2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar hafif sancılarım var yine nst de dr ilacımı 2 ye cıkardı,10 daha rapor ve boll su, no stress 45 cm 1790 olmuş sıpam... Hepimiz de Allaha emanetiz öpüyorum canlarım...
Oyyy maşallahhh canımmm :) en son gittiğinde kaçıncı haftada kaç kiloydu.? Bende haftaya gitcem acaba ne kadar olur ki :) bol bol dinlen canımmm inşallahhh herşey yolunda gidicekk

kızlar butikbebe'de lansinoh indirimi var 50 Tl üstü kargo bedava imiş. ben göğüs ucu kremi almıştım 2 tüp sizce kaç tane lazım olur? bir de göğüs pedi ne kadar gider? ona göre alıcam da

kızlar butikbebe'de lansinoh indirimi var 50 Tl üstü kargo bedava imiş. ben göğüs ucu kremi almıştım 2 tüp sizce kaç tane lazım olur? bir de göğüs pedi ne kadar gider? ona göre alıcam da
Sağmayacaksan gögüs pedi baya lazım oluyor ablamdan biliyorum ben ona 2 paket almıştım sonra o kendine 2 paket almıştı. Sen 2 pakt al istersen

Ay kuzum bukadar yaptığına dua etsinler.... Sen bayagıı yoruluyorsun.... Zaten yeni taşındın ne geliyorlar zırt pırt daha yerleşemedim de. Zaten ağırlaştım yapamıyorum heryer ayakta inşallah doğumdan sonra beklerim de.... Nolucak hamileliği yaşamış olan herkes anlar anlayış da gösterir.

Canım ben şu şekilde aldım
LANSINOH Göğüs Pedi 60 Adet + LANSINOH Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml Fiyat:36,90tl
Ben şimdilik 1 tane aldım, ama bence 2 tüp yeter. Herkese her şey iyi gelmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…