- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.441
amınnnnnnnnnnnkütüğüm benım nazlı yarim
benmkıde dayıo canım bugun sık sık bıde ayagımı kolumu gobek delıgımın ustunu ıttırıp duruo canım acıo ama mutluda edıo benı :)
canm bosver almasınlar memur ne dusunuosun mecbur alıcaklar. eşimde senın gıbı okdr yogunkı yırttı kendını bırını alın dıe en sonnda dedıler 3 personel alınacak yanına. bugun odasında sureklı uyuklayan ıs yapmayan adamı alıp baska odaya koymuslar ıslerı yurusun aksatmasn dıe de yanına yardımcı vermısler bıde taseron o adam. esıme deıdm yapma ne yapıosn bırak ne hallerı varsa gorsunler. sen memursun atsalar atamazlar. adama bı yardımcı veremedıler koca gun uyuyana yardımcı verdıler adaletsız dunyadedım ben rapora cıkttmmı sende al 15 gun ızın. snra 10 gun dgm ıznı sonra yıne 15 gun ızın burunları surtsun 45 gun dedım tamm dedı..sende acıma valla al gıtsn raporu naparlarsa yapsınlar
Kiz kaynanan gtmedi mi seninGeçen gece tuttum kocamı kolundan fırlattım yatağa. Üstüne çıktım. Bu yataktan çıkmayacaksın dedimçok ormantik gibi görünüyor dimi(5 dk önce annesi gil kapıyı suratıma kapatıp koalisyon kurup beni çekiştirirken telefonla aradım ve ilacımı getirir misin dedim)
Canim bulabildinmi orayi dedigim fiyatmiymisevet canım ben bu sene için düşünmüştüm hatta yorgancıya gittim yarın alıcam bugün dikicek ve hatta yastık falan diktiriyorum anam boşa mı oldu şimdi :))))
Aynen valla ne halleri varsa gorsunler tembellerhaklısın valla ya bi taraflarımızı yırtıyoruz ama adamlar rahat, doğru valla ne düşünüyoruz izne çıkınca mecbur kalıcaklar
Ben de hiç bilmiyorum ki ilk işe başladığımda para yatmıştı hemen deli gibi mutlu olmuştum.... Şimdi onu çalışmadık diye geri alırsalar üç ay almış olacağız. Benim virde 40 gün yıllık iznim var omuda kullanıcam 6 hafta falan yapıyor.... Sonra fakirlik iznibiz seninle burda ne planlar yapıyorduk 37 ye kadar çalışırız diye.... Ama nerde valla 37 ye kadar dayanabileni ayakta alkışlayacağım artık kolay bişi zannediyordum.
Al canım al rapor dinlen güzelce..onlar seni düşünmüosa sen hiç düşünme onları
Kiz kaynanan gtmedi mi senin
Canim bulabildinmi orayi dedigim fiyatmiymis
Gittiler şükürAllahaKiz kaynanan gtmedi mi senin
Canim bulabildinmi orayi dedigim fiyatmiymis
Gule gule kullan canim :) yastigi kaca yapiomus sordunmu acababuldum canım aynen 50 Tl dedi bende hemen tamam dedim pamuklu dedim :))
Gozun aydin :)Gittiler şükürAllaha
Sade ve şık olmuş canımTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
Maşallah fıstık gibisinO eski halimden eser yok şimdi....
Izdırap içinde yorgunum şimdi.....
Tutun kollarımdan aaaa dostlar yuvarlanıp gidicem şimdiiii
Eki Görüntüle 1675028
Tişikkirler SipirminnÇok mutlu ettin beni döneriz diii mi ama ya
Oy mminnoşumm o senin güzelliğin
Bacılarım seks neydi. Öyle bir şey hatırlamıyorum unutmuşum gördünüz mü. Bizim ki hiç yanaşmıyor bile bana anne kokuyorsun sen olmaz vaz geçtim ben diyor manyak herif .
Oyyy masallah masallah tam isirmalik oBenim poğaça yanaklı minnoş kızım :)
Canim sanirim o hickirikYa kizlar siz bebegin hickirdigini nerden anliyorsunuz? Yaklasik 2 3 saattir sol tarafimda seyirme gibi bi atma var .acaba hickiriyomu anlamadim
Çok güzel olmuş Güle güle yatsın bol uykulu bebek olsun inşallahTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
Maşallah minnoşa tam ısırmalıkBenim poğaça yanaklı minnoş kızım :)
Eskiden buralar dutluktuHerkes nerde yahuuu baktimmi kimse olmuo bakmadimmi da konusuonuz.. yoksa bizi begenmiiyomusunuz
Herkes nerde yahuuu baktimmi kimse olmuo bakmadimmi da konusuonuz.. yoksa bizi begenmiiyomusunuz
Benim poğaça yanaklı minnoş kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?