2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen valla bende cok ozledım en cok kılosunu merak edıyorum bırde gecen sefer kordon yuzundeydı ınsallah dolanmamıstır yuzune sabahları yada gece yataktan kalkarken göbek delıgım karnımın ıcı acıo bebek toplanıo sankı bıyerde acaba dolanırmı dıe korkuyorum. ayrılmıcam canım eger bı sıkıntı yoksa..kasım 25 e kdr ver dıcem raporu ondan snra duruma gore karar verıcem. bu arada patronum pek ıı kıyamıomda yufa yureklılıgımden bakalım ne olacak

sen ne yapıcaksın ayrılıcakmısın ızne

kızlar bişey sorucam bende hep soru soruyorum valla iyiki varsınız ya gerçekten :)) ben iş çıkışı yorgancıya gidicem bebeğim için, yün yorgan mantıklı dimi bebek için sağlık açısından

valla Allah sabır versin çok zor işin

Canım bende hem elyaf var ama kış olacağı için kv yün yorgan da yaptırıyor, yün yorgan her zaman için iyidir diye biliyorum ama, heleki bizim gibi karasal iklimdeysen :)

Biz evlendiğimizden beri hep mahrum kaldı yazık evlendik 4 5 ay göçebe yaşadık ayrıydık çoğunlukla sonra riskli gebelik 4 ay da yasaktı. Adam yok der mi

Allah iyiliğini versin, kv evde yokken falan küçük bir operasyon yaparsın artık

2 kg olmuşlardır ya şu kordon beni de çok korkutur oldu yataktan kalkmak çile zaten canım illaki biyerleri acıtıyor ki.. kızım bırak patronu kendini düşün sen

bence pamuk al canm yun yorganın ısı cok olur makınede yıkayamazsn toplanr

evet canım benim de annem yatak yorgan yapacak yün. çok kalın olmasın yine ağır gelir ince bi şey olsa yeter. bi de yatağının üstüne ped gibi bi şey yaptır bence yine yorgan kalınlığında. terlemesin hem de sıcak olsun bebişler :) hatta ben küçük bi de yastık yaptırıcam anneme. ilk zamanlar yastıkta yatmasa bile arkasına falan koymaya kullanışlı olur hem de sağlıklı

en sevmediğim insan tiplemesi. bi tane çöp alır, kırk kere deve almış gibi anlatır

Allah iyiliğini versin, kv evde yokken falan küçük bir operasyon yaparsın artık
kız karıstıramam kı ole anc koydugu yerı gormem lazım kım bılır nereye sokmustur onu ooooooooooooo
2 kg olmuşlardır ya şu kordon beni de çok korkutur oldu yataktan kalkmak çile zaten canım illaki biyerleri acıtıyor ki.. kızım bırak patronu kendini düşün sen
inşallah yaaa bu son 2 haftadr kılo aldım bıde gobegıme bakıorum sıstı ııce aksam esım bıle farketmıs top gıbı duruo dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…