- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.101
yani 4 ay para yok diyosun kesin sonra toplu alıcaz. ben bunu eşime söyliyim taksitleri kapatalım bari
canım memurlar alamıyor dıe bılıyorum ama sgklı calısanlar maası ne kadr sa az bı kesıntı X 4aylık rapor parası seklınde alıolarkızlar geçenlerde hamile olup işe dönen bi kızdan duydum sgkdan 13bin civarı toplu para almış sende alırsın hamilelere veriliyo gibi bişey dedi siz duydunuz mu böyle bişey. acaba ücretli izni olan 8 haftanın bütün parasını mı aldı
kocasından şikayet eden sendin di mi :) ben bu Allahın odununa her gün çeşit çeşit yemekler yaparım, temizliğimi ihmal etmem, ütüsünü bile yaptırmam, her sabah kahvaltısı hazırdır vs vs. Yorgunluktan kasılmam olur oturur geçince devam ederim çok yoruldun Allah razı olsun bile demez. zaten hepsi vazifem. en iyi cümlesi "çok yoruluyosan annen gelsin"dir, çok büyük fedakarlık cidden. sağolsun hiç de duygusal davranıp içimi ısıtmaz. bi de üstüne anca yatıyosun muamelesi yapıyo kendi çapında.aman canım sakın çok yorma kendini, ben yordum gördüm günümü şimdi dikkat etmeye çalışıyorum, bir hareketi bile dünyaya değiyor, az zamanımız kaldı sabredelim yormayalım kendimizi,
çok şanslısın. ben peşinden koşturuyorum resmen çorabını bile atmaz kirliye. doğumdan önce son kez tatile gidelim dedik 29 ekim tatilinde. valizini bile bana hazırlattı o da o sırada yattı. off. hangi birini anlatıyım. bazen içten içe sadece hakkımı helal etmiyorum o kadar.
ben anlatsam halinize şükredersiniz. boşverin ya. ben her defasında sadece bebek bana daha çok bağlı olsun adalet yerini bulsun diye dua ediyorum o kadar.
ben lansinoh manuel aldım canım. 2 kademeli olmalı tercih sebebimdi. önce masaj yapar gibi göğsü uyarıyor sonra sağıyorsun.
ben de çok kararsız kaldım bu konuda canım. ben anne yanı beşiği düşünüyorum. en az 1 yıl yanımda yatsın istiyorum inşallah. o süre boyunca da yetecek bi boyut lazım tabi. sen bi karar verirsen yaz burdan.
memurların her ay yatıyordur ya. aksi olursa battık :)
canım memurların durumunu bilmiyorumnasıl yani canım devlet memurlarıda mı öyle, toplu verseler napıyim ben onu ya her ay verseler taksitlerim var ona göre
canım ben 79a aldım ama butikbebede 40 tl sanırım bugün. tabi kullanmadığım için iyi mi değil mi bi şey diyemiyorum. ama benim aklıma yattı alırken :)lansinohun iyi yani dimi canım , bu arada ne kadara almıştın
bende az sey aldık dııp dııp adamın basının etını yedım. aksam etıket keserken bayılcaktım gozum doydu dedım gorcez dedıAyy bişiy alınmadığında bende çok duygusala bağlıyorum.... Benim ilk çocuğum almayayımda içimde mi kalsın... Aslında ben de biliyorum çok fazla zaruri bir ihtiyaç olmadığını ama ne biliyim herşeyin en iyisi en güzeli derken biİm kredi kartı ekstresi geldiit's a süprize artık dikkat edeceğim biraz iyice dağılırsa toplanmaz hiçbirşeyi hesaplamak istemiyorum... Çok şükür şimdi ama birşey alırken hiç düşünmek istemiyorum
Ay o ne öle kız.. gerçekten odunmuş..2 tokat atasım geldikocasından şikayet eden sendin di mi :) ben bu Allahın odununa her gün çeşit çeşit yemekler yaparım, temizliğimi ihmal etmem, ütüsünü bile yaptırmam, her sabah kahvaltısı hazırdır vs vs. Yorgunluktan kasılmam olur oturur geçince devam ederim çok yoruldun Allah razı olsun bile demez. zaten hepsi vazifem. en iyi cümlesi "çok yoruluyosan annen gelsin"dir, çok büyük fedakarlık cidden. sağolsun hiç de duygusal davranıp içimi ısıtmaz. bi de üstüne anca yatıyosun muamelesi yapıyo kendi çapında.
çapsız!
ya çok doluyum, dokundunuz yarama bugün :)
bi de ben arada trip attığımda da "sen çok değiştin, bebek olana kadar çekicez mecbur, bebeğe dua et" falan diyo. Allahım yarabbim sen affet
kocasından şikayet eden sendin di mi :) ben bu Allahın odununa her gün çeşit çeşit yemekler yaparım, temizliğimi ihmal etmem, ütüsünü bile yaptırmam, her sabah kahvaltısı hazırdır vs vs. Yorgunluktan kasılmam olur oturur geçince devam ederim çok yoruldun Allah razı olsun bile demez. zaten hepsi vazifem. en iyi cümlesi "çok yoruluyosan annen gelsin"dir, çok büyük fedakarlık cidden. sağolsun hiç de duygusal davranıp içimi ısıtmaz. bi de üstüne anca yatıyosun muamelesi yapıyo kendi çapında.
çapsız!
ya çok doluyum, dokundunuz yarama bugün :)
bi de ben arada trip attığımda da "sen çok değiştin, bebek olana kadar çekicez mecbur, bebeğe dua et" falan diyo. Allahım yarabbim sen affet
canım ben 79a aldım ama butikbebede 40 tl sanırım bugün. tabi kullanmadığım için iyi mi değil mi bi şey diyemiyorum. ama benim aklıma yattı alırken :)
benımkıde masallah yapar Allah razı olsun. kv de bana dedıkı onun göbegı bende sana vermem. göbek dustugunde atılmazmıs ya ıyı bıyere gelmesını ıstıosan veya ıı bı unıv gıtmesını ıstıosan onun abhcesıne gömdürürmüşsün kv de de esım ondan uzaga gtmesın dıe evde saklıomus.. bana da vermezmısBen razıyım ondan Allah ta razı olsun.. sayemde hamilelik dönemde adam ev kızı gibi oldu anası diyo bu evde pantolonunu bile kaldırmazdı yerden nasıl olur bu diyo pis kıskanç karıburası senin evin değil bizim evimiz dedim bende
Ben bi surat yapınca 1 hafta konuşmam huyumu bilio deneyin derimbendim canım ya :)) benimki de sallamıyor canım iş yaptığım zamanya valla bu erkek milleti gerçekten çok fena ya, geçen tuvalaete kalkmıştı, bende iki tane yastık kullanıyorum biri düşmüş yere, tuvalaetten döndüğünde dedim ki yastığı verir misin dedim, azarlar gibi ne yastığı dedi çok bozuldum. uyku sersemidir dedim kendimi avuttum. ama bişey diyim mi kesinlikle kötü olmak önemli iyiysen değerin bilinmiyor, sallamıcaksın kendinle ilgileniceksin, bunlara böyle
Ben bi surat yapınca 1 hafta konuşmam huyumu bilio deneyin derim
ben 70 e 110 aldm canmKızlar Merhaba bir konuda yardımınızı istiyorum ..Ogluşuma beşik alacağız ama ben ölçüsüne bir türlü karar veremiyorum.60/120 70/110 70 /130 hangisi ölçülerde almalıyım beşiğini alanım çok geniş değil ama bikaç sene kullansın istiyorum siz hangi ölçülerde aldınız
canm bunlarbızı etkılesede hayatın gerceklerıkızlar keşke o konuyu göstermeseydim size
canm benm bıldıgım devlet memurları ızne ayrıldıgı andan ıtıbaren maas alamıo. görümcem almamıs 4 ay hakkı bıtıncede ucretsız ızne ayrılmıstı. sgklı gbı toplu parada almıolarcanım her ay almıyormuyuz maaşı 4 ay boyunca
benımkıde masallah yapar Allah razı olsun. kv de bana dedıkı onun göbegı bende sana vermem. göbek dustugunde atılmazmıs ya ıyı bıyere gelmesını ıstıosan veya ıı bı unıv gıtmesını ıstıosan onun abhcesıne gömdürürmüşsün kv de de esım ondan uzaga gtmesın dıe evde saklıomus.. bana da vermezmısbende verme dedım bende oglumunkını evde saklım ama ne olursa olsn baska kız geldımı oglanlar elden gıdıcek dedım sustu kaldı hahaha... gercı esım aılesıne cok baglıdır ılk zamanlar cok tartısırdık bu konu yuzunden demekkı ondanmıs. sımdı bana da baglı ama o gobegı ele gecırırsem daha ıı olacak
ben 70 e 110 aldm canm
canm bunlarbızı etkılesede hayatın gerceklerı
canm benm bıldıgım devlet memurları ızne ayrıldıgı andan ıtıbaren maas alamıo. görümcem almamıs 4 ay hakkı bıtıncede ucretsız ızne ayrılmıstı. sgklı gbı toplu parada almıolar
amın canımbenim esim de haliyle okumami istemez oyle koyu seyler ama az once anlattm.. cok uzuldu o da,kiyamadi hicbise diyemedi oylece kaldi..ben de daha fazla uzatmadm yoksa aglicaktim yani..Allah ona sabir versin, bize ve bebislermze de saglik sihhat,hayirlisiyla dogsunlar yanimizda olsunlar..
kesınlıkle ama cınsler ıste... onlarla yasamaya alıstım. ne derlerse yorum yapmıorum. onlar yapmadan baslıolar konusmaya. bısı alana kdr 90 kere konusurlar ama benım aılem hıcbısı demez o an geldıgınde de butcesı neye yetıosa en ıısını alır. bugune kadr cok sukur herseyımı eksıksz yaptılaroffff bu aileler niye herşeye burnunu sokuyor. sana ne karşısı ne almış. sen imkanın varsa olduğu kadarını yaparsın. herkes bütçesine göre alır alacağını
şimdiki aklım olsa zaten her şey farklı olurdu. kendi elimle alıştırdım el bebek gül bebek. aklıma yanıyım. sanki kıymete geçiyo. insan önce kendine değer verecek, fazla da iyi olmayacak, rahata alıştırmayacak. bi de üst düzey bir mesleğim ve eğitimim var, çirkin değilim, zevksiz değilim, hamileliğim bile mankenlerinki gibi geçiyo fizik olarakbendim canım ya :)) benimki de sallamıyor canım iş yaptığım zamanya valla bu erkek milleti gerçekten çok fena ya, geçen tuvalaete kalkmıştı, bende iki tane yastık kullanıyorum biri düşmüş yere, tuvalaetten döndüğünde dedim ki yastığı verir misin dedim, azarlar gibi ne yastığı dedi çok bozuldum. uyku sersemidir dedim kendimi avuttum. ama bişey diyim mi kesinlikle kötü olmak önemli iyiysen değerin bilinmiyor, sallamıcaksın kendinle ilgileniceksin, bunlara böyle
Amin :)sorma yaa hanımefendinin baya baya kimliği var artık, hala inanamıyorum biliyomusun resmen anne kısmında ismim yazıyo yahuu :))
Benimki de tam tersi sürüklüyor peşinden, o da olmaza hiç kalkacağım yok yerimden, bak yürümezsen nasıl doğurcan diyo
benmkı kunye aldı ya o kısmı kapadı gbı hıssedıo kendını.. uzerıne dusenı yaptıgını sanıo. gelıp bebek odasnda adam akıllı bakmadı bıle ne aldık dıe 3 parca bısı almıs koydu yatagın uzerıne okdr. bende ogun bısıler almıstım onalrı gosterdım guldu hosuna gttı aldıklarım ıcerı gectı. kızına tek tek gosterdım a ma cıkarıp. bunu annem aldı kardesm aldı vs dıe anlatıp gosterdım. ama smdı kızıda kac paralık araba aldı ya kendılerını ustun goruolar. bızde bu zamana kdr onn cocugna aldık herseyn en ıı en kalıtelısını. ona saysınlar..anaaaaaaaamm bunların hepsi böle... Benim kide gün veriyodu gelcem alışverişe çıkalım diye bekle bekle gelen yok.. En sonunda Bağırınca bi daha ağzını açmadı.. gelmeyecen ne oyalıyon dedim.kendim aldım herşeyini.. şu an o kadar mahcup hissediyor ki çok hoşuma gidiyor o durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?