2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4 ay boyunca her ay maaş alıcaz sanıyorum kötü oldu eşekten düşmüşe döndüm resmen
Canim sen devlet memurumusun izne ayrildiginda her ay maasini alicaksin sgkda da her ay degil 4 aylik toptan veriyolar biz her ay maas aliyoruz sadece doner sermaye ekders falan varya onlari almiyoruz 4 aydan sonrada ucretsiz izne ayrilabilirsin istersen ayrica 32den sonra hangi doktordan rapor alirsan al izinlerin aktarilmiyor 657de net bir sekilde belirtmis 32den sonra fiili olarak çalıştığı haftalar dogum sonrasina aktarilir demis yani benim anladigim fiili olarak calismadiysan aktaramiyorsun

son son al canım bu saatten sonra daha ne kadar alcaz ki

rahatladıysan iyi bari ama sinirden çatlayacağım, adamın ağzına şöyle küreğin tersiyle vurasım geldi

hımmm mantıklı canım yorgancıya onu söyliyim yapar heralde yorgan kalınlığında olandan

arada kaldım canım yün mü pamuk mu diye ama pamukta sağlıklı sonuçta kolay yıkanıyorsa birde
canım annem pamuk yaptrdı yorganı. kv de de yatagn uzerıne ınce bı pamuktan yatak yapıcak sıcak tutsun dıe hemde saglıklı dıe yun zorlu. havalandrman gerekır. fıyat olarak fark yok arasında ıkısıde 50 lıra sormustum ben yalovada

son son al canım bu saatten sonra daha ne kadar alcaz ki
valla ınsallah verırız. gecen ay ne guzel 600 gr almstm ama daha dr gdelı nekdr oldu evdekı tartıya bı cıktım 1.5 kg oynuo bakalım dr un tartısında kac gr oynıcak gercı son aylarda 3 3 te alsam hamılelıkte alınamsı gereken kg aralıgında olucam.. ıste hamılelıge kılolu baslamasaydım ııdıde napalım ıı olsunalrda verırız.

ayyy canım iyi oldu söylediğin evet devlet memuruyum canım, ona göre ödemeler falan vardı sağol canım ya :)) T the angellll

evet havalandırmayınca da mikrop ürüyor içinde.. o yorgancılarda pamuk yatak olur mu?

Hihi ne güzel ne sakinsin.... Sen sinirlenince huzur verenlerdensin. Bwn bişiyi taktım mı dünyayı dar ediyorum,bazen korkuyorum cinnet getirecek diye Ben olsam bana dayanmazdım

veririz canım. emzirirken çok yemezsin su içersin bol bol

60/120 var bende. gayet idela 5-6 yaşına kadar rahat yatar
Ben bi surat yapınca 1 hafta konuşmam huyumu bilio deneyin derim

canım benim de tersim pistir o çok iyi biliyor inadımı, basşıcam gene triplere knuşmamalara zaten içimden de gelmiyor artık konuşmak :))
kızlaaarrr bizde de ikimiz de bi surat yaptık mı günlerce konuşmayız o da çok iradelidir gerüzükalı anasına bacısına karşı beni savunmakta iradesiz ama benle konuşmama konusunda iradeli keyfi bilir walla o evde kös kös dururken ben gezmlere gidiyorum. konuşmamasını fırsata çeviriyorum. krizi fırsata çeviriyorum yani
o zaman ücretli izin olması neye yarıyor canım yanlışın var memurlar 15inde tıkır tıkır alıyor sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…