2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sorunca yazarım canım :))) söyle bari parasını alsın gerçi benim dediğim doğruysa her ay yatmış olması lazım ona:))

evet ya bende yere eğilirken bacakları açıp çömeliyorum.çok üst üste yaptım bu hareketi.hiç çalışmayan kaslarım da çalışmış olabilir diyorum cnm yeşilimsi akıntı enfeksiyon değil mi önemli diye biliyorum.onu sorsana hemen.. benim de renksiz akıntı oluyor su gibi.su mu geliyor diye endişe ediyorum resmen
bişi diimmi ben o kurabiyeleri hiç sevmiyorum bence hiç uğraşma.zaten yenmiyor.. mide bulandırıcı bir görüntüsü var onların ya.şeker hamurunu sevmediğimden sanırım..onun yerine küçük kağıtlarda kek yapıp buzluğa at daha gzl olur sanki

Peki bu durumda şirket size yatırdığı maaştan daha fazla para almış olmuyor mu? siz sonuçta net maaştan alacaksınız, onlarsa brüt maaştan geri alacak.
aynen öyle oluyo yoksa neden böyle bişey yapsın ki zaten 4 ay netten maaş ödüyo bize sonra brütten geri alıyo vermezsen de kesiyo

pazar günleri canım
oo supermıss bu pazar ordayım ozaman
canm sen sgkdan cıkıcaksın paranıda 4 ay sorna toplu sgk verıcek dedı. muhasebecıye sordum oda aynını dedı. yanı heray maas alıp topluda almıcam. belkı dedıgın gbı sızınkı yarı devlet yarı ozel oldugu ıcın farklı olabılır.
sorunca yazarım canım :))) söyle bari parasını alsın gerçi benim dediğim doğruysa her ay yatmış olması lazım ona:))
yok canm almamıs o. alsa derdı. cunku ben rapora ayrılınca maddı olarak cok sıkıntı cektık dıodu.
tam yesılde deıl ama su gbı dedıgın gıbı.. yanı bole beyazımsı acıkkkkkkkkkkk yesılımsı gıbı. bende tatlarını hıcbegenmıorum ama bebeklı kurabıye kalıplarım vardı onlardan yaparım dıodum da bakalım

ozaman hemen başvursun bence alsın parasını gerçi ben sorayım da, hiç kimse uyarmamış mı

Ankaradayim ama tanimiyorum canim.miyom cokmu buyuk rahatsiz edece bi durumdami.bendede var ama doktor cok onemsiz diye konusuyor
benim myomlar başıma bela oldu.Doktorum myomların olmasaydı süper bir hamileliğin olacaktı diyor.Ne kusmam oldu ne aşermem hiç birşey ama myomlar koltuğa mahkm etti beni sen şanslısın maşallah diyeyim de nazar değmesin

aman diyimmm yeşilse dikkat et yavrucummmm.. o suyu bende soriciğimm şu cuma bir gelse hayırlısı ile.. bebeği de özledik ben tadına bile bakmadım onların.içine boya katıp yoğuyorsun ya ıyykkk yesinler senin bebekli kurabiyelerini.. bu hafta izne ayrılıyor musun?

Kızlar akıntınız nasıl?benimki beyazyağlı krem gibi etrafında da su oluyo şeffaf
Kaşıntım yok bi de idrar gibi geliyo akıyo tutamıyorum idrar tahlilim normal çıktı ama bu akıntı bayaa önünde çamaşırımın aşağıdan deiil de idrar deliğinden geliyo gibi

ay aynısı bende de oluyo idrar deliğimden gelio gibi

canım yeni mi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…