2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok uzun sürmesini diye parti parti yıkamaya başladım, annem ve kardeşim aldıklarını yıkayıp ütüleyerek getirecekler de kayinvaldem direk verdi aldıklarını, nerde onda o incelik, bir de doğum çantanı hazırla ne olur ne olmaz diyor, o kadar çok dedi ki en sonunda doğum çantası mi daha önemli, bebeğin ve benim sağlığım mi, erken doğururSam eve uğrar alır gelirsiniz eşyaları dedim...

Bu arada ankarada uygun doğum fotoğrafçısı bulan olursa haber versin, kime sorduysam 1500 tl fiyat veriyor, en geniş pakete de eşim yuh diyor o paraya ...

Kızlar ya bu halimle bile bana bugünleri çok ararsın diyenler var.
Çok rahat hamilelik geçirip kendi evladına bakmayı eziyet olarak gören insanlar.
Bunun neresi güzel günlerim?
Doğur görürüz diyor.
Dört gözle bekliyor bebeğimle rezil sefil olmamı.
Nasıl insanlar var ya.

Aynen canım bende 7buçuk aylık hamileyim banada herkes ii günlerin diyor anlamıyorum valla

Kocan yok mu o sarsın
Kocama sardim az once pespese havaifisek attilar off sinirim bozuldu dedim. Baktm tik yok laf soyledim. Askim baska sarcak sey bulamadnmi dio bulamadim dedim :) sen ole konusan karilari bosver agzina yuzune dalasin gelio olelerinij bana diyenlere ben ağzının payini verdigimden kimse bisi diyemio :)

Evet cok kiytirik gercekten.ben gittigimde bir turlu bulamadi ebe.
hepten telas oldum.kari bana dr una git dedi.daha yeni gitmistim bisey olsa soylerdi dedim. Aile hekimine sikayet ettim.birdaha da ugramiyorum yanina.

Ya ağızlarının payını ver ver bitiremedim ya bi bitmediler

Aminn:)))

Benim poğaça yanaklı minnoş kızım :)
Ayyyy maşallah maşallah maşallah :) çok tatlıııı çok
Ya kizlar siz bebegin hickirdigini nerden anliyorsunuz? Yaklasik 2 3 saattir sol tarafimda seyirme gibi bi atma var .acaba hickiriyomu anlamadim
İşte o hissin hıçkırık olduğunu düşünüyorum :)
Herkes nerde yahuuu baktimmi kimse olmuo bakmadimmi da konusuonuz.. yoksa bizi begenmiiyomusunuz
Terminatör genesis izledik kocam la harikaydı :)
Sorma ya ben de sinir oluyorum o tiplere

Vallaa hayaller 37 gerçekler 26 da malülen doğum izni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…