- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.461
Ben çok uzun sürmesini diye parti parti yıkamaya başladım, annem ve kardeşim aldıklarını yıkayıp ütüleyerek getirecekler de kayinvaldem direk verdi aldıklarını, nerde onda o incelik, bir de doğum çantanı hazırla ne olur ne olmaz diyor, o kadar çok dedi ki en sonunda doğum çantası mi daha önemli, bebeğin ve benim sağlığım mi, erken doğururSam eve uğrar alır gelirsiniz eşyaları dedim...Ayy yeminle aklimdan geciyodunki bi baktim mesajin geldi.vallaha bende utuledikce ne cok sey almisim dedim.bitmek bilmedi yaa.5 saat surdu.simdi bide battaniyeleleri falan yikaniyo buyukler.vallaha cok ertelememek lazim heryerim tutuldu.kizkardesim bende kaliyo etiketlerini falan o kesti bide eldiven sapka onluk ve mendilleri ona utulettim.yardim edecek kimsen varsa cagir canim.
Eskiden buralar dutluktu
Osesi izliyorum ben kuzu
Iyi seyirler kizlarr bende yesil denizi izliom ama sarmadi. Sizlerde yoksunuzBen de kırgın çiçekleri izliyorum
Kocan yok mu o sarsın
Iyi seyirler kizlarr bende yesil denizi izliom ama sarmadi. Sizlerde yoksunuz
Aynen canım bende 7buçuk aylık hamileyim banada herkes ii günlerin diyor anlamıyorum vallaKızlar ya bu halimle bile bana bugünleri çok ararsın diyenler var.
Çok rahat hamilelik geçirip kendi evladına bakmayı eziyet olarak gören insanlar.
Bunun neresi güzel günlerim?
Doğur görürüz diyor.
Dört gözle bekliyor bebeğimle rezil sefil olmamı.
Nasıl insanlar var ya.
Onlarin da en iyi günleri böyle olsun o zaman inşallahAynen canım bende 7buçuk aylık hamileyim banada herkes ii günlerin diyor anlamıyorum valla
İnşallah canımOnlarin da en iyi günleri böyle olsun o zaman inşallah
Kocama sardim az once pespese havaifisek attilar off sinirim bozuldu dedim. Baktm tik yok laf soyledim. Askim baska sarcak sey bulamadnmi dio bulamadim dedim :) sen ole konusan karilari bosver agzina yuzune dalasin gelio olelerinij bana diyenlere ben ağzının payini verdigimden kimse bisi diyemio :)Kocan yok mu o sarsın
Evet cok kiytirik gercekten.ben gittigimde bir turlu bulamadi ebe.kızlar, saglık ocagı benı aramıstı gıtmedım daha
var mı benım gıbı olan? kan alacaklar, bebegın kalp atısına bakacaklarmıs kıytırık bı cıhazla
doktoruma gıderken de yıne aclık tokluk göturmem lazım.
baslıycam heee. şeker yuklemesı yapılmadı o yuzden her ay aclık-tokluga bakılacakmıs.
Ya ağızlarının payını ver ver bitiremedim ya bi bitmedilerKocama sardim az once pespese havaifisek attilar off sinirim bozuldu dedim. Baktm tik yok laf soyledim. Askim baska sarcak sey bulamadnmi dio bulamadim dedim :) sen ole konusan karilari bosver agzina yuzune dalasin gelio olelerinij bana diyenlere ben ağzının payini verdigimden kimse bisi diyemio :)
Bende digiturk film izliyorum.
Iyi seyirler kizlarr bende yesil denizi izliom ama sarmadi. Sizlerde yoksunuz
Aminn:)))Amannnn işte akraba çokk burda cnm kime ne diyim milletin suçu yok aslında değer veriyorlar sonuçta ve herkes bana yardımcı oluyor ben pinpirik olduğum için hep detay detay detay yedirmeyi ikramı çok seviyorum Rabbim güç versin yeterki ben Anadolu hatunuyum :) döktürürümmm bu aralar döktüremiyom artık arayan olunca doktordayım randevum var falan bişiler dicem :) Allah affetsin :)
Ayyyy maşallah maşallah maşallah :) çok tatlıııı çokBenim poğaça yanaklı minnoş kızım :)
İşte o hissin hıçkırık olduğunu düşünüyorum :)Ya kizlar siz bebegin hickirdigini nerden anliyorsunuz? Yaklasik 2 3 saattir sol tarafimda seyirme gibi bi atma var .acaba hickiriyomu anlamadim
Terminatör genesis izledik kocam la harikaydı :)Herkes nerde yahuuu baktimmi kimse olmuo bakmadimmi da konusuonuz.. yoksa bizi begenmiiyomusunuz
Sorma ya ben de sinir oluyorum o tiplereKızlar ya bu halimle bile bana bugünleri çok ararsın diyenler var.
Çok rahat hamilelik geçirip kendi evladına bakmayı eziyet olarak gören insanlar.
Bunun neresi güzel günlerim?
Doğur görürüz diyor.
Dört gözle bekliyor bebeğimle rezil sefil olmamı.
Nasıl insanlar var ya.
Evde giy kız çok güzellllLohusa terligi olarak bunu aldim pijamalarim da bu renk zaten. O suslenmisleri sevmiyorum bu cok hosuma gitti.sanirim.hastanede giymeye kiyamicam cokta rahat..
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Ev-Terligi/2347857/471712
İyi ne güzel ocak tandoğacak 2016 model olucak :)))3 yada 4 ocak son günlere kadar beklicez inş sancı başlamaz ozamana kadar :) doktor nekadar beklesek o kadar iyi dedi
Vallaa hayaller 37 gerçekler 26 da malülen doğum izniyok canım emeklilikte son aylığı almıcaz :)) hakkaten ya 37'ye kadar çalışırız diyorduk nerdeeee, 32 bile gelmiyor resmen gelse de çıksak ya :)) ama son anlarda fena vurdu hamilelik bizi canım ağırlaştık artık resmen, ozamanlar gene iyiydik hey gidi günler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?