2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ne zaman tuvalete gıtsem odasına girerim. hatta çalıştıgını bıldıgım halde
sürekli yarım kalır işi mecburen.
bakıcam tabii sıkıyorsa laf etsın
şeytan azapta gerek

meyve çok yıyorum. e meyve yemezsem ekmek yıyecegım
meyve daha ıyıdır. saat bası açıkıyorum ve yemezsem mıdem bulanıyor
bende meyve yedım kesmedı benı cantama cıkolata atmıstım onu yedım oda kesmedı daha ne yerım dıe dusunuom ama eve gıdınce artık

Bi tane al cnm belli olmaz belki sana iyi gelmez nolur nolmaz birde 6 aydan sonra sur yeni dogana surme bellimi olur alerji falan olur bi tane al yrn obur gun sipalar buyuyup dizlerini falan acittiklarinda surersin
oyle yapayım canm 1 tane alayım zaten yerı ogrendımmı cıkıp alırım bıtınce

valla en iyisini yapıyorsun canım :) ben hassas davranıyorum olan bana oluyor görür o hassası :))
hiç öyle yapma. hamıle olan o degıl, sensin.
ruh halın cok önemlı. helekı son zamanlara gırdık artık
günlük masajlarımı, yag surunmelerımı, çoraplarımı.. valla çoğu seyı o yapıyor
yapacak tabii
öyle kolay degıl baba olmak.
hiç acıma.. her seye onu cagırıyorum
bazen abartıyorum

valla haklısın canım gerçekten ama, adamın üzerine gitmeyim diyorum şımarıyor iyice, yok ya bir daha yok lafının karşılığını da alır, evde de öyle her şeyi dört dörtlük yapmakta yok ne yoruyorum kendimi, manyakmıyım neyim sanki değer biliyor, kız suç bende valla ben böyle davranırsam olacağı bu :))

benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmıs dedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım

Allah sana uzun ömür versin kız güldürdün beni yaaa :)))

bizimkiler oğlak canım pek anneci olacağa da benzemiyor babası elini nereye koysa oraya gidiyor çünkü iletişimleri oldukça iyi kova annesi biraz zor olabilir çok zeki oluyorlar çünkü

erkekler hemen yüz buluyor. ben bazen acıyorum ama yıne de yaptırıyorum.
ne acıycam dıyorum, burada ben hamıleyım yapacak tabıı dıyorum
nasıl alısırsa öyle gıder. şimdi rahatlık verme adama
çocuk olunca zor olur.
ben benımkıne altını falan acmayı, onunda uykusuz kalacagı zamanlar olacagını, yemek yedırmeyı aşıladım. yapacak eşşek gibi. sankı bı tek benım veledım mı

Kızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrr doktorumu arasam mı

mantıklı canım benim aklıma gelmemişti bende öğreticem kavga gürültü öğreticem yapsın, biraz yoğun çalışıyor diye üzerine gitmeyim diyordum ama yok canım senin gibi olucam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…