- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.901
Onlarında psikolojileri bozuldu bence :)) takma kuzum boşver bebeğine odaklannn hiççç düşünme bile onu anca sinir olursun çünkükızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Canım yürüyüşler kesinlikle işe yarıyor, ben çok oturduğum zaman ağrılarım başlıyor, biraz yürüyünce açılıyorum.. Evet havalar soğudu ama kat kat giyinip yürüyüş yapcaz hem normal doğum isteyenler için yürüyüş önemliymiş...Kiz 2 3 gundur gezmekten yamuldum ama bacak aramdaki agrilarim gitti. Acaba artik yuruyusler iptal olunca evdeki hareket yetmioda ondan mi agriyor. Esime dedim her aksam yuruyuse cikalim die oda havalar sogudu nasi cikicaz dedi. Bide bizim burasi cok esio. Ama yuruyuste yapmak lazim galiba. Okdr gezmeye masallah agrim sizim yok. Sadece kramptan dolayi sol baldirim aciyo. Sen yuruyus yapiomusun canim. Ona ragmen mi agrin var
Kızlar ocak annesine çok üzüldümRabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı. Kelimeleri toplayıpta yazamadım bile kadına bir teselli mesajı Hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı, ve bebekte hareketsizlik hissinde acile gidilmesi gerekiyor.
Tansiyonun yükseldiğini hissetmek ve gözlerde bulanıklık görme de hafif kayıp bunlarda acile gidilmesi gerekiyor gebelik zehirlenmesi belirtileriymiş.
Bir diğer konuda, aşırı karın ağrısı ve baş ağrısı.
ben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmmherkesin bünyesi farklı ama beni bu konu rahatsız ediyor.başka sıkıntım yok çok şükür..31. haftada başladı benim.arada sırada azalıyor cnm ama gece yatakta dönerken bile acıyor maalesef. o paytak yürüyüşten utanıyorum bazen ya özellikle işyerinde
yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacıGünaydınlarrr kızlaaarrr :)
Ben şimdi doktora geldim kbbyr bakalım ne dicek ilaç verme bana dicem kullanmammm :)) normalde bile ilaç kullanmayan inatçı ben şimdi hiç kullanamam :))
Rapor verir umarım 3 günlük isticemmm :))
kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim. tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedimkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasıncanım nedeni bilinmiyormuş, diğer ocak annelerindeki bir yorumunu okudum sanırım çok yormuş kendini temizlik falan, yormayalım kızlar ya kendimizi, bende kendimi yormuştum suyum azaldı durduk yere, birde bulantısı varmış sanırım ilk başta gitmemiş sonradan gitmiş kontrole ama demekki olacağı vardı, yani sonuçta alt tarafı bulantı bende olsam gitmezdim açıkcası
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmazUmarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa(
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.Zaten kan sonuçları çıksın doktorla bir görüşeim direk kadın doğumcumu arıcam böle böle die umarım kötü bişi çıkmaz yaa
Valla ya bu enfeksiyonlar hamilelikte bulmasa bzi nolur ki
bende çok üzüldüm yazamıyorumzaten evham yapıyordum
güle güle kullan, çok şekerVe dün dönence siparisim geldi e bebekten
offfff ben de kararsızım, alsam mı almaşım mı bilemedimGöğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler
biraz geç geliyor. hesabında tahmini teslim zamanı yazıyor. ancak o tarihlerde gelirKızlar bir şey soracam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.
Butikbebe'den 4 gün evvel epey bir şey sipariş ettim. Hesabıma giriyorum "ürünler hazırlanıyor" yazıyor. Bir türlü kargoya verilmedi. Buradan alışveriş yapan var mi aranızda? Daha ne kadar bekleyecez acaba
offfff ben de kararsızım, alsam mı almaşım mı bilemedim
butik bebe de 179 a varneden teklı düşünmüyorsun?
Ciksss sen benim bir tık gerimdesin 14 oldun galiba sen
15 e 1,5 ekledım
yani toplamda 1,5 degıl
lütfen kızlar yalnız değilsiniz 13 kilo ile arkanızdan geliyorum. her an atak yapıp sizi geçebilirimben düz 15 dıyorum. şu durumda 16,5 olmus oluyorum
hiç kilo almayıp zayıflayan var grupta. sanırım ametis_80 diAy çok güldüm ben de şok oldum valla 1,5 aşdıysan hiç bir şey diyecektim ne güzel
allahımmm güç versin inşallah ne kadar zor... bencede yormayalım kendimiziama olacağı da varmış.. bulantı zaten öldüğü zaman başlıyormuş
Zaten kan sonuçları çıksın doktorla bir görüşeim direk kadın doğumcumu arıcam böle böle die umarım kötü bişi çıkmaz yaa
Valla ya bu enfeksiyonlar hamilelikte bulmasa bzi nolur ki
Onlarında psikolojileri bozuldu bence :)) takma kuzum boşver bebeğine odaklannn hiççç düşünme bile onu anca sinir olursun çünkü
aynen ben de Ankara7dayım ve şu havuzluhan'ı çok merak ediyorum. her yol havuzluhan'a çıkıyor anacımYok canim malesef ankaradayim.su havuzluhani cok merak ediyom vallaha
ben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmm
yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim. tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedimhayır üzüldüğüm nokta bencilliği öküzlüğü. ve o lafı söylemesi ne kadar acı ya. Allahım kocamın saçma laflarını sen bağışla diye dua ediyorum. ya bişe olursa çocuklara Allah korusun insan düşünmezmi. istememek de neymiş ya
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasınbide kocasından hpv virüsü kapmış o ne ya
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmaz
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.
böyle güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor. inşallah her geçen gün hızla toparlar kendini. sen de sakın üzülme, içini umutla ferah tut ki sütün bol olsuniyi çok şükür canım, süte başlamışlar çok şükürr :) kilo gr gr alıyo yavrum :) ama daha doğum kilosuna ulaşamadı, en kısa zamanda ona da ulaşcak inşallah benim minik kızım :) güveniyorum miniğime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?