- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.261
evet canım çıkardı. ben artık o kısmın şekli mi değişti acaba diye düşünüyorumAy yalnız değilmişim
Doktora da sormayı unuttum
Ama bir sorun olsa idrar tahlilinde çıkardı herhalde değil mi?
Aaaa cok uzuldum allah korusun gecen ayda benim arkadasin bebisi oldu cok moralim bozdu sizlerin moralinizi bozmiyim diye buray yazmadim gunlerce uzuldum simdi daha iyiyim yaocak bisey yok allah sabir versin bizleride korusun ins.canım ocak annelerinden biri bebeğini kaybetti ama nedeni belli değil,kendini çok yormuş o yüzden yormayalım kendimizi Allah korusun
son aylar haftada 1 kilo alınıyormussanırım bende bu ay 2 kg ya dogru gıdıyorum. daha 1 ay olmadan kontrol bakalım kac kılo atıcak
oğlum hareket ettıkce gozlerım doluo bugun. sankı oda annecım uzulme der gıbı bıyerlerını cıakrıp duruohormonlar costu sorma costuk yıne dalgalanıyoruzzzz bizzzzzzzzz
benim 2 aydır var doktorda her seferinde test yaptı bişe çıkmıyor normal heraldeBir bir buçuk aydır böyle canım
memurlar her ay alıyo canım arkadaşım aldı her ay doğum izni bitene kadarTamam 4 ay sonunda vurgun yapıcaz galiba ama o 4 ay zor geçicek
Canim ben devlet memuruyum ozelde calisan arkdaslarimdan biliyorum genelde buyuk firmalar calisanini zorlamamak icin boyle yapiyolarmis ama brutunu netini falan hic bilmiyrm cnmHeh işte ben o ilk kısma giriyorum. sgkdan toplu paranı al bana getir diyo onuda getirmezsen maaşından keserim diyo. seninkide mi öyle?
yapma lütfen tam çikolata yiycektimson aylar haftada 1 kilo alınıyormus
Bir bir buçuk aydır böyle canım
Aaaa cok uzuldum allah korusun gecen ayda benim arkadasin bebisi oldu cok moralim bozdu sizlerin moralinizi bozmiyim diye buray yazmadim gunlerce uzuldum simdi daha iyiyim yaocak bisey yok allah sabir versin bizleride korusun ins.
Tatlim kim oldugunu biliyomusun uzuldum valla ycanım ya ocak annelerinde bir anne bebeğini kaybetti, kendini sakın çok yorma emi Allah korusun
Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalarikizlerim ben :) hormonlar + burcumun gel gitleri + kova burcu bir koca = uykusuz her gecee
öyle bi söylentı varyapma lütfen tam çikolata yiycektim
BENMDE OLE OLDU GALIBA. AMA YIORUM DOYMAK BILMIYORUM. YEMEK DEIL BOYLE TATLI SEYLER ISTIO CANM GENELLIKLE ODA KILO YAPTI SANIRIMson aylar haftada 1 kilo alınıyormus
Tatlim kim oldugunu biliyomusun uzuldum valla y
Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalar
afıyet olsun ben o ısı az once hallettımyapma lütfen tam çikolata yiycektim
bende ıkızler koca terazı ıkı dengesız bulduk bırbırımızıTatlim kim oldugunu biliyomusun uzuldum valla y
Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalar
benı pazartesı cagırmıslardı gidemedım dahakızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Bi tane al cnm belli olmaz belki sana iyi gelmez nolur nolmaz birde 6 aydan sonra sur yeni dogana surme bellimi olur alerji falan olur bi tane al yrn obur gun sipalar buyuyup dizlerini falan acittiklarinda surersinbencede bu kızı sessız buluo getırtmesın benı yalovaya bak naparız ona
:) tamam canım
evet canm yakın bana bu hafta gıdeyım barı.. ucevlerdeyım ama o pazarn ordakı parka aksamları yuruyus yapardık yazın. yakın baya bana. gıdımde alım bu hafta 2 3 tane bulunsun. tarıhı gecmez dımı yoksa bıtanemı alayım
benı pazartesı cagırmıslardı gidemedım daha
ben odasına ani baskın yaparım ara sırahiç bişi diyemez. sıkıyorsa desın. evet kontrol edıyorum ulen var mı bi diyecegin diyeydın.
ben anıden odasına girip '' aha yakalandın, hiçbir yerı elleme '' dıyorum
seninki niye öyle kendı kendıne trıbe gırdı kı? yoksa bişiler mı karıstırıyormus beyefendı?
meyve çok yıyorum. e meyve yemezsem ekmek yıyecegımBENMDE OLE OLDU GALIBA. AMA YIORUM DOYMAK BILMIYORUM. YEMEK DEIL BOYLE TATLI SEYLER ISTIO CANM GENELLIKLE ODA KILO YAPTI SANIRIM
en sevmediğim insan tiplemesi. bi tane çöp alır, kırk kere deve almış gibi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?