2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz ayrı yatıyoruz. rahat edemem dıye yatmıyorum.
ama o sanıyor kı kendı rahat edemez

Kiz niye oyle diyon bende ikizlerim kocada terazi kovada bizim cok ii anlastigimiz burclar tmm hamilelokte kavga oluyo ama normal zamanda sıkıntı yok keske kova olsalar
canım normalde anlaşırız da hamile bi bayana göre duygusuz kalıyo kova erkeği. ve kendine fazla değer verdiği için etrafını görmüyo :)

bizimkiler oğlak canım pek anneci olacağa da benzemiyor babası elini nereye koysa oraya gidiyor çünkü iletişimleri oldukça iyi kova annesi biraz zor olabilir çok zeki oluyorlar çünkü
valla ben eşimin elini kendim koyuyorum karnıma (kendiliğinden öyle duygusal hareketlere girişmez ). ama o elini koyunca bebek duruyo hareket etmiyor ama kocam napar eder sevdirir kendini. bi de bebek mücadelesine giricez

Allah sana uzun ömür versin kız güldürdün beni yaaa :)))
hahahah ama cok korktum deprem dıe. de halımız komedıydı
bizimkiler oğlak canım pek anneci olacağa da benzemiyor babası elini nereye koysa oraya gidiyor çünkü iletişimleri oldukça iyi kova annesi biraz zor olabilir çok zeki oluyorlar çünkü
benmkıde annecı babası nezaman elını koysa hareket etmıo canım oglum

Çookk şükür Rabbime tepki veriyo kuzum.. İlk doğduğunda ağladı herkes çok sevindi bu iyi bişey fln diye.. Pek çözemedim ama çook şükür iyi yavrum daha da iyi olucak inşallah ayy inşallah dediğin gibi olur canım :)

mantıklı canım benim aklıma gelmemişti bende öğreticem kavga gürültü öğreticem yapsın, biraz yoğun çalışıyor diye üzerine gitmeyim diyordum ama yok canım senin gibi olucam :))))
ohh valla biz tasıyalım karnımızda, biz çekelım her seyı
onlarda baba olsun baba olmak kolay degıl bılsınler.
hakkını yemeyeyım ve maşallah dıyeyım ama benımkının bıraz da ıcınde var
bılerek abartıyorum kı ıyıce alıssın :=)
siz de yapın kızlar. mız mız olun bıraz. ben mız mız olunca benımkı hiç dayanamıyor

Kızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrr doktorumu arasam mı
canm kotu bısı oldugunu sanmıyorum ama yınede sen bılırsın
biz ayrı yatıyoruz. rahat edemem dıye yatmıyorum.
ama o sanıyor kı kendı rahat edemez
bizde ben oglusum yastılarım ve esım yatıyoruz bazen acıyorum put gıbı yatıo ama snrada acımıom

yok canım bundan sonra böyle :))))

ya bizimki küsemez bana.küsme huyu yok ben küserim o hep arar hatta. ama şunu yapma diyince inadına onu yapası gelir o arabaları alıp gitmeler bizde de vardı ilk zamanlar.sonra dedim istemiyorum araba maraba.. işyerini arayıp araç gönderin beni alın diye tlf etmeye başlayınca sabahları çok kıskandı yalvarıyordu nolur öyle yabancı insanlarla gitme diye bende tlfları açmayınca işyerini arardı mecbur konuşurdum birde şebeklik yapardı hey gidi günler hey.artık öyle kavga da etmiyoruz. eskidik mi ne

Bende aynıyım kuzum :))
Herşeyi o yapıo saolsun bazen üzülüorum kendini çok yıpratıo.. En ufak şeye kadar o düşünür .. İşe götürceklerimi akşamdan hazırlar üzümleri bile tek tek çıkarır saplarından yıkar öle kaplara koyar :)) ama ben en başından öle davrandım hep hamilelik önceside böleydi..sizde öle yapın kızlar gerçekten kendinizi parçalasanızda onlar için bişi farketmez

bel agrın bana göre normal
toplanmayı bılemem. nasıl oluyor o? bır yerde mı duruyor? öyleyse eger benımkıde öyle yapıyor
hissediyorum orada oldugunu
Bir anda kıpırdanıo canım bir yere dayıyo bi yerini ve göbeğim yamuluo olduğu yer şişio falan .. Bi yerde okumuştum bu kasılma işaretiymiş falan die ondan tedirgin oldum..

bızde artık etmıyoruz sanırım eskıdık gercı ben artık arabanın sol tarafına oturmuom belkıde ondan adam cıns. araba bende kalsın derdım bırakmazdı sımdı bana araba bakıo dogum sonrası ıcın bıde otomatık. sen kullan otomatık dedım bana araba vermezdn ne oldu dıorm cesaretını topla artık annesın araba sart dedı gerek yok artık taksıler var cagrırız dedım benımkı kadın olucakmıs ters dogmus cok trıplıdır nazlıdır. ılk yıllar valla bosanmadık ya daha bısı olmaz bıze ama olmasında ben onsuz naparım Allah korusun. ama 2 yıl cok uzdu benı cok aglamısımdır da cozdum onu smdı artık kuzucugum benım dızımın dıbınden ayrılmaz trıp naz ınat yapmaz aşkikom

yaa benim ki hergün konuşur kızıyla. anlıyorlar demekki ilgiyi şimdiden ay valla bakalım nasıl olcak. babasına çok düşkün olursa kıskanır mıyım acaba

aynen. ne kadar fedakar olunursa o kadar cıvıgını cıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…