2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde fenayızdır ya
öyleymısım ama ılk 2 yıl onun ınadını cekmekle gectı. kızar ıse gıderdı helekı nobetcıyse hayatta aramazdı ne yıom ne ıcıom. bıkere arabanın anahtarlarını alms servısle gıttı. uzaktaydıda o gece gorevde. evdekı dolapta ıı deıldı bı actım dolabı ekmek kuflenms yufka vardı o bozulmus.yedek anahtarı almaya gıttım o yerınde yok anammmmmmmm o an bı nevrım dondu. aksam ezanı okurken tarlaların arsından kopekmı cıkar yılanmı cıkar demeden yarım saat askerı kantıne yurudum. o ara ınadı gecmıs aradı aradıgına pısman ettım hem agladım hem soyledım. hakkım haram olsun sana dedım sen benı mahumıyet bolgesınde arabasız bıraktın ya allah senı nası bılıosa ole yapsın dedım kapadım telı. o aksam gelmedıler eve ertesı gnde gondermedıler bende tellerını acmadım. karsı komsumun kocasını arattrmıs kadın geldı kapıya senı arıo dıe konusmıcam dedım. 2 gun sonra bı eve gelısı vardı yavru kopek gıbı bıdaha o oldu ınat yapamadı bana

Ben de bi kere rapor için devlet hastanesine gittim orda tam haftasında gözüküyodu kendi doktorumda bi hafta geri gözüküyodu şaşırmıştım bende. Ama bu durum doktorların cihazlarıyla alakalı oluyo sanırım

ayyy sağol canım ya bakayım ben takip edeyim alayım çıksın aslında yoksa insanın gözünde büyüyor resmen, misafirliğe bile gitsem sağarım biberondan veririm aslında almak lazım ya gerçekten

amın canım yazdıklarını okuyunca mahvoldum Rabbım ona dayanma gucu versın ınsallah

amin canım ,,sende aklına getirip üzülüp aglama , elınde olmuyo bılıyorum ama kendımızı üzmememız lazım. zıpırcık yazdıya kızımın kımlıgınde anne adı kısmında adım yazıyor dıye,,bende ona bıle oturup agladım, hormonlar coştu dalgalanıyor iyice

bi araştır canım istersen.. ben kendimde yatamam zaten kaşınırım.biraz büyük yapsın yorganı 2 yaşa kadar kullansın bari.benim yorgan beşiğe göre büyük biraz..
ben daha beşiği de almadım ama bence de biraz daha büyük olmasında fayda var

ay canım valla napıcaz bilmiyorum almasam mı acaba o da geçiyor aklımdan izinden sonra birde ücretsiz izne ayrılıcam, onu al bunu al para kalmıyor artık :)))
canım benim araştırdığım kadarıyla eğer çalışmıcaksanız manuel yeter diyolardı. ben de ücretsiz izne ayrılıcam, sadece lazım oldukça kullanmak için aldım. olur ya bebek emmez, ya da çok süt olur sertleşir, dışarı çıkarken emzirmek zor olur vs durumları için. elektrikliler bana da çok pahalı geldi o yüzden

aayyy kova erkeği çok zor... benim kızımda babasıyla aynı burç olcak yandım ben iki inat
amanın Allah yardım etsin valla. neyse kızın belki anneci olursa seni tutar senin yerine inatlaşır babasıyla ama ailelerine inanılmaz derecede düşkün oluyorlar. aslında bi kova annesi olmak iyidir bence

canım ya kıyamam kova zor gerçekten ama sana bişey diyim mi dua etsin ikizlere denk gelmiş, ikizlerden başkası kovaları çekmez :))
hahah bence de

sağol canım ya görünce alayım en azından elimizin altında olsun

maşallah.. o senin iyiliğinden canım.bizim gibi cadısını görseydi zordu onun işi
bencede bu kızı sessız buluo getırtmesın benı yalovaya bak naparız ona
süpersin canım bugün gidip bakayım :))
:) tamam canım
EVet cnm cuma gunku pazar sen demircideydin diye hatirliyorum yakinsin ucevlere
evet canm yakın bana bu hafta gıdeyım barı.. ucevlerdeyım ama o pazarn ordakı parka aksamları yuruyus yapardık yazın. yakın baya bana. gıdımde alım bu hafta 2 3 tane bulunsun. tarıhı gecmez dımı yoksa bıtanemı alayım

oğlum hareket ettıkce gozlerım doluo bugun. sankı oda annecım uzulme der gıbı bıyerlerını cıakrıp duruo hormonlar costu sorma costuk yıne dalgalanıyoruzzzz bizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…