- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.841
ben sürekli burada aldıgım kilodan bahsedınce unutulmaz sanmdıgımdan dolayı 1,5 dedım ek olarak.Ay çok güldüm ben de şok oldum valla 1,5 aşdıysan hiç bir şey diyecektim ne güzel
Avantajnet bursa firmanın adiBakayim bende canim sagol
Bitane uykuseti alacam mecbur canim.tek tek uydurmasida var.cokda arastirma ruhum yoktur malesef.isim zor hakkatennnanladım :=)ayy senın işin çok zor. nette her seyı arastır iyice
belkı tek tek alman çok karlı olabilir.
Takım daha ucuz istanbuldaysan eminönüne git orası en uygunu havuzlu han var bebek ürünleri her yer. Ben çok araştırdım büyüyen yatak aldım falan her şeyi ordanYatak kenarlarida oluyoya canim uyku setinde korumaliklaar ondan dolayi uyku seti dusundum.yoksa haklisin
Bencede uyku setine oara verme o kdr.Yan korumaliklarin acelesi yok.sonra duz bir renk yaptirirsin her nevresime de uyar.hem yan korumalardan bebisleri goremezsin. sende agashi besik bakiyordun onu mu aldin? Bende english homedan yastik yorgan alinca nevresimi de ayri begendim hem yastik ve yorgani elyaf olmamis oldu hemde uyguna geldi. Yan korumalari da sonra yaptiricam.Yatak kenarlarida oluyoya canim uyku setinde korumaliklaar ondan dolayi uyku seti dusundum.yoksa haklisin
netten bakmak keyıflı oluyorBitane uykuseti alacam mecbur canim.tek tek uydurmasida var.cokda arastirma ruhum yoktur malesef.isim zor hakkatennn
Yok canim malesef ankaradayim.su havuzluhani cok merak ediyom vallahaTakım daha ucuz istanbuldaysan eminönüne git orası en uygunu havuzlu han var bebek ürünleri her yer. Ben çok araştırdım büyüyen yatak aldım falan her şeyi ordan
Yorgani elyaf degilmi english home nin.ben yatak odama 4-5 ay yatacaklari gibi park yatak aldim.kendi odalarina buyumeyen besiklerden alacam canimbu hafta begendimde modelini siparis vericez.kendi yatak odamda yatacakalri icin oda isini biraz yavastan aldik.Bencede uyku setine oara verme o kdr.Yan korumaliklarin acelesi yok.sonra duz bir renk yaptirirsin her nevresime de uyar.hem yan korumalardan bebisleri goremezsin. sende agashi besik bakiyordun onu mu aldin? Bende english homedan yastik yorgan alinca nevresimi de ayri begendim hem yastik ve yorgani elyaf olmamis oldu hemde uyguna geldi. Yan korumalari da sonra yaptiricam.
Nasıl olsa bütün eczanelerde var eşim hemen gidip alır diye düşünüyorum. Gerek kalmazsa boşuna almış olmak istemiyorum pahali birsey sonuçtaİhtiyaç duyarsam alacağım diyorum aslında ben de kararsızim..
Haklisin canim bide ölculeri falan tutmazda onla ugrasmayimBesigini al cnm sonra uyku seti alırsın hemen geliyor nasıl olsa
Sagol canim hepimizin.ben bunaliyom nedense.senn sabirlisin anlasilannetten bakmak keyıflı oluyor
ben çok keyif alıyorum mesela
allah yardımcın olsun
Yok cnm elyaf almadim ben.kaz tuyu yastik ve yorgan aldim.uygun olan uyku setlerini begenmemistim zaten.burda da var onlardan cok. iyi oldu boylece daha uyguna nakisli nevresim takimi aldim.tabi english home daki indirim sayesinde..Yorgani elyaf degilmi english home nin.ben yatak odama 4-5 ay yatacaklari gibi park yatak aldim.kendi odalarina buyumeyen besiklerden alacam canimbu hafta begendimde modelini siparis vericez.kendi yatak odamda yatacakalri icin oda isini biraz yavastan aldik.
netten alışveriş hoşuma gıdıyor. o yuzden önce ıyıce arastırıyorum ve ona göre sipariş verıyorum :=)Sagol canim hepimizin.ben bunaliyom nedense.senn sabirlisin anlasilan
Kaz tuyu cok ses cikariyo ama yaa.benim evde tek kisilik bitane varda hic sevmedim.yoksa benimki cakma kaz tuyumuuuYok cnm elyaf almadim ben.kaz tuyu yastik ve yorgan aldim.uygun olan uyku setlerini begenmemistim zaten.burda da var onlardan cok. iyi oldu boylece daha uyguna nakisli nevresim takimi aldim.tabi english home daki indirim sayesinde..
Benimde uyku seti nevresim takimi.kulaktan ates olcer.bide su odaya konulan kameramsi seyden kaldi alinacak.denk gelirse gonder canim linkini hazira bakmak daha iyi olurrnetten alışveriş hoşuma gıdıyor. o yuzden önce ıyıce arastırıyorum ve ona göre sipariş verıyorum :=)
çok uyguna yan minderlerı görmustum ama hangı sıte hatırlamıyorum.
bundan sonra lınk vermeye calısırım bakarsam eger. alacak 1-2 şey dısında bir şeyım kalmadı artık :=)
uyku setının dısında nevresım takımı da düşünüyor musun?Benimde uyku seti nevresim takimi.kulaktan ates olcer.bide su odaya konulan kameramsi seyden kaldi alinacak.denk gelirse gonder canim linkini hazira bakmak daha iyi olurr
Evet canim yedek istiyorum.onu yikadigimda digerini geciririm.aldinmi peki o siteden.mali falan nasil.bayagi ucuzmussuyku setının dısında nevresım takımı da düşünüyor musun?
düşünüyorsan eger nevresım takımı 30 dan baslayan satıs sıtelerı var.
Kızlar ARanızda plesantası aşağıda olan var mı ?? Ve bu sebepten kanaması olan
iyi çok şükür canım, süte başlamışlar çok şükürr :) kilo gr gr alıyo yavrum :) ama daha doğum kilosuna ulaşamadı, en kısa zamanda ona da ulaşcak inşallah benim minik kızım :) güveniyorum miniğime :))Canım BEBİŞ NASIL İYİ Mİ. SÜT İÇİYO MU KİLOLAR ALDI MI ANNESİ... INŞALLAH MAŞALLAH DİYELİM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?