2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ocak annelerinden biri bebeğini kaybetti ama nedeni belli değil,kendini çok yormuş o yüzden yormayalım kendimizi Allah korusun
Aaaa cok uzuldum allah korusun gecen ayda benim arkadasin bebisi oldu cok moralim bozdu sizlerin moralinizi bozmiyim diye buray yazmadim gunlerce uzuldum simdi daha iyiyim yaocak bisey yok allah sabir versin bizleride korusun ins.

Heh işte ben o ilk kısma giriyorum. sgkdan toplu paranı al bana getir diyo onuda getirmezsen maaşından keserim diyo. seninkide mi öyle?
Canim ben devlet memuruyum ozelde calisan arkdaslarimdan biliyorum genelde buyuk firmalar calisanini zorlamamak icin boyle yapiyolarmis ama brutunu netini falan hic bilmiyrm cnm

Aaaa cok uzuldum allah korusun gecen ayda benim arkadasin bebisi oldu cok moralim bozdu sizlerin moralinizi bozmiyim diye buray yazmadim gunlerce uzuldum simdi daha iyiyim yaocak bisey yok allah sabir versin bizleride korusun ins.

kıyamam canım ya boşver insanların lafını sakın ama sakın kafaya takma

canım ya ocak annelerinde bir anne bebeğini kaybetti, kendini sakın çok yorma emi Allah korusun
Tatlim kim oldugunu biliyomusun uzuldum valla y
ikizlerim ben :) hormonlar + burcumun gel gitleri + kova burcu bir koca = uykusuz her gecee
Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalar

Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalar

canım merve100 diye bir arkadaş, diğer ocak annelerine yazıyordu, Rabbim onun üzüntüsünü tez zamanda alsın inş

yapma lütfen tam çikolata yiycektim
afıyet olsun ben o ısı az once hallettım

bende ıkızler koca terazı ıkı dengesız bulduk bırbırımızı

benı pazartesı cagırmıslardı gidemedım daha
ben odasına ani baskın yaparım ara sıra hiç bişi diyemez. sıkıyorsa desın. evet kontrol edıyorum ulen var mı bi diyecegin diyeydın.
ben anıden odasına girip '' aha yakalandın, hiçbir yerı elleme '' dıyorum

seninki niye öyle kendı kendıne trıbe gırdı kı? yoksa bişiler mı karıstırıyormus beyefendı?

Bi tane al cnm belli olmaz belki sana iyi gelmez nolur nolmaz birde 6 aydan sonra sur yeni dogana surme bellimi olur alerji falan olur bi tane al yrn obur gun sipalar buyuyup dizlerini falan acittiklarinda surersin

bende anlamadım ama baktığımda film izliyordu yarım kalan filmi, o an bakarken görünce heralde onu kontrol ediyorum sandı, o uyku sersemi aklıma bile gelmemişti ama gerçekten şuan ki kafam olsa sanane bakarım alla alla derdim karşılık verirdim ama beni savunmasız yakaladı :)))))))

en sevmediğim insan tiplemesi. bi tane çöp alır, kırk kere deve almış gibi anlatır

benm kv de oyle,ya 1 tl lik corap alip atmis bavuluma ben yokken,onu bile bin kez dedi.. ayda yilda bir bi tursu kurmus 1 lt lik pet siseye,bin defa dedi.. bn de diom her defasnda annem de bu kadar yaoti vs vs die.. annemler dolu esya aldi bebege,ablamlarla birlikte.. boyle gozunun ucundan ucundan bakio esyalara,bi hayirli olsun gule gule giysin demedi.. ovulmeyi seven,kucuck biseyini abartip soyleyen insnlardan nefret ederm. bizmkiler asla demez boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…