2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

duygularını göstermesi güzel canım en azından kafanda kurmuyorsun :))))

duygularını göstermesi güzel canım en azından kafanda kurmuyorsun :))))
Ben razıyım ondan Allah ta razı olsun.. sayemde hamilelik dönemde adam ev kızı gibi oldu anası diyo bu evde pantolonunu bile kaldırmazdı yerden nasıl olur bu diyo pis kıskanç karı burası senin evin değil bizim evimiz dedim bende

ayyy annesi kıskanıyor mu birde ayy ne güldüm canım ya :))) kv'ye gidince kv naz yaparmış oram buram diye sırf oğlu ilgi göstersin diye :)))

Canım o 4 aylık iznin sonunda senin biriken maaşın, SGK'dan alıyorsun onu, ondan bahsediyodur, ek bir ödeme yapmıyorlar yanii..

canım maaşşallah valla :) odunla uğraşması zor, bir keresinde yakaladım bebeğin kıyafetlerini seviyordu ama benim yanımda o tarz şeyler yapmıyor, bana mı garezi var anlamadım :))
eymentaa maşallah maşallah sizeee dee kıskandım mı ne
biz burda odun olmayanları pek sevmeyiz dostummm

ya cok kotu oldum,hatirliyorum buraya da yaziyordu bi ara..uzundur da yok ne burda ne orda ben de bakiniyordum acaba niye boyle sessizlesti diye..Allah sabir versin :/
okugumdan berı aglıyorum. karnımı sevıp duruyorum. Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin. o kızla ocak annelerı cıcılerınde yazısmıstık ordurdugu bı hırka hakkında. ne denir ki Rabbım sabrını versın..

senınkıde abartmıs yanı.. senın durumun zaten bellı neler yasadın uzerıne dedıgıne bak cok kızdım

kesınlıkle canım acılısı yapıcam bu aksam bakalım kocısı ıkna edıp :)

kızlar ya bir arkadaş var çocuğu için iki doktara gitti aynı benim gibi, hatta o da doppler testi yaptırdı ve iki doktor arasında kilo olayında 400-450 gr oynuyor, sizce de bu fark çok değil mi, bu arada ben doktoruma kesin karar verdim

Kızlar Merhaba bir konuda yardımınızı istiyorum ..Ogluşuma beşik alacağız ama ben ölçüsüne bir türlü karar veremiyorum.60/120 70/110 70 /130 hangisi ölçülerde almalıyım beşiğini alanım çok geniş değil ama bikaç sene kullansın istiyorum siz hangi ölçülerde aldınız

bende agladım esım aradı o an ne oldu dedı anlattım. ben sana okuma demıyormuyum askım nıe okuyorsn dedı. aksam da bebegın kıyafetlerını dolaptan aldım etıketlerını kesmek ıcın. dolap bosalınca agladım ne oldu dedı. sankı bebegımızı kaybetmısz de esyalarını topluomusum gbı hıs gırdı ıcıme dedim. saçmalama allah korusun bak o burda kıprasıo annesı dedı akıllı oğlumda o an kıpırdayıp durdu daha cok agladım esıme sarılıp. Hep bırsey olacak korkusu var. eşin haklı,hayırlısıyla bı dogursakta saglıcakla bır kucaklarımıza alsak gozumuzun onunde olsak. bunalr hamılelık ve burda yazılanların pskolojısıdnen de oluyor

evet yaaa erkek anaları genelde oğulları evlendiğinde iş yapınca kıskanıyorlar

kızlar keşke o konuyu göstermeseydim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…