- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.121
şimdiki aklım olsa zaten her şey farklı olurdu. kendi elimle alıştırdım el bebek gül bebek. aklıma yanıyım. sanki kıymete geçiyo. insan önce kendine değer verecek, fazla da iyi olmayacak, rahata alıştırmayacak. bi de üst düzey bir mesleğim ve eğitimim var, çirkin değilim, zevksiz değilim, hamileliğim bile mankenlerinki gibi geçiyo fizik olarakp), elimden her iş gelir. yani dışardan bakıp da gıpta ediyolardır kıskananı çoktur. ama adam kör olmayagörsün. daha doğrusu öküz olmayagörsün
biz onların en ufak bi rahatsızlığında pervane oluruz, bizim kanımızda var şefkat. iyi ki biz anne oluyoruz, iyi ki bebekler bize emanet. Rabbim ne güzel ayarlıyor her şeyi.
daha bi de oğlum beni daha çok sevecek sen akşam ben gelene kadar kızacaksın kural koyacaksın ben akşamları gelip oyun oynucam benim gelmemi iple çekecek diyo adam çatlatmaya. sırf bu yüzden bile kaç gece ağlamışımdır. keyfine yapıyo. güya şaka yapıyomuş. ben ağlayınca da ağlamaya yer arıyosun iyice acayipleştin diyo. ya anlatsam roman olur, bunlar daha ne ki. bu kadarını bile yazdım rahatladım. oh!
canım gorumcem 37 ye kdr calısmıs ozaman cıktım ızne dedı rapor hakkım dolunca da ucretsız ızın aldım ıc ole para fılan almadım dedı. ben toplu para dıınce sasırmıstı cunkunasıl yani canım şimdi ben 32.haftamda izne ayrılınca bana 4 ay maaş vermicekler mi
canım gorumcem 37 ye kdr calısmıs ozaman cıktım ızne dedı rapor hakkım dolunca da ucretsız ızın aldım ıc ole para fılan almadım dedı. ben toplu para dıınce sasırmıstı cunku
Tamam 4 ay sonunda vurgun yapıcaz galiba ama o 4 ay zor geçicekcanım memurlar alamıyor dıe bılıyorum ama sgklı calısanlar maası ne kadr sa az bı kesıntı X 4aylık rapor parası seklınde alıolar
yani evet işte ben de internetten yorumlardan falanbende bakınayım ona canım ya ozaman çünkü bende iyi şeyler duymuştum hatta teldeki notlarıma baktım notunu almışım lansinoh manuel yorumlar iyi diye :)))
anlayana sivrisinek saz, anlamayana "ne yaparsan yap" azBen bi surat yapınca 1 hafta konuşmam huyumu bilio deneyin derim
canım ben chicco nun next2me diye bi beşiği var onu aldım yatağının yanına yapışıyo resmini paylaşmıştım hatta bakabilirsinKızlar Merhaba bir konuda yardımınızı istiyorum ..Ogluşuma beşik alacağız ama ben ölçüsüne bir türlü karar veremiyorum.60/120 70/110 70 /130 hangisi ölçülerde almalıyım beşiğini alanım çok geniş değil ama bikaç sene kullansın istiyorum siz hangi ölçülerde aldınız
Benim annemde benden sonraki kardeşimi bu sebeple kaybetmiş.6 7 aylıkken ev taşınmış,o da yalnız başına bütün evin pisliğini arındıracam diye temizlik çok yapmış yorulmuş. Yukarılara uzNarak silmiş v.s sonra çok fazla karın ağrısı mide bulantisi olmuş doktora gitmişler çocuk kordondan ayrılmış.halk arasında emzikten düşmek de deniyormuş. O yüzden dikkatli olmak lazımallah merveye de sabırlar versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebekle onu ödüllendirir rabbimcanım nedeni bilinmiyormuş, diğer ocak annelerindeki bir yorumunu okudum sanırım çok yormuş kendini temizlik falan, yormayalım kızlar ya kendimizi, bende kendimi yormuştum suyum azaldı durduk yere, birde bulantısı varmış sanırım ilk başta gitmemiş sonradan gitmiş kontrole ama demekki olacağı vardı, yani sonuçta alt tarafı bulantı bende olsam gitmezdim açıkcası
Aynen öyle yapıyorun tatlım, tşk ederm...canıma okuyacak zaten, cok hareketli...canları sağolsun..canım aman yat dinlen bişey yapma, senin için hayırlısı olsun, bebişinle konuş acele etmesin
Benim annemde benden sonraki kardeşimi bu sebeple kaybetmiş.6 7 aylıkken ev taşınmış,o da yalnız başına bütün evin pisliğini arındıracam diye temizlik çok yapmış yorulmuş. Yukarılara uzNarak silmiş v.s sonra çok fazla karın ağrısı mide bulantisi olmuş doktora gitmişler çocuk kordondan ayrılmış.halk arasında emzikten düşmek de deniyormuş. O yüzden dikkatli olmak lazımallah merveye de sabırlar versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebekle onu ödüllendirir rabbim
Sakin ol aldıkların yeter, bitince yine alırsınkızlar butikbebe'de lansinoh indirimi var 50 Tl üstü kargo bedava imiş. ben göğüs ucu kremi almıştım 2 tüp sizce kaç tane lazım olur? bir de göğüs pedi ne kadar gider? ona göre alıcam da
kızlar doğrusu şuymuş öğrendim. sgk lılar için söylüyorum
şimdi biz doğum iznine ayrılıcaz normal maaşımızı almaya devam edicez 4 ay boyunca. sonra izin süremiz bittikten sonra sgk bize bi para yatırıcakmış işte o brüt *4 o da baya iyi bi tutar oluyo. onu alıp şirketimize vermemiz gerekiyomuş eğer vermezsek çalışmaya başladığımız 4 ay boyunca maaştan kesiceklermiş.
gayet iyiymiş bu ben sevindim hem her ay maaş alıcaz hemde toplu para geçicecek alimize sonra zaten maaş almaya başladıktan sonra kessinler önemli değil :)
canım bı arastır ıstersen ben gorumcemden bunları duydum ama degısmısmıdır bılıyorumben 4 ay boyunca her ay maaş alıcaz sanıyorum kötü oldu eşekten düşmüşe döndüm resmen
hahah ay çok güldüm o göbeği ele geçirmen lazımbenımkıde masallah yapar Allah razı olsun. kv de bana dedıkı onun göbegı bende sana vermem. göbek dustugunde atılmazmıs ya ıyı bıyere gelmesını ıstıosan veya ıı bı unıv gıtmesını ıstıosan onun abhcesıne gömdürürmüşsün kv de de esım ondan uzaga gtmesın dıe evde saklıomus.. bana da vermezmısbende verme dedım bende oglumunkını evde saklım ama ne olursa olsn baska kız geldımı oglanlar elden gıdıcek dedım sustu kaldı hahaha... gercı esım aılesıne cok baglıdır ılk zamanlar cok tartısırdık bu konu yuzunden demekkı ondanmıs. sımdı bana da baglı ama o gobegı ele gecırırsem daha ıı olacak
canım bı arastır ıstersen ben gorumcemden bunları duydum ama degısmısmıdır bılıyorum
keske ızne ayrılırken verse devlet rapor bıtınce zaten calısma baslıcak paraya ıhtıyac olmıcakkı onemlı olan bu 4 ayTamam 4 ay sonunda vurgun yapıcaz galiba ama o 4 ay zor geçicek
canm bunu sızın sırket kabul etmıstır.ben sgk nın sıtesınde okudum ısverenmlede konustum. o surede sgk devam etmıcegı ıcın para yok. toplu olarak 4 ayın sonunda var. mesela eskı ısyerınden arkadasm ayrıldı dogum ıznıne yarın bıtıo ıs yerıne gıdıp raporu bıttıgıne daır kagıdı verıcek sgk da parasını hesabna yatırcakmıskızlar doğrusu şuymuş öğrendim. sgk lılar için söylüyorum
şimdi biz doğum iznine ayrılıcaz normal maaşımızı almaya devam edicez 4 ay boyunca. sonra izin süremiz bittikten sonra sgk bize bi para yatırıcakmış işte o brüt *4 o da baya iyi bi tutar oluyo. onu alıp şirketimize vermemiz gerekiyomuş eğer vermezsek çalışmaya başladığımız 4 ay boyunca maaştan kesiceklermiş.
gayet iyiymiş bu ben sevindim hem her ay maaş alıcaz hemde toplu para geçicecek alimize sonra zaten maaş almaya başladıktan sonra kessinler önemli değil :)
bıkere gostermıstı ama bıleydım nereye koyduguna bakardım o ole fesatlık dusunurse bende araklarım o gobegıhahah ay çok güldüm o göbeği ele geçirmen lazım
memur canım. esım toplu para alacagımı dıyınce aa bızde ole bısı yok dedı. ben 37 ye kdr calısmıstım snra bıda para alamadm zaten bıdaha da ucretsız ızn kullanmıstım dedı. sen sor bakalım bende merak ettım nasılmıscanım bence görümcen ya olayı bilmiyor ya da söylemedi, memurmuydu kendisi, çünkü memurlar her ay alır yazıyor nette 4 ay. gerçi muhasebecimiz gelsin ona sorucam hepsi firar tam işim düştü kimse yok resmen, istemediğim zamanda burnumda biterler :)))
pazar günleri canımKiz ne gun o gocmen konutlarindaki pazr gidim bari
kızlar doğrusu şuymuş öğrendim. sgk lılar için söylüyorum
benim dediğim bizim şirkete özel olabilir yarı devlet yarı özel olduğumuz için. ama sizde de o parayı geri iade etme olayı yoktur o zaman yani sgk dan toplu aldığımız parayı biz geri iade ediyomuşuz şirkete etmezsek maaştan kesiliyomuş. öyle bişey dedi mi sana işverenin?keske ızne ayrılırken verse devlet rapor bıtınce zaten calısma baslıcak paraya ıhtıyac olmıcakkı onemlı olan bu 4 ay
canm bunu sızın sırket kabul etmıstır.ben sgk nın sıtesınde okudum ısverenmlede konustum. o surede sgk devam etmıcegı ıcın para yok. toplu olarak 4 ayın sonunda var. mesela eskı ısyerınden arkadasm ayrıldı dogum ıznıne yarın bıtıo ıs yerıne gıdıp raporu bıttıgıne daır kagıdı verıcek sgk da parasını hesabna yatırcakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?