2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Onlarında psikolojileri bozuldu bence :)) takma kuzum boşver bebeğine odaklannn hiççç düşünme bile onu anca sinir olursun çünkü

Kızlar ocak annesine çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı. Kelimeleri toplayıpta yazamadım bile kadına bir teselli mesajı Hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı, ve bebekte hareketsizlik hissinde acile gidilmesi gerekiyor.

Tansiyonun yükseldiğini hissetmek ve gözlerde bulanıklık görme de hafif kayıp bunlarda acile gidilmesi gerekiyor gebelik zehirlenmesi belirtileriymiş.

Bir diğer konuda, aşırı karın ağrısı ve baş ağrısı.

Canım yürüyüşler kesinlikle işe yarıyor, ben çok oturduğum zaman ağrılarım başlıyor, biraz yürüyünce açılıyorum.. Evet havalar soğudu ama kat kat giyinip yürüyüş yapcaz hem normal doğum isteyenler için yürüyüş önemliymiş...

bende çok üzüldüm yazamıyorum zaten evham yapıyordum

ben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmm
yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim. tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedim hayır üzüldüğüm nokta bencilliği öküzlüğü. ve o lafı söylemesi ne kadar acı ya. Allahım kocamın saçma laflarını sen bağışla diye dua ediyorum. ya bişe olursa çocuklara Allah korusun insan düşünmezmi. istememek de neymiş ya
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasın bide kocasından hpv virüsü kapmış o ne ya
Umarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa (
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmaz
Zaten kan sonuçları çıksın doktorla bir görüşeim direk kadın doğumcumu arıcam böle böle die umarım kötü bişi çıkmaz yaa
Valla ya bu enfeksiyonlar hamilelikte bulmasa bzi nolur ki
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.

bende çok üzüldüm yazamıyorum zaten evham yapıyordum

Ay şimdi bile gözlerim doldu, eşimle konuştum dua et kadıncağıza dedim. Tabii ki ederim ama böyle şeyler okumanı istemiyorum diyor. İnan başım çatlıyor ben de benzer korkuları yaşıyorum. Ya bir şey olursa, ya bir şey olduysa diye pimpirikliyim hep. Telefonu kapatırken en son eşim dedi ki, sağlıkla bir kucağımıza alsak bebeğimizi başka bir şey istemiyorum şu hayattan dedi. Bizim kadar babalarda endişeleniyor aslında

Rabbim sen kimseyi böyle acılarla imtihan etme...

biraz geç geliyor. hesabında tahmini teslim zamanı yazıyor. ancak o tarihlerde gelir

valla haklısın canım ya ama bu kadar odunluklarda fazla birde hamile halimizle bunların odunluklarını çekiyoruz ama çok kırıldım canım ya bu öküzlüğüne artık, konuşmucam onunlar artık, sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum ikinci çocuğu hayret bişey, bebek bile sinir oldu geceleri normalde hareket etmezdi hareket etti o da gece sabah kadar :)))))))))

böyle güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor. inşallah her geçen gün hızla toparlar kendini. sen de sakın üzülme, içini umutla ferah tut ki sütün bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…