- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.041
Yavas yavas kizimin odasina basladim, sizde durumlar nedir kizlar :)
kızlar geçenlerde hamile olup işe dönen bi kızdan duydum sgkdan 13bin civarı toplu para almış sende alırsın hamilelere veriliyo gibi bişey dedi siz duydunuz mu böyle bişey. acaba ücretli izni olan 8 haftanın bütün parasını mı aldı
9 kilo aldım.Kızlar kilo durumlarınız nedir ?
ben de 60lı pedle 40 ml.lik 2 tüp krem aldım. ama yetmeyecek gibi geliyor. şimdi boşken 1 yıllık tüm ihtiyacımı alasım geliyor, diş fırçalarına bile kayıyo gözüm eşim tutuyo beniCanım ben şu şekilde aldım
LANSINOH Göğüs Pedi 60 Adet + LANSINOH Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml Fiyat:36,90tl
Ben şimdilik 1 tane aldım, ama bence 2 tüp yeter. Herkese her şey iyi gelmiyor çünkü.
ende gece çok sıcaklıyorum battaniyeyi atıyom şimdide burun akıntım var başka bişey yokAhhh bu grip beni mahvetti kızlarrr
Ateşim yok , halsizliğim yok , burnum akıo ara ara boğazımda enfeksiyon var ve bgn kuru öksürük başladı
Yarın için kbb'den randevu aldım sabah gitcem bakalım..ilaç verirse kullanmammmm
benımkide dinlen evde zaten kosusturuyorsun dıyo :) ama hafatsonukı gezme ve agrı olmaması sonucu hamlıktanmı acaba dıe dusunmeye basladım. karnımda hıc oyle gergınlık vs olmadı.. benımde akıntım arttı yaa acık yesılımsı sarımsı ama kokusuz korktum dr a dıcem bakalım.Bende gece inanilmaz aci cekiyorum.ilk birkac adimi cok zor atiyorum.yurumek istiyorum ama esim genellikle kabul etmiyor yat dinlen diyor.bende isyerinde gunduz yurumeye calisiyorum :) alisverid yuruyusleri daha kotu yapmisti benivalla su cuma gelsin cok merak ediyorum dr a bi gideyim.icim rahat degil cok mu asagiya indi garip bisi mi var diye.
Bu arada ne cok sey yapcaksin sen oyle:) kurabiyeleri umarim taze denk getirebilirsin
sanırım bende bu ay 2 kg ya dogru gıdıyorum. daha 1 ay olmadan kontrol bakalım kac kılo atıcakben sürekli burada aldıgım kilodan bahsedınce unutulmaz sanmdıgımdan dolayı 1,5 dedım ek olarak.
nerde...toplam 16,5
Eşim banyoda ya altıma yapcam normal wcye de giremiyorum ufff
abbooooo yerim bennn onun kimliğiniiiiiAmin :)sorma yaa hanımefendinin baya baya kimliği var artık, hala inanamıyorum biliyomusun resmen anne kısmında ismim yazıyo yahuu :))
Hayır hiç derdimiz da yok onları mı takip etcez.
ben arada takip ediyomhakkaten ya zaten kendi derdimiz bize yetiyor
çok güzel canımmmmmYavas yavas kizimin odasina basladim, sizde durumlar nedir kizlar :)
sabah bana da olmuştu. hasta bezi almayı bile düşündüm o anEşim banyoda ya altıma yapcam normal wcye de giremiyorum ufff
anaaaaa bu konunun takipçisi olucamkızlar geçenlerde hamile olup işe dönen bi kızdan duydum sgkdan 13bin civarı toplu para almış sende alırsın hamilelere veriliyo gibi bişey dedi siz duydunuz mu böyle bişey. acaba ücretli izni olan 8 haftanın bütün parasını mı aldı
Ayy bişiy alınmadığında bende çok duygusala bağlıyorum.... Benim ilk çocuğum almayayımda içimde mi kalsın... Aslında ben de biliyorum çok fazla zaruri bir ihtiyaç olmadığını ama ne biliyim herşeyin en iyisi en güzeli derken biİm kredi kartı ekstresi geldiit's a süprize artık dikkat edeceğim biraz iyice dağılırsa toplanmaz hiçbirşeyi hesaplamak istemiyorum... Çok şükür şimdi ama birşey alırken hiç düşünmek istemiyorumYarin is basi ve hic dinlenemedim ama kendimi ole aman aman yorgunda hissetmiyorum masallah atom karinca gbiyim. Yarinin yemeklerini yaptim kahvalti icin bisiler yaptim demim simdi :) sonra otrdum etikerleri kesin dedim 1 saate biter diodum bitmedi. Kardesme dedim gel yardima die oda yeni evlendi ya is ev bir dokun bin isit. :) ben kac yildir o haldeyim dedim. Anneme yakinsin birak anahtari aksam eve glnce yemeginde evinde hazr olsun ben napim agirlastim ev is bide bebisin isleri totmun uzerine oturamiom dedim sustuyarin yikarimda artik bu hafta yavas yavas utulerim canim. Annemler yeni gtti gelmez dinlen dedim cok yoruldu. Cagirsam belki gelirde dinlensin kiyamiom. Haftasonu bisi gordum esim var bisuru almayalm yeter bu ay dedi. Kizdim. Ama almasaymisim olurmus annelik bole bisimi anlamadim hersey almak istiyorum sanki eksik kalicakmis die üzülüyorum sen nasilsin napio minnoslarin hareketler nasi :)
Aman dikkat et canım yerleşmeden gönderb
ende gece çok sıcaklıyorum battaniyeyi atıyom şimdide burun akıntım var başka bişey yok
canım yorgancılardan bebek yorganı alsana annem 50 lıraya pamuk yrgan aldı. dısardan da alsan aynı en azından organık olur.Benimde uyku seti nevresim takimi.kulaktan ates olcer.bide su odaya konulan kameramsi seyden kaldi alinacak.denk gelirse gonder canim linkini hazira bakmak daha iyi olurr
bende dıorm kocıskoma ama agrıların var zaten ıyıce agrıcak bosver nekaldı sunun surasında dıobenimki önceleri korkuyodu sonra normal doğum için iyiymiş diye cesaretlendidoktor da normal doğurtcam diyor bu halimde bile haftada bir iki falan olabilir dedi. Önceleri izin yoktu.
Anlamadıgim yürüyüş yasak ama ilişki az az serbest.
Düz 17
benim kocada tam tersi mutfak dolabındaki tabakları bile aldırmaz görse hemen kızar.. dün birz süpürge yaptım eğilmeden bi yerin ağrırsa sorarım sana diyo.. gebeliğim boyunca ilk defa ev süpürdümkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
abbooooo yerim bennn onun kimliğiniiiiimaşallah maşallah Rabbim sana bağışlasın canım
ben arada takip ediyomya o kadar gıcık ki gidip gidip arabaya saçma sapan ses sistemleri alıyor. zaten bagaj iptal durumda doymuyor gözü. bişey daha almıştı 400 tl ye son anda adamla anlaşırken yakaladım. almayacaksın bunu seni mahvederim dedim çocuğuna bişe almış değil daha
çok güzel canımmmmmne güzel oluyor güle güle büyüsün minnoş :) bizde 55 mkare evde sığışmaya çalışıoz ben de hazırlıkları tamaladım gibi bişe canım ama devam ediiyor hala
sabah bana da olmuştu. hasta bezi almayı bile düşündüm o an
anaaaaa bu konunun takipçisi olucaminşallah ek bir ödeme yaparlar
canım yasadıkların kolay degılkı agla acılırsın ama kendını de salma bebısın ınsallah saglıcakla kucagında olucakAmiinn allah razı olsun :) bu aralar hem çok güçlüyüm hem değilim.. Dokunsalar ağlıyorum yaa :/
bencede ama havalar sogudu e erken kararıo ısten cık yemek ye yuruyus derken gec oluo artık uydurcaz bısılerBen de bugün oy vermek için çıktom evden
Dün yürüyüş yapmılştom bişeyim ypktu
Demek ki bırakmamsk lazım
benim kocada tam tersi mutfak dolabındaki tabakları bile aldırmaz görse hemen kızar.. dün birz süpürge yaptım eğilmeden bi yerin ağrırsa sorarım sana diyo.. gebeliğim boyunca ilk defa ev süpürdümbulaşıkları makineden o çıkarıp yerleştirir ben demeden .. çok yardımcıdır bana sağolsun bebek eşyaları onun dolabında asılıydı her açmasında seviyordu şimdi odasına gider bakar konuşur falan Leyla gibi adam
canım alt komşu doğum yapmış hayrlı olsuna gitim.eltisi 24 yaşındaydı.eltisinin büyük oğlu 2.5 yaşında ikiz oğlanlar 1.karnındaki de 4 aylık şok oldum tabi.kıza sordum ben düşünüyom 1 taneyi sen nasıl bakıyosunedim.tek başıma 3 çocuğada ben baktım dedi.ve hamile şu an 4 aylıkEvet masraflar hep carpi 2.Allah rizkini verir insallah.Olsum canim tek bebege bakilir.ikize bile tek bakanlar var.Allah onunda kolayligini veriyorr
bizimki anasının yanında bile yapıyo .. karnımı seviyor oğlum babaannen gelmiş bak diyor.. Ben utanıyorum adam utanmıyorcanım maaşşallah valla :) odunla uğraşması zor, bir keresinde yakaladım bebeğin kıyafetlerini seviyordu ama benim yanımda o tarz şeyler yapmıyor, bana mı garezi var anlamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?