onun için dua edelim kızlar Rabbim acısını dindirip tez zamanda sağlıklı gönlüne göre evlatlar nasip etsin diye, hamilelerin duası kabul olur biliyorsunuz
ben de okumuştum ve çok üzülmüştüm. Allah tez vakitte gönlüne göre versin
benimki buKizlarrr kapı süsü ne olacak peki yahuu bitti diyorum bitmiyor
Canım çok saol .. Çok şükür bakteriyel deilmiş antibiyotiğe gerek yok dediben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmm
yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim. tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedimhayır üzüldüğüm nokta bencilliği öküzlüğü. ve o lafı söylemesi ne kadar acı ya. Allahım kocamın saçma laflarını sen bağışla diye dua ediyorum. ya bişe olursa çocuklara Allah korusun insan düşünmezmi. istememek de neymiş ya
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasınbide kocasından hpv virüsü kapmış o ne ya
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmaz
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.
Şükür kötü bişi çıkmadı cnm antibiyotiğe gerek yok dedi..raporda aldım :))vücut enfeksiyona açık oluyormuş hamilelikte malesef az kaldı hayırlısyla bir atlataydık
haklısınnn tatlımmm ama onlarda bizim kadar heyecanlılar şu son zamanlarda artık, güzel heyecanlarımız yerini korkulu heyecanlara bıraktı haliyle gerilioruz hepimiz..ama bunu ödet aen yinede onaama canım ağrıyı çeken biz her şeyi çeken biz onlara noluyor ya ben acısını çıkarıcam ondan düşündükçe sinir oluyorum :)
canım inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir bebişin. ben de dün hastanedeydim, sancıyla gittim şükür bişey çıkmadı. offff zaman daraldıkça biz de darlanmaya başladıkGünaydın kızlar...Bugün kontrolum var... Gecen cumartesi (29+3) dr ye gitmiştim, ultrasonda herşey yolundaydı ama bnm karın ve kasık bölgemde ağrı oldgndan (3.gebeliğim, tecrübeli oluyor insn biraz) kendisine durumumu bildirdim...1-2 hafta önce kan ve idrar tahlilim de normaldi, bir nst ye bakalım dedi... Ben direkt strese girdim, oğlum da etkilendi o da tabiibir de çikolata yiyp üzerine su içmiştim, oğlum inanılmaz oynadı ve hafif sancılarım cıktı bunun üzerine dr bn tedbir almayı severm diyerek ciğer geliştirici iğne ve a...t isimli bi hap verdi... Bir de 10 gün rapor tabi... Dua edelim birbirimize ki bebeklerimizin göbüşümüzde kaldığı 1 gün 1 saatin bile çok ehmmiyeti var,öpüyorum hepinizi hanımlar...
oyyy maşallah maşallah Allahım sen esirge sen koru tüm yavrularla birlikte senin kuzuyu daiyi çok şükür canım, süte başlamışlar çok şükürr :) kilo gr gr alıyo yavrum :) ama daha doğum kilosuna ulaşamadı, en kısa zamanda ona da ulaşcak inşallah benim minik kızım :) güveniyorum miniğime :))
hehhehhhehe yazık kız bu kuzularaaaaavalla haklısın canım ya ama bu kadar odunluklarda fazla birde hamile halimizle bunların odunluklarını çekiyoruz ama çok kırıldım canım ya bu öküzlüğüne artık, konuşmucam onunlar artık, sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum ikinci çocuğu hayret bişey, bebek bile sinir oldu geceleri normalde hareket etmezdi hareket etti o da gece sabah kadar :)))))))))
Şükür kötü bişi çıkmadı cnm antibiyotiğe gerek yok dedi..raporda aldım :))
haklısınnn tatlımmm ama onlarda bizim kadar heyecanlılar şu son zamanlarda artık, güzel heyecanlarımız yerini korkulu heyecanlara bıraktı haliyle gerilioruz hepimiz..ama bunu ödet aen yinede ona)
Saol canim. Aslinda travel sistem iyiydi. Normal bebek arabasina 600 700 verene kadr 3 lusu 890 mi neydi ama o portbebeyi kis bebegi oldgu icin pek kullanamazsnz dedi bos hali 6 kg mus. E evde nerde saklicaksin. Bide puset almistik. Bebek arabasini yaza alirim die. Ama 2lilerde de yine puset var. Bide baston tipi ama katlaninca cok yer kapliodu aman dedim bu olsun napalim kullanacak cocuk kullanır. Zor oldu karar vermesi ama baska alternatfimde yoktu. Gezdik baktik. Netten alirim diodum ama kanz daki bebek arabalarini yerinde gorunce iiki almamsz dedik kumasi filan cok kotuydu. Ii yapar canim benm annemde gardrobu odeyim dedi bide bana pijamalari o alicak benege aldi yorgan diktrdi bunlarda alsn dedim. Basta istemiyodum da snradanda nie almasnki dedim benm esimde ona alms zamannda. Kv de de kunyesini aldi onuda begendik. Ama ananeside alir diip duruolar kadin zaten verip duruo valla bu dunur olayina sinir oluom. Sen ne alirsan al digerine ne karision. Laf soyliceksende alma. Bastan istemiodm da smdi valla alsinlar diorum torun sonucta kendi grurlari
oyyy maşallah maşallah Allahım sen esirge sen koru tüm yavrularla birlikte senin kuzuyu da
kızzz şimdi pembiş pembişşşş nüfus cüzdanı mı varrr onunnnn
hehhehhhehe yazık kız bu kuzularaaaaahadi biz alıştık onlar asıl alışacakkkk
ben cevap yazmıştım ama görmedin sanırım. benim de aşağıda ama hiç kanamam olmadı. bu arada bir daha vajinal muayene yaptırma. plesantası aşağıda olanların vajinal muayene olmaması gerekiyor. çünkü kanamayı tetikliyor. dün ben de sancıyla hastaneye gittim. nst tahlil vs yaptılar. vajinal muayene yapacaktı, benim plesantam aşağıda vajinal muayene olmamam lazım dedim, dr tamam dedi karından ultrason yaptıDün sabah kalktığım tuvalete gittim iç çamaşırında kan gördüm peçeteye de geldi
Eşimi uyandırdım doktorumu aradım defalarca aramama rağmen açmadı
Karşı komşumuz özel bir hastanede kadın doğumcu bana bugün sadece devlet hastanesinde vardır ultrason acil Oraya git dedi
Gittim ultrasonla baktılar plesantası rahim ağzını kapatmış bebeğin her hareketinde kanamam olabilirmiş açıklık var mı diye bakacağız dediler
Tekerlekli sandalye getirdiler binmek istemedim bindirdiler doğumhaneye soktular soyun dediler soyundum beni o doğum masasına yatırdılar bir aletle açıklık var mı diye baktılar yokmuş
Üniversite hastanesine sevk ettiler
Yukarda sordum ama kızlar cevaplarınıza çok ihtiyacım var tekrar soruyorum Aranızda plesantası aşağıda olan var mı daha bebeğim çok minik çok çok erken..
Günaydın kızlar. Bebiş hareketlerinin üst sınırı yok demi yani şöyle ki benim minnak çok hareketli yani sabah ben gözlerimi açar açmaz bi başlıyo gün içinde çok nadir aralıklarla duruyo günde bi kaç kez 15-20 dk kadar hareketsiz kalıyo ancak . Tüm gün bu şekilde. Gece uykuya dalana kadar da hissediyorum uyurken uykumdan uyandırmasa da gece kaç kez wc kalktıysam yine oynamaya başlıyo. Hatta eşime bazen uyurken daraldım azcık öte git diyorum uyku arasında konuşmaya başladığım an yine harekete başlıyo. Bazen göbeğimde depremler oluyo gibi dün akşam tv karşısında tam uykuya dalacakken tekmesinden zıpladım ahhh diye eşim de panikledi o derece yani. Çok şükür bukadar hareket etmesineden hiç şikayetçi değilim içim rahatlıyo iyi olduğunu anlıyorum ama bazen sıkıntısı mı var acaba diyorum. Sıkıntı yoksa tüm gün perişan edebilir beni mutlu olurum ama sizde durumlar nedir varmı bu şekilde olan?
bitmez canım bitmez doğurana kadar alacaz bence.ben şimdiden düşünüyorum doğuma giderken kocama bebek çikolatası yaptır badem şekeri al diye direktif veririm gibi geliyor.Kizlarrr kapı süsü ne olacak peki yahuu bitti diyorum bitmiyor
ben de sizdenimlütfen kızlar yalnız değilsiniz 13 kilo ile arkanızdan geliyorum. her an atak yapıp sizi geçebilirim
boşver canım takma, aslında destek olması gerekiyor ama maalesef her erkek aynı olgunlukta olamıyorkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
umarım bişey çıkmaz çok geçmiş olsunUmarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa(
boşver canım takma, aslında destek olması gerekiyor ama maalesef her erkek aynı olgunlukta olamıyor
Benim ağrılarımdan dolayı işi bıraktırdı karnımın alt kısmında kasıklarımda ve karnımda sertleşme oluyordu şimdi dinlenince hepsi geçti...kızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Yaksın canım yaksın hiç sorun değil yeterki normal olsun çok şükür başından beri hareketliydi de iyice arttı sanki hiç mi uyumuyo bu çocuk diyorum bazencanım benimki de ben uyanınca hareketlenmeye başlıyor hareket iyidir,hareket olmayınca kork canım, kontrolde doktora gene de sor, benim bi ara hareket yoktu çok şükür düzeldi biraz hareketleri,suyu azalmıştı, o yüzden canımı da yaksa yak oğlum diyorum yeterki hareket olsun :)))
geçmiş olsun canım.ben de dün fenalaştım oy vermeye giderkenCanım çok saol .. Çok şükür bakteriyel deilmiş antibiyotiğe gerek yok dediminoset ve bruno burun sprey verdi.. Kadın doğumcumla konuştm kullanabilirsn dedi.. Bide 3 günlük rapor aldım eve geldim şimdi..perşembe gitcem işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?