- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.088
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.861
almadık daha. ama kulaktan olanlardan alıcaz. hastanelerde onu kullanıyorlar.güzel anneler merhaba. :)
ateş ölçeğinde neyi tercih ettiniz. temasla ölçenlerden alınsa boşa para mı olur? yeğenlerimden biliyorum. çocuklar ateş ölçerken durmuyorlar. onlar iyi olur gibime geliyor.
ama işte bilmiyorum.
Ay darısı başıma ben de birazdan muayene olacağım. Umarım benim plesanta da yukarı çıkmıştırTeyzeleriiiiii biz doktordan geldik..plasentamizin ucu Rahime yakındı uzaklaşmaya başlamış 4 cm yukarı çıkmış pek bi mutluyuz :) normal doğuma engel biseyimiz yokmuş. .bi de doktor teyzesi bu ne saç yahuuu şimdiden böyleyse işin var kızınla dedi.oysaki bende öyle çok saçlı biri değilimboyumuzda 43cm baba 2 mt olunca hic sasirmadim bu duruma
almadık daha. ama kulaktan olanlardan alıcaz. hastanelerde onu kullanıyorlar.
32 den sonra çalışsan da çalışmasanda rapor almak şart cnm
evet öyle. ben arastırmadım pekhemen ölçüyor onlar değil mi.. ben hemen ölçsün uğraştırmasın istiyorum.
İnşaallah çok ihtiyaç olmaz.
Ay darısı başıma ben de birazdan muayene olacağım. Umarım benim plesanta da yukarı çıkmıştır
Vardır bebeğim, giriş katta iç çamaşırcılar pijamacılar falan var bakarsın oraya. Keşke işim olmasa da ben de gelebilsem
Azcık gezseydin bakalım eşin ne tepki gösterecekti
Ama dediğin gibi evde rahat şeyler şart.. Ben polar pijamaya devam
Evet çok tatlı oluyorlar. BiDeğil mi yaaa beni çok heveslendiriyorlar...
Ne terbiyesizler ya.. 21 yy da biz süpürge kullanıyoruz... Sosyetikliğimiz ordan.. Siz köy adetlerini bırakamıssınız deseydin... Ayy ben okurkenn sinirlendim... Sanki millet onların pisliğini çekmek zorunda.... Elwktrik süpürgesi diye birşey var,halıyı yerinden kaldırıyor valla süpürrükencanım pazar gunlerı bıle yatak odamn camndan sabah 8 de halı sılkelıodu teyze bak yapma bı pazarım var dıodum bak kızım sen sus komsu komsuya lazım dıodu bende saygıdan bısı dıyemıodm 1 demedm 2 demedım 3. de ole bı patladımkı apartman ınledı. ısten esımle gelıoduk balkon yıkıo ama balkondan zıyade benm camlar yıkanmıs ve arabadan ınıyorum uzerıme atıodu suyu sankı. camı actım teyze arabadan ınemıoz dedım duymuo guya allah senın belanı versın be k..pk dedim nası duyduıste okdr sosyeteysen alt kattan ev almıcaktın demez mı orda esım dellendı... ben senın verdıgının kac katını verıp aldm bu evı haberın varmı allah sana ole bı hastalık versınkı bızımle ugramasama ınsallah dedı ama ben oruclu oruclu nasıl agladım. ıstıfra edıcektm apartmandakıler sakınlestrmeye calıstı o oldu.evden soguduk kıraya cıkalm vs dedık. sımdı camım hafıf acık olsa seslenırler kapa kızım dıe yada kapıya gelırler...
Bizim de beşiğimiz geldi bugün açmak için eşimi bekliyorum kapının önünde duruyo görmek için sabırsızlanıyorum ya :) en küçük eşyası çorabı bile nasıl mutlu ediyo insanı kendileri gelince düşünemiyorumEvet çok tatlı oluyorlar. Bi
M bebişin odası hemen yanımızda banyo karşısında geçip gittikçee nakıyorum sanki karyoladan minnoşum bana bakıyor gibi nasıl mutlu oluyorum.... Şu zamanlar geçse artık yaaa.... Sıkıldımson düzlük
Slm güzel anneleruzun süredir yazamıorum ama sizleri takipteyim hepbizde 29 haftalık olduk oğluşla herşey yolunda şimdilik ama artık çok tembelim hiç bir iş yapmak istemıorm ya :) hemencecik yoruluyorum ve bacak kramplarm oluo geceleri sizlerinde oluo mu az zamanımız kaldı çoğumuzun inşallah sağlıkla atlatıp alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
hıçkırmayı soranlar olmuş. benimkide hıçkırıyor vallayerim onuuuuuuuuuu. ritmik atıyo atıyo atıyo sonra galiba hıçkırığa sinirleniyo ardından bi tekme geliyo hıçkırığa devam falan. şimdiden atarlı bizim çocuk
Canım öğretmenim zaten ayaktayım hep şişio bacaklar ayaklar bi de yürümeye hiç halim kalmıo hergün akşamüzeri yürüyüşe cıkayım diorum ama icraat yokBen de hemen yoruluyordum. Kramplar, ödemler vs.. Tek çare hareket etmek. Bütün bunlar hareketsizlikten oluyor bence. 5 gündür sürekli yürüyorum. Hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür.
Değil mi yaa ilk çorabı aldığımdaki mutluluğu anlatamam böyle pembiş pembiş süslü püslü.... Salonda masaya koymustuk eşimde bende bakıyorduk saf saf... Sonra dedik ki bir çorap minici k bişiyine bile bu kadar seviniyorsak,kucağına almak nasıl güzel bir duygudur. Ben hep ilk getirecekleri anımı düşünüyorum son iki haftadır... Acaba nasıl getirecek... İlk benimle tanışınca ne yapacakBizim de beşiğimiz geldi bugün açmak için eşimi bekliyorum kapının önünde duruyo görmek için sabırsızlanıyorum ya :) en küçük eşyası çorabı bile nasıl mutlu ediyo insanı kendileri gelince düşünemiyorum
Emzirme yastığı varmı yada ince bir yastık varsa tam bel çukuruna koy canım,çok iyi geliyor. Bendede bel fıtığı var azdı iyice belimin ağrısı Sıcak tut ama bline v karın bölgnsıcak ğansuman havlu v. S şeyler önerilmiyor hamileyken.akşamları kalçam belim çok ağrıyo yere basamıyorum felçli gibi kalıyorum doktora sordum siyatiklerden sıcak tut dedi. iyice kocakarı gibi oldum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?