- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.301
benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmısdedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım
Kızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrrdoktorumu arasam mı
canım normalde anlaşırız da hamile bi bayana göre duygusuz kalıyo kova erkeği. ve kendine fazla değer verdiği için etrafını görmüyo :)Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalar
valla ben eşimin elini kendim koyuyorum karnıma (kendiliğinden öyle duygusal hareketlere girişmezbizimkiler oğlak canımpek anneci olacağa da benzemiyor babası elini nereye koysa oraya gidiyor çünkü iletişimleri oldukça iyi kova annesi biraz zor olabilir çok zeki oluyorlar çünkü
hahahah ama cok korktum deprem dıe. de halımız komedıydıAllah sana uzun ömür versin kız güldürdün beni yaaa :)))
benmkıde annecı babası nezaman elını koysa hareket etmıo canım oglumbizimkiler oğlak canımpek anneci olacağa da benzemiyor babası elini nereye koysa oraya gidiyor çünkü iletişimleri oldukça iyi kova annesi biraz zor olabilir çok zeki oluyorlar çünkü
Canım bak güçlü durdun artık hep böyle devam et.... Sende haklısın lohusa dönemi diye birşey var,onu yaşoyorsun sabret bitince hem bebişinde kucağında olacak... Benim çok erken doğum yapan arkadaşım var... İlk üç gün içinde tepki veriyorsa çok iyi birşey ki... Senin bebişin maşallah mücadeleceii bebiş,süt bile içiyor annesi... 40 ınız çıkınca kucağında olcak bak görürüsün...
ohh valla biz tasıyalım karnımızda, biz çekelım her seyımantıklı canım benim aklıma gelmemişti bende öğreticem kavga gürültü öğreticem yapsın, biraz yoğun çalışıyor diye üzerine gitmeyim diyordum ama yok canım senin gibi olucam :))))
Ya bnmde arada bi oluodu ama bu sefer toplanıo düzelio tekrar toplanıo falan değişikk anlayamadımm..canım benim bazen toplanıyor öyle ama kötü bir şey değildir heralde
canm kotu bısı oldugunu sanmıyorum ama yınede sen bılırsınKızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrrdoktorumu arasam mı
bizde ben oglusum yastılarım ve esım yatıyoruzbiz ayrı yatıyoruz. rahat edemem dıye yatmıyorum.
ama o sanıyor kı kendı rahat edemez
ohh valla biz tasıyalım karnımızda, biz çekelım her seyı
onlarda baba olsunbaba olmak kolay degıl bılsınler.
hakkını yemeyeyım ve maşallah dıyeyım ama benımkının bıraz da ıcınde var
bılerek abartıyorum kı ıyıce alıssın :=)
siz de yapın kızlar. mız mız olun bıraz. ben mız mız olunca benımkı hiç dayanamıyor
bel agrın bana göre normalKızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrrdoktorumu arasam mı
yoksa dogduklarında bebıklerın her seyı bize kalır.yok canım bundan sonra böyle :))))
Ya bnmde arada bi oluodu ama bu sefer toplanıo düzelio tekrar toplanıo falan değişikk anlayamadımm..
öyleymısım ama ılk 2 yıl onun ınadını cekmekle gectı. kızar ıse gıderdı helekı nobetcıyse hayatta aramazdı ne yıom ne ıcıom. bıkere arabanın anahtarlarını alms servısle gıttı. uzaktaydıda o gece gorevde. evdekı dolapta ıı deıldı bı actım dolabı ekmek kuflenms yufka vardı o bozulmus.yedek anahtarı almaya gıttım o yerınde yok anammmmmmmm o an bı nevrım dondu. aksam ezanı okurken tarlaların arsından kopekmı cıkar yılanmı cıkar demeden yarım saat askerı kantıne yurudum. o ara ınadı gecmıs aradı aradıgına pısman ettım hem agladım hem soyledım. hakkım haram olsun sana dedım sen benı mahumıyet bolgesınde arabasız bıraktın ya allah senı nası bılıosa ole yapsın dedım kapadım telı. o aksam gelmedıler eve ertesı gnde gondermedıler bende tellerını acmadım. karsı komsumun kocasını arattrmıs kadın geldı kapıya senı arıo dıe konusmıcam dedım. 2 gun sonra bı eve gelısı vardı yavru kopek gıbı bıdaha o oldu ınat yapamadı bana
yoksa dogduklarında bebıklerın her seyı bize kalır.
çile kadının adı zaten
Bende aynıyım kuzum :))ohh valla biz tasıyalım karnımızda, biz çekelım her seyı
onlarda baba olsunbaba olmak kolay degıl bılsınler.
hakkını yemeyeyım ve maşallah dıyeyım ama benımkının bıraz da ıcınde var
bılerek abartıyorum kı ıyıce alıssın :=)
siz de yapın kızlar. mız mız olun bıraz. ben mız mız olunca benımkı hiç dayanamıyor
Bir anda kıpırdanıo canım bir yere dayıyo bi yerini ve göbeğim yamuluo olduğu yer şişio falan .. Bi yerde okumuştum bu kasılma işaretiymiş falan die ondan tedirgin oldum..bel agrın bana göre normal
toplanmayı bılemem. nasıl oluyor o? bır yerde mı duruyor? öyleyse eger benımkıde öyle yapıyor
hissediyorum orada oldugunu
bızde artık etmıyoruzya bizimki küsemez bana.küsme huyu yokben küserim o hep arar hatta. ama şunu yapma diyince inadına onu yapası gelir o arabaları alıp gitmeler bizde de vardı ilk zamanlar.sonra dedim istemiyorum araba maraba.. işyerini arayıp araç gönderin beni alın diye tlf etmeye başlayınca sabahları çok kıskandı yalvarıyordu nolur öyle yabancı insanlarla gitme diye bende tlfları açmayınca işyerini arardı mecbur konuşurdum birde şebeklik yapardı hey gidi günler hey.artık öyle kavga da etmiyoruz. eskidik mi ne
yaa benim ki hergün konuşur kızıyla.canım normalde anlaşırız da hamile bi bayana göre duygusuz kalıyo kova erkeği. ve kendine fazla değer verdiği için etrafını görmüyo :)
valla ben eşimin elini kendim koyuyorum karnıma (kendiliğinden öyle duygusal hareketlere girişmez). ama o elini koyunca bebek duruyo hareket etmiyor ama kocam napar eder sevdirir kendini. bi de bebek mücadelesine giricez
Var canım var devam ederse arıcamm ..canım devam ederse doktoru bir ara istersen nosu var dimi
aynen. ne kadar fedakar olunursa o kadar cıvıgını cıkarıyorlar.Bende aynıyım kuzum :))
Herşeyi o yapıo saolsun bazen üzülüorum kendini çok yıpratıo.. En ufak şeye kadar o düşünür .. İşe götürceklerimi akşamdan hazırlar üzümleri bile tek tek çıkarır saplarından yıkar öle kaplara koyar :)) ama ben en başından öle davrandım hep hamilelik önceside böleydi..sizde öle yapın kızlar gerçekten kendinizi parçalasanızda onlar için bişi farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?