2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah Allah nazardan saklasin.Annesi gibi güçlü.yavrum benim buyuk mucadeleyle başladi hayata.insallah bundan sonra hersey cok guzel olur.saglikli ve huzur dolu bir omru olsunnn

Ankaradayim ama tanimiyorum canim.miyom cokmu buyuk rahatsiz edece bi durumdami.bendede var ama doktor cok onemsiz diye konusuyor
Anneminki çok büyümüş cnm. En son sivasta gittiği doktor 5 aylık bebek kadar olmuş demiş. Öncesinde sürekli göründüğü doktor sana ağrı acı vermiyorsa önemli degil diyordu hep ama bu kez farklı bi doktora göründü. Korkuttu o bizi biraz. Neyi bekledin bu vakte kadar ben yapamam ameliyatını üniversite hastanesine git demiş. Biz de Gaziden bi profa gösterelim dedik.. Dua edin inşallah sıkıntılı bi durum yoktur...

Onlar daha cok korkuyo.acilmasin gelis yolu diye.hizli hizli yurume kiz.yavas tempoyla yuru
Evet canin acir agrin olur dio :) o boyle yaptıkca daha cok seviom kocami artik ruzgar vurdukca nasi yururum kismet
benimki önceleri korkuyodu sonra normal doğum için iyiymiş diye cesaretlendi doktor da normal doğurtcam diyor bu halimde bile haftada bir iki falan olabilir dedi. Önceleri izin yoktu.
Anlamadıgim yürüyüş yasak ama ilişki az az serbest.

ben düz 15 dıyorum. şu durumda 16,5 olmus oluyorum
Düz 17

Masallah Allah nazardan saklasin.Annesi gibi güçlü.yavrum benim buyuk mucadeleyle başladi hayata.insallah bundan sonra hersey cok guzel olur.saglikli ve huzur dolu bir omru olsunnn
Amiinn allah razı olsun :) bu aralar hem çok güçlüyüm hem değilim.. Dokunsalar ağlıyorum yaa :/

Ben de bugün oy vermek için çıktom evden
Dün yürüyüş yapmılştom bişeyim ypktu
Demek ki bırakmamsk lazım

ya cok kotu oldum,hatirliyorum buraya da yaziyordu bi ara..uzundur da yok ne burda ne orda ben de bakiniyordum acaba niye boyle sessizlesti diye..Allah sabir versin :/

Günaydın kızlar...Bugün kontrolum var... Gecen cumartesi (29+3) dr ye gitmiştim, ultrasonda herşey yolundaydı ama bnm karın ve kasık bölgemde ağrı oldgndan (3.gebeliğim, tecrübeli oluyor insn biraz) kendisine durumumu bildirdim...1-2 hafta önce kan ve idrar tahlilim de normaldi, bir nst ye bakalım dedi... Ben direkt strese girdim, oğlum da etkilendi o da tabii bir de çikolata yiyp üzerine su içmiştim, oğlum inanılmaz oynadı ve hafif sancılarım cıktı bunun üzerine dr bn tedbir almayı severm diyerek ciğer geliştirici iğne ve a...t isimli bi hap verdi... Bir de 10 gün rapor tabi... Dua edelim birbirimize ki bebeklerimizin göbüşümüzde kaldığı 1 gün 1 saatin bile çok ehmmiyeti var,öpüyorum hepinizi hanımlar...

Dün sabah kalktığım tuvalete gittim iç çamaşırında kan gördüm peçeteye de geldi
Eşimi uyandırdım doktorumu aradım defalarca aramama rağmen açmadı
Karşı komşumuz özel bir hastanede kadın doğumcu bana bugün sadece devlet hastanesinde vardır ultrason acil Oraya git dedi
Gittim ultrasonla baktılar plesantası rahim ağzını kapatmış bebeğin her hareketinde kanamam olabilirmiş açıklık var mı diye bakacağız dediler
Tekerlekli sandalye getirdiler binmek istemedim bindirdiler doğumhaneye soktular soyun dediler soyundum beni o doğum masasına yatırdılar bir aletle açıklık var mı diye baktılar yokmuş
Üniversite hastanesine sevk ettiler
Yukarda sordum ama kızlar cevaplarınıza çok ihtiyacım var tekrar soruyorum Aranızda plesantası aşağıda olan var mı daha bebeğim çok minik çok çok erken..

Geçmiş olsun canım....bilemiyorum burada öyle olan inşallah sorunsuz atlatirsin canın. ...

canım benim de plasenta aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor. geçmiş olsun doktorlarına güven. büyük ihtimalle doğumun üniversite hastaesinde sezeryan olarak olacak. kanamalar çok gözünü korkutmasın Bebişten değil plasentadan geliyor. bence 36. hafta gibi doğuma alınırsın. o zamana kadar yataktan çıkmaman gerek canım. tekrar geçmiş olsun

Canım öncelşkle tebrik ederim, çok geçmiş olsn... Drun tavsiyelerine uy ve en önemlisi stress tapmamaya çalış, çünkü ruh halimiz bedenimizi iyi veya kötü yönde müthiş bi şekilde yöndilenditebiliyor, bol su iç, dinlen ve istirahat et. .. TEDBİRİmizi ALIP SONUCU ALLAH A BIRAKMAK LAZIM... Anne olmak gerçekten zor iş... Ama zor olan güzeldir, öpüyorum...

Eklentiler

• FB_IMG_1445932571319.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…