- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.141
bıkere gostermıstı ama bıleydım nereye koyduguna bakardım o ole fesatlık dusunurse bende araklarım o gobegı
memur canım. esım toplu para alacagımı dıyınce aa bızde ole bısı yok dedı. ben 37 ye kdr calısmıstım snra bıda para alamadm zaten bıdaha da ucretsız ızn kullanmıstım dedı. sen sor bakalım bende merak ettım nasılmıs
benımkide dinlen evde zaten kosusturuyorsun dıyo :) ama hafatsonukı gezme ve agrı olmaması sonucu hamlıktanmı acaba dıe dusunmeye basladım. karnımda hıc oyle gergınlık vs olmadı.. benımde akıntım arttı yaa acık yesılımsı sarımsı ama kokusuz korktum dr a dıcem bakalım.ınsallah yapabılırım canm hayallarım cokta gerceklere dokulunce eledıkce elıyorum. kurabıyelerı de son 1 ay kala yada 20 gun kala yapım dıorm posete koyunca 3 ay bayatlamıo :) daha once yapmıstım ya ordan bılıyorum nasılsa yenmıyor sus olarak dagıtıcam :) belkıde vazgecerım ugrastırmalı olursa
aynen öyle oluyo yoksa neden böyle bişey yapsın ki zaten 4 ay netten maaş ödüyo bize sonra brütten geri alıyo vermezsen de kesiyoPeki bu durumda şirket size yatırdığı maaştan daha fazla para almış olmuyor mu? siz sonuçta net maaştan alacaksınız, onlarsa brüt maaştan geri alacak.
Dinleniyorum tşk ederm tatlım...Çok geçmiş olsun ya yat dinlen az kaldı biraz daha dayansın söyle
aynen öyle oluyo yoksa neden böyle bişey yapsın ki zaten 4 ay netten maaş ödüyo bize sonra brütten geri alıyo vermezsen de kesiyo
bilmiyorum ki ne kadar diyicekler ilk kez duydum zaten bu kadar zaman duymamıştım. neyse 4 ay maaşsız geçmesin de sonrası ordan al oraya ver zaten bizi etkileyen bişey olmıycakkızlar parayı siz alıcaksanız sgk'dan size şirketin ödediği kadarını verin öyle olmaz mı
bilmiyorum ki ne kadar diyicekler ilk kez duydum zaten bu kadar zaman duymamıştım. neyse 4 ay maaşsız geçmesin de sonrası ordan al oraya ver zaten bizi etkileyen bişey olmıycak
oo supermıss bu pazar ordayım ozamanpazar günleri canım
canm sen sgkdan cıkıcaksın paranıda 4 ay sorna toplu sgk verıcek dedı. muhasebecıye sordum oda aynını dedı. yanı heray maas alıp topluda almıcam. belkı dedıgın gbı sızınkı yarı devlet yarı ozel oldugu ıcın farklı olabılır.benim dediğim bizim şirkete özel olabilir yarı devlet yarı özel olduğumuz için. ama sizde de o parayı geri iade etme olayı yoktur o zaman yani sgk dan toplu aldığımız parayı biz geri iade ediyomuşuz şirkete etmezsek maaştan kesiliyomuş. öyle bişey dedi mi sana işverenin?
yok canm almamıs o. alsa derdı. cunku ben rapora ayrılınca maddı olarak cok sıkıntı cektık dıodu.sorunca yazarım canım :))) söyle bari parasını alsın gerçi benim dediğim doğruysa her ay yatmış olması lazım ona:))
tam yesılde deıl ama su gbı dedıgın gıbı.. yanı bole beyazımsı acıkkkkkkkkkkk yesılımsı gıbı. bende tatlarını hıcbegenmıorum ama bebeklı kurabıye kalıplarım vardı onlardan yaparım dıodum da bakalımevet ya bende yere eğilirken bacakları açıp çömeliyorum.çok üst üste yaptım bu hareketi.hiç çalışmayan kaslarım da çalışmış olabilir diyorumcnm yeşilimsi akıntı enfeksiyon değil mi önemli diye biliyorum.onu sorsana hemen.. benim de renksiz akıntı oluyor su gibi.su mu geliyor diye endişe ediyorum resmen
bişi diimmi ben o kurabiyeleri hiç sevmiyorumbence hiç uğraşma.zaten yenmiyor.. mide bulandırıcı bir görüntüsü var onların ya.şeker hamurunu sevmediğimden sanırım..onun yerine küçük kağıtlarda kek yapıp buzluğa at daha gzl olur sanki
canım bilemiyorumkı ama makıneden makıneye degıstıgını duymustum kg larınkızlar bişey sorucam iki doktor arasındaki 400-450 gr kilo farkı çok mu sizce
oo supermıss bu pazar ordayım ozaman
canm sen sgkdan cıkıcaksın paranıda 4 ay sorna toplu sgk verıcek dedı. muhasebecıye sordum oda aynını dedı. yanı heray maas alıp topluda almıcam. belkı dedıgın gbı sızınkı yarı devlet yarı ozel oldugu ıcın farklı olabılır.
yok canm almamıs o. alsa derdı. cunku ben rapora ayrılınca maddı olarak cok sıkıntı cektık dıodu.
tam yesılde deıl ama su gbı dedıgın gıbı.. yanı bole beyazımsı acıkkkkkkkkkkk yesılımsı gıbı. bende tatlarını hıcbegenmıorum ama bebeklı kurabıye kalıplarım vardı onlardan yaparım dıodum da bakalım
canım bilemiyorumkı ama makıneden makıneye degıstıgını duymustum kg ların
benim myomlar başıma bela oldu.Doktorum myomların olmasaydı süper bir hamileliğin olacaktı diyor.Ne kusmam oldu ne aşermem hiç birşey ama myomlar koltuğa mahkm etti beni sen şanslısın maşallah diyeyim de nazar değmesinAnkaradayim ama tanimiyorum canim.miyom cokmu buyuk rahatsiz edece bi durumdami.bendede var ama doktor cok onemsiz diye konusuyor
oo supermıss bu pazar ordayım ozaman
canm sen sgkdan cıkıcaksın paranıda 4 ay sorna toplu sgk verıcek dedı. muhasebecıye sordum oda aynını dedı. yanı heray maas alıp topluda almıcam. belkı dedıgın gbı sızınkı yarı devlet yarı ozel oldugu ıcın farklı olabılır.
yok canm almamıs o. alsa derdı. cunku ben rapora ayrılınca maddı olarak cok sıkıntı cektık dıodu.
tam yesılde deıl ama su gbı dedıgın gıbı.. yanı bole beyazımsı acıkkkkkkkkkkk yesılımsı gıbı. bende tatlarını hıcbegenmıorum ama bebeklı kurabıye kalıplarım vardı onlardan yaparım dıodum da bakalım
ay aynısı bende de oluyo idrar deliğimden gelio gibiKızlar akıntınız nasıl?benimki beyazyağlı krem gibi etrafında da su oluyo şeffaf
Kaşıntım yok bi de idrar gibi geliyo akıyo tutamıyorum idrar tahlilim normal çıktı ama bu akıntı bayaa önünde çamaşırımın aşağıdan deiil de idrar deliğinden geliyo gibi
Aynen benimde öyle idrar tahlili ve kültürüm normal çıktı amaay aynısı bende de oluyo idrar deliğimden gelio gibi
BİLMİYORUMKI CANIMozaman hemen başvursun bence alsın parasını gerçi ben sorayım da, hiç kimse uyarmamış mı
benimde herşey normal çıktıAynen benimde öyle idrar tahlili ve kültürüm normal çıktı ama
Kızlar akıntınız nasıl?benimki beyazyağlı krem gibi etrafında da su oluyo şeffaf
Kaşıntım yok bi de idrar gibi geliyo akıyo tutamıyorum idrar tahlilim normal çıktı ama bu akıntı bayaa önünde çamaşırımın aşağıdan deiil de idrar deliğinden geliyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?