- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.281
Harika bu gidisle fil gibi olucam heraldeson aylar haftada 1 kilo alınıyormus
ben ne zaman tuvalete gıtsem odasına girerim. hatta çalıştıgını bıldıgım haldebende anlamadım ama baktığımda film izliyordu yarım kalan filmi, o an bakarken görünce heralde onu kontrol ediyorum sandı, o uyku sersemi aklıma bile gelmemişti ama gerçekten şuan ki kafam olsa sanane bakarım alla alla derdim karşılık verirdim ama beni savunmasız yakaladı :)))))))
Doğru canım söylemek lazımcanım bence bir şey yoktur ama gittiğinde doktora söyle mutlaka
Aaaaa tesadufe bakk kiz teraziler olmayaydi kim cekerdi bizi benimki oyle sabirliki ben kaprisliyim yoksaafıyet olsun ben o ısı az once hallettım
bende ıkızler koca terazı ıkı dengesız bulduk bırbırımızı
ben ne zaman tuvalete gıtsem odasına girerim. hatta çalıştıgını bıldıgım halde
sürekli yarım kalır işi mecburen.
bakıcam tabii sıkıyorsa laf etsın
şeytan azapta gerek
kiloyu taktım ben aslında :=)Harika bu gidisle fil gibi olucam heralde
bende meyve yedım kesmedı benı cantama cıkolata atmıstım onu yedım oda kesmedı daha ne yerım dıe dusunuom ama eve gıdınce artıkmeyve çok yıyorum. e meyve yemezsem ekmek yıyecegım
meyve daha ıyıdır. saat bası açıkıyorum ve yemezsem mıdem bulanıyor
oyle yapayım canm 1 tane alayım zaten yerı ogrendımmı cıkıp alırım bıtınceBi tane al cnm belli olmaz belki sana iyi gelmez nolur nolmaz birde 6 aydan sonra sur yeni dogana surme bellimi olur alerji falan olur bi tane al yrn obur gun sipalar buyuyup dizlerini falan acittiklarinda surersin
hiç öyle yapma. hamıle olan o degıl, sensin.valla en iyisini yapıyorsun canım :) ben hassas davranıyorum olan bana oluyor görür o hassası :))
benmkı sabırlı deıl ılk zamanlar cok fenaydı ama sonra sonra yola geldıAaaaa tesadufe bakk kiz teraziler olmayaydi kim cekerdi bizi benimki oyle sabirliki ben kaprisliyim yoksa
dimi, yemek ıstıyorsunbende meyve yedım kesmedı benı cantama cıkolata atmıstım onu yedım oda kesmedı daha ne yerım dıe dusunuom ama eve gıdınce artık
hiç öyle yapma. hamıle olan o degıl, sensin.
ruh halın cok önemlı. helekı son zamanlara gırdık artık
günlük masajlarımı, yag surunmelerımı, çoraplarımı.. valla çoğu seyı o yapıyor
yapacak tabii
öyle kolay degıl baba olmak.
hiç acıma
benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmıshiç öyle yapma. hamıle olan o degıl, sensin.
ruh halın cok önemlı. helekı son zamanlara gırdık artık
günlük masajlarımı, yag surunmelerımı, çoraplarımı.. valla çoğu seyı o yapıyor
yapacak tabii
öyle kolay degıl baba olmak.
hiç acıma
evet kız son zamana kdr böle deıldm ogle yemegı yetıodu ama suan doymuyorum ıcımde canavar var benı yıodimi, yemek ıstıyorsun
benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmısdedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım
ben daha beşiği de almadım ama bence de biraz daha büyük olmasında fayda var
canım benim araştırdığım kadarıyla eğer çalışmıcaksanız manuel yeter diyolardı. ben de ücretsiz izne ayrılıcam, sadece lazım oldukça kullanmak için aldım. olur ya bebek emmez, ya da çok süt olur sertleşir, dışarı çıkarken emzirmek zor olur vs durumları için. elektrikliler bana da çok pahalı geldi o yüzden
amanınAllah yardım etsin valla. neyse kızın belki anneci olursa seni tutar senin yerine inatlaşır babasıyla ama ailelerine inanılmaz derecede düşkün oluyorlar. aslında bi kova annesi olmak iyidir bence
hahah bence de
Ayy kıyamam yaa :)ay sen sımdı böyle yazınca içim bi tuhaf oldu , gözlerim doldu
erkekler hemen yüz buluyor. ben bazen acıyorum ama yıne de yaptırıyorum.valla haklısın canım gerçekten ama, adamın üzerine gitmeyim diyorum şımarıyor iyice, yok ya bir daha yok lafının karşılığını da alır, evde de öyle her şeyi dört dörtlük yapmakta yok ne yoruyorum kendimi, manyakmıyım neyim sanki değer biliyor, kız suç bende valla ben böyle davranırsam olacağı bu :))
erkekler hemen yüz buluyor. ben bazen acıyorum ama yıne de yaptırıyorum.
ne acıycam dıyorum, burada ben hamıleyım yapacak tabıı dıyorum
nasıl alısırsa öyle gıder. şimdi rahatlık verme adama
çocuk olunca zor olur.
ben benımkıne altını falan acmayı, onunda uykusuz kalacagı zamanlar olacagını, yemek yedırmeyı aşıladım. yapacak eşşek gibi. sankı bı tek benım veledım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?