- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.061
bizimki anasının yanında bile yapıyo .. karnımı seviyor oğlum babaannen gelmiş bak diyor.. Ben utanıyorum adam utanmıyorama başkasının yanında yapmaz ailesi dışındakilere. Sen kafayı yemeden ben doğursam iyi olacak falan diyorum bazen
Ben razıyım ondan Allah ta razı olsun.. sayemde hamilelik dönemde adam ev kızı gibi oldu anası diyo bu evde pantolonunu bile kaldırmazdı yerden nasıl olur bu diyo pis kıskanç karıduygularını göstermesi güzel canım en azından kafanda kurmuyorsun :))))
Ben razıyım ondan Allah ta razı olsun.. sayemde hamilelik dönemde adam ev kızı gibi oldu anası diyo bu evde pantolonunu bile kaldırmazdı yerden nasıl olur bu diyo pis kıskanç karıburası senin evin değil bizim evimiz dedim bende
kızlar geçenlerde hamile olup işe dönen bi kızdan duydum sgkdan 13bin civarı toplu para almış sende alırsın hamilelere veriliyo gibi bişey dedi siz duydunuz mu böyle bişey. acaba ücretli izni olan 8 haftanın bütün parasını mı aldı
canım maaşşallah valla :) odunla uğraşması zor, bir keresinde yakaladım bebeğin kıyafetlerini seviyordu ama benim yanımda o tarz şeyler yapmıyor, bana mı garezi var anlamadım :))
okugumdan berı aglıyorum. karnımı sevıp duruyorum. Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin. o kızla ocak annelerı cıcılerınde yazısmıstık ordurdugu bı hırka hakkında. ne denir ki Rabbım sabrını versın..ya cok kotu oldum,hatirliyorum buraya da yaziyordu bi ara..uzundur da yok ne burda ne orda ben de bakiniyordum acaba niye boyle sessizlesti diye..Allah sabir versin :/
eymentaa maşallah maşallah sizeee dee kıskandım mı ne
biz burda odun olmayanları pek sevmeyiz dostummm
Canım bende sadece ikramlarla uğraşıcam, süslerle uğraşmıcam pek anlayan yok çünkü :)))benim misafirim falan da yok,boyle suslerle ikramlarla hic ugrasmicam yani
senınkıde abartmıs yanı.. senın durumun zaten bellı neler yasadın uzerıne dedıgıne bak cok kızdımkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
kesınlıkle canım acılısı yapıcam bu aksam bakalım kocısı ıkna edıp :)Canım yürüyüşler kesinlikle işe yarıyor, ben çok oturduğum zaman ağrılarım başlıyor, biraz yürüyünce açılıyorum.. Evet havalar soğudu ama kat kat giyinip yürüyüş yapcaz hem normal doğum isteyenler için yürüyüş önemliymiş...
ben hamile kalır kalmaz aldım aventin manuel almayan arkadaşlarım çok pişman olmuştu ondan biliyomGöğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler
ben hamile kalır kalmaz aldım aventin manuel almayan arkadaşlarım çok pişman olmuştu ondan biliyom
Çok güzelmiş uyku sei. Güle güle uyusun minnoşUyku seti geldi özdilek ten
bende agladım esım aradı o an ne oldu dedı anlattım. ben sana okuma demıyormuyum askım nıe okuyorsn dedı. aksam da bebegın kıyafetlerını dolaptan aldım etıketlerını kesmek ıcın. dolap bosalınca agladım ne oldu dedı. sankı bebegımızı kaybetmısz de esyalarını topluomusum gbı hıs gırdı ıcıme dedim. saçmalama allah korusun bak o burda kıprasıo annesı dedı akıllı oğlumda o an kıpırdayıp durdu daha cok agladım esıme sarılıp. Hep bırsey olacak korkusu var. eşin haklı,hayırlısıyla bı dogursakta saglıcakla bır kucaklarımıza alsak gozumuzun onunde olsak. bunalr hamılelık ve burda yazılanların pskolojısıdnen de oluyorAy şimdi bile gözlerim doldu, eşimle konuştum dua et kadıncağıza dedim. Tabii ki ederim ama böyle şeyler okumanı istemiyorum diyor. İnan başım çatlıyor ben de benzer korkuları yaşıyorum. Ya bir şey olursa, ya bir şey olduysa diye pimpirikliyim hep. Telefonu kapatırken en son eşim dedi ki, sağlıkla bir kucağımıza alsak bebeğimizi başka bir şey istemiyorum şu hayattan dedi. Bizim kadar babalarda endişeleniyor aslında
Rabbim sen kimseyi böyle acılarla imtihan etme...
evet yaaa erkek anaları genelde oğulları evlendiğinde iş yapınca kıskanıyorlarBen razıyım ondan Allah ta razı olsun.. sayemde hamilelik dönemde adam ev kızı gibi oldu anası diyo bu evde pantolonunu bile kaldırmazdı yerden nasıl olur bu diyo pis kıskanç karıburası senin evin değil bizim evimiz dedim bende
ama her ay yatmıyo mu normal maaş o çok kötüymüş 4 ay bekleyip sonra mı alıcazCanım o 4 aylık iznin sonunda senin biriken maaşın, SGK'dan alıyorsun onu, ondan bahsediyodur, ek bir ödeme yapmıyorlar yanii..
bende agladım esım aradı o an ne oldu dedı anlattım. ben sana okuma demıyormuyum askım nıe okuyorsn dedı. aksam da bebegın kıyafetlerını dolaptan aldım etıketlerını kesmek ıcın. dolap bosalınca agladım ne oldu dedı. sankı bebegımızı kaybetmısz de esyalarını topluomusum gbı hıs gırdı ıcıme dedim. saçmalama allah korusun bak o burda kıprasıo annesı dedı akıllı oğlumda o an kıpırdayıp durdu daha cok agladım esıme sarılıp. Hep bırsey olacak korkusu var. eşin haklı,hayırlısıyla bı dogursakta saglıcakla bır kucaklarımıza alsak gozumuzun onunde olsak. bunalr hamılelık ve burda yazılanların pskolojısıdnen de oluyor
ama her ay yatmıyo mu normal maaş o çok kötüymüş 4 ay bekleyip sonra mı alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?