- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.161
aynen valla bende cok ozledım en cok kılosunu merak edıyorum bırde gecen sefer kordon yuzundeydı ınsallah dolanmamıstır yuzune sabahları yada gece yataktan kalkarken göbek delıgım karnımın ıcı acıo bebek toplanıo sankı bıyerde acaba dolanırmı dıe korkuyorum. ayrılmıcam canım eger bı sıkıntı yoksa..kasım 25 e kdr ver dıcem raporu ondan snra duruma gore karar verıcem. bu arada patronum pek ıı kıyamıomda yufa yureklılıgımdenaman diyimmm yeşilse dikkat et yavrucummmm.. o suyu bende soriciğimm şu cuma bir gelse hayırlısı ile.. bebeği de özledikben tadına bile bakmadım onların.içine boya katıp yoğuyorsun ya ıyykkk yesinler senin bebekli kurabiyelerini.. bu hafta izne ayrılıyor musun?
sen ne yapıcaksın ayrılıcakmısın ızneaman diyimmm yeşilse dikkat et yavrucummmm.. o suyu bende soriciğimm şu cuma bir gelse hayırlısı ile.. bebeği de özledikben tadına bile bakmadım onların.içine boya katıp yoğuyorsun ya ıyykkk yesinler senin bebekli kurabiyelerini.. bu hafta izne ayrılıyor musun?
valla Allah sabır versin çok zor işinkocasından şikayet eden sendin di mi :) ben bu Allahın odununa her gün çeşit çeşit yemekler yaparım, temizliğimi ihmal etmem, ütüsünü bile yaptırmam, her sabah kahvaltısı hazırdır vs vs. Yorgunluktan kasılmam olur oturur geçince devam ederim çok yoruldun Allah razı olsun bile demez. zaten hepsi vazifem. en iyi cümlesi "çok yoruluyosan annen gelsin"dir, çok büyük fedakarlık cidden. sağolsun hiç de duygusal davranıp içimi ısıtmaz. bi de üstüne anca yatıyosun muamelesi yapıyo kendi çapında.
çapsız!
ya çok doluyum, dokundunuz yarama bugün :)
bi de ben arada trip attığımda da "sen çok değiştin, bebek olana kadar çekicez mecbur, bebeğe dua et" falan diyo. Allahım yarabbim sen affet
Canım bende hem elyaf var ama kış olacağı için kv yün yorgan da yaptırıyor, yün yorgan her zaman için iyidir diye biliyorum ama, heleki bizim gibi karasal iklimdeysen :)kızlar bişey sorucam bende hep soru soruyorum valla iyiki varsınız ya gerçekten :)) ben iş çıkışı yorgancıya gidicem bebeğim için, yün yorgan mantıklı dimi bebek için sağlık açısından
Canım bende hem elyaf var ama kış olacağı için kv yün yorgan da yaptırıyor, yün yorgan her zaman için iyidir diye biliyorum ama, heleki bizim gibi karasal iklimdeysen :)
Biz evlendiğimizden beri hep mahrum kaldı yazık evlendik 4 5 ay göçebe yaşadık ayrıydık çoğunlukla sonra riskli gebelik 4 ay da yasaktı. Adam yok der micanım yorgancılardan bebek yorganı alsana annem 50 lıraya pamuk yrgan aldı. dısardan da alsan aynı en azından organık olur.
bende dıorm kocıskoma ama agrıların var zaten ıyıce agrıcak bosver nekaldı sunun surasında dıo
Allah iyiliğini versin, kv evde yokken falan küçük bir operasyon yaparsın artıkbenımkıde masallah yapar Allah razı olsun. kv de bana dedıkı onun göbegı bende sana vermem. göbek dustugunde atılmazmıs ya ıyı bıyere gelmesını ıstıosan veya ıı bı unıv gıtmesını ıstıosan onun abhcesıne gömdürürmüşsün kv de de esım ondan uzaga gtmesın dıe evde saklıomus.. bana da vermezmısbende verme dedım bende oglumunkını evde saklım ama ne olursa olsn baska kız geldımı oglanlar elden gıdıcek dedım sustu kaldı hahaha... gercı esım aılesıne cok baglıdır ılk zamanlar cok tartısırdık bu konu yuzunden demekkı ondanmıs. sımdı bana da baglı ama o gobegı ele gecırırsem daha ıı olacak
aynen valla bende cok ozledım en cok kılosunu merak edıyorum bırde gecen sefer kordon yuzundeydı ınsallah dolanmamıstır yuzune sabahları yada gece yataktan kalkarken göbek delıgım karnımın ıcı acıo bebek toplanıo sankı bıyerde acaba dolanırmı dıe korkuyorum. ayrılmıcam canım eger bı sıkıntı yoksa..kasım 25 e kdr ver dıcem raporu ondan snra duruma gore karar verıcem. bu arada patronum pek ıı kıyamıomda yufa yureklılıgımdenbakalım ne olacak
bence pamuk al canm yun yorganın ısı cok olur makınede yıkayamazsn toplanrkızlar bişey sorucam bende hep soru soruyorum valla iyiki varsınız ya gerçekten :)) ben iş çıkışı yorgancıya gidicem bebeğim için, yün yorgan mantıklı dimi bebek için sağlık açısından
verecekler merak etmeyinnasıl yani canım şimdi ben 32.haftamda izne ayrılınca bana 4 ay maaş vermicekler mi
kızlar bişey sorucam bende hep soru soruyorum valla iyiki varsınız ya gerçekten :)) ben iş çıkışı yorgancıya gidicem bebeğim için, yün yorgan mantıklı dimi bebek için sağlık açısından
zaten yün zararlıymış. bende beşiğe sünger üstüne pamuk yatak almaya karar verdim. dr a da sorucambence pamuk al canm yun yorganın ısı cok olur makınede yıkayamazsn toplanr
evet canım benim de annem yatak yorgan yapacak yün. çok kalın olmasın yine ağır gelir ince bi şey olsa yeter. bi de yatağının üstüne ped gibi bi şey yaptır bence yine yorgan kalınlığında. terlemesin hem de sıcak olsun bebişler :) hatta ben küçük bi de yastık yaptırıcam anneme. ilk zamanlar yastıkta yatmasa bile arkasına falan koymaya kullanışlı olur hem de sağlıklıkızlar bişey sorucam bende hep soru soruyorum valla iyiki varsınız ya gerçekten :)) ben iş çıkışı yorgancıya gidicem bebeğim için, yün yorgan mantıklı dimi bebek için sağlık açısından
en sevmediğim insan tiplemesi. bi tane çöp alır, kırk kere deve almış gibi anlatıramın canım
kesınlıkle ama cınsler ıste... onlarla yasamaya alıstım. ne derlerse yorum yapmıorum. onlar yapmadan baslıolar konusmaya. bısı alana kdr 90 kere konusurlar ama benım aılem hıcbısı demez o an geldıgınde de butcesı neye yetıosa en ıısını alır. bugune kadr cok sukur herseyımı eksıksz yaptılar
Allah iyiliğini versin, kv evde yokken falan küçük bir operasyon yaparsın artık
inşallah yaaa bu son 2 haftadr kılo aldım bıde gobegıme bakıorum sıstı ııce aksam esım bıle farketmıs top gıbı duruo dıo2 kg olmuşlardırya şu kordon beni de çok korkutur oldu yataktan kalkmak çile zaten canım illaki biyerleri acıtıyor ki.. kızım bırak patronu kendini düşün sen
Canım arkadaşlar da söylemiş uğraştırıcı biraz temizlemesi vs.. Benim anneanne çok iyi yaptığındn benim açımdan sorun değil ama pamuk da bakabilirsin...yalovadayım canım ılık buralar :)) ama sağlık olarak yün mü daha iyi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?