- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.021
Ben sanırım misafirler için bişeyler hazırlarım o dönemde yapar buzluğa atarım, şimdi ne olduğunu söylemeyimAz kaldı az çok şükür...
canım aman yat dinlen bişey yapma, senin için hayırlısı olsun, bebişinle konuş acele etmesinSelam arkadaşlar hafif sancılarım var yine nst de dr ilacımı 2 ye cıkardı,10 daha rapor ve boll su, no stress45 cm 1790 olmuş sıpam... Hepimiz de Allaha emanetiz öpüyorum canlarım...
Oyyy maşallahhh canımmm :) en son gittiğinde kaçıncı haftada kaç kiloydu.? Bende haftaya gitcem acaba ne kadar olur ki :) bol bol dinlen canımmm inşallahhh herşey yolunda gidicekkSelam arkadaşlar hafif sancılarım var yine nst de dr ilacımı 2 ye cıkardı,10 daha rapor ve boll su, no stress45 cm 1790 olmuş sıpam... Hepimiz de Allaha emanetiz öpüyorum canlarım...
Selam arkadaşlar hafif sancılarım var yine nst de dr ilacımı 2 ye cıkardı,10 daha rapor ve boll su, no stress45 cm 1790 olmuş sıpam... Hepimiz de Allaha emanetiz öpüyorum canlarım...
Sağmayacaksan gögüs pedi baya lazım oluyor ablamdan biliyorum ben ona 2 paket almıştım sonra o kendine 2 paket almıştı. Sen 2 pakt al istersenkızlar butikbebe'de lansinoh indirimi var 50 Tl üstü kargo bedava imiş. ben göğüs ucu kremi almıştım 2 tüp sizce kaç tane lazım olur? bir de göğüs pedi ne kadar gider? ona göre alıcam da
Hayır hiç derdimiz da yok onları mı takip etcez.ayyy canım güldürdün beni yaaa :))) bende kaşıcam ama benim kaşımam pis olucak onu
Ben istemedim ama ayakta ve ağır kaldırdığım için doktor bu riske girmeyelim dedigeçen hafta normal rapor istemiştim bu hafta isteyemedim :)))
Hayır hiç derdimiz da yok onları mı takip etcez.
Ben istemedim ama ayakta ve ağır kaldırdığım için doktor bu riske girmeyelim dedi
Hiç arkim yok burda yazık banabirtane var o da çalış babam çalış :-(
Ay kuzum bukadar yaptığına dua etsinler.... Sen bayagıı yoruluyorsun.... Zaten yeni taşındın ne geliyorlar zırt pırt daha yerleşemedim de. Zaten ağırlaştım yapamıyorum heryer ayakta inşallah doğumdan sonra beklerim de.... Nolucak hamileliği yaşamış olan herkes anlar anlayış da gösterir.Tiksiniyorum yaaa çocuklar temiz kullanmıyor bi gidiyorum ıslak heryer bi gidiyorum sifon cekilmemis kim olsa tiksinir neyseki heryeri pırıl pırıl yaptım ama bende bittim yani yarında bebegimin dolabini beşiği temizlicem yavaş yavaş :) uyku setini yikicam hurca kaldiricam ayolll işimiz çok artık misafir kabul etmem habersiz gelen olursa da çay ve difrizden börek çıkatirim yeter.....yapamiyorum valla artık çeşit çeşit yemek çok agirlastim vücudu hiç dinlendiremiyorum
Beenn tamamen aşağıda rahim ağzını kapatmış,ama kanamam yok şimdilik... Ama doktor olabilir olursa hemen gwlirsin demişti.Kızlar ARanızda plesantası aşağıda olan var mı ?? Ve bu sebepten kanaması olan
sağol canım alıyım en iyisi biraz daha :) peki krem?Sağmayacaksan gögüs pedi baya lazım oluyor ablamdan biliyorum ben ona 2 paket almıştım sonra o kendine 2 paket almıştı. Sen 2 pakt al istersen
Aa ne zaman ?Verir bana verdi
kızlar butikbebe'de lansinoh indirimi var 50 Tl üstü kargo bedava imiş. ben göğüs ucu kremi almıştım 2 tüp sizce kaç tane lazım olur? bir de göğüs pedi ne kadar gider? ona göre alıcam da
genetik canım kimi hiç bişey kullanmıyo genede çatlamıyoAhhh canim sorma gobek deligimden asagisi hep catladi kirmizi kirmizi yaa.kocamda diyo bosami para veriyoz okadar kremlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?