2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

almadık daha. ama kulaktan olanlardan alıcaz. hastanelerde onu kullanıyorlar.

Ay darısı başıma ben de birazdan muayene olacağım. Umarım benim plesanta da yukarı çıkmıştır

Vardır bebeğim, giriş katta iç çamaşırcılar pijamacılar falan var bakarsın oraya. Keşke işim olmasa da ben de gelebilsem

aman bosver canım ya eksik gedik olmasa benımde gidecegım yok hele cumartesı kalabalıgında hıc cekılmıyor emınonu ,bı taraftanda son gidişlerim artık nerden baksan cocuk olduktan sonra 1 sene fln gıtmem :) belkı daha fzla :)

Slm güzel anneler
uzun süredir yazamıorum ama sizleri takipteyim hep bizde 29 haftalık olduk oğluşla herşey yolunda şimdilik ama artık çok tembelim hiç bir iş yapmak istemıorm ya :) hemencecik yoruluyorum ve bacak kramplarm oluo geceleri sizlerinde oluo mu az zamanımız kaldı çoğumuzun inşallah sağlıkla atlatıp alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Değil mi yaaa beni çok heveslendiriyorlar...
Evet çok tatlı oluyorlar. Bi
M bebişin odası hemen yanımızda banyo karşısında geçip gittikçee nakıyorum sanki karyoladan minnoşum bana bakıyor gibi nasıl mutlu oluyorum.... Şu zamanlar geçse artık yaaa.... Sıkıldımson düzlük

Ne terbiyesizler ya.. 21 yy da biz süpürge kullanıyoruz... Sosyetikliğimiz ordan.. Siz köy adetlerini bırakamıssınız deseydin... Ayy ben okurkenn sinirlendim... Sanki millet onların pisliğini çekmek zorunda.... Elwktrik süpürgesi diye birşey var,halıyı yerinden kaldırıyor valla süpürrüken

Bizim de beşiğimiz geldi bugün açmak için eşimi bekliyorum kapının önünde duruyo görmek için sabırsızlanıyorum ya :) en küçük eşyası çorabı bile nasıl mutlu ediyo insanı kendileri gelince düşünemiyorum

Ben de hemen yoruluyordum. Kramplar, ödemler vs.. Tek çare hareket etmek. Bütün bunlar hareketsizlikten oluyor bence. 5 gündür sürekli yürüyorum. Hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür.

haha daha yeni aynisi oldu bana da :) guclu hickiriyordu ve tam orada da bi kipirdiyor bi hareket gorcen.. baya bi surdu.. hickirigi kesildi onun hareketi de kesildi artist bizmkiler yavv

Ben de hemen yoruluyordum. Kramplar, ödemler vs.. Tek çare hareket etmek. Bütün bunlar hareketsizlikten oluyor bence. 5 gündür sürekli yürüyorum. Hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür.
Canım öğretmenim zaten ayaktayım hep şişio bacaklar ayaklar bi de yürümeye hiç halim kalmıo hergün akşamüzeri yürüyüşe cıkayım diorum ama icraat yok

akşamları kalçam belim çok ağrıyo yere basamıyorum felçli gibi kalıyorum doktora sordum siyatiklerden sıcak tut dedi. iyice kocakarı gibi oldum yahu

Değil mi yaa ilk çorabı aldığımdaki mutluluğu anlatamam böyle pembiş pembiş süslü püslü.... Salonda masaya koymustuk eşimde bende bakıyorduk saf saf... Sonra dedik ki bir çorap minici k bişiyine bile bu kadar seviniyorsak,kucağına almak nasıl güzel bir duygudur. Ben hep ilk getirecekleri anımı düşünüyorum son iki haftadır... Acaba nasıl getirecek... İlk benimle tanışınca ne yapacak))

akşamları kalçam belim çok ağrıyo yere basamıyorum felçli gibi kalıyorum doktora sordum siyatiklerden sıcak tut dedi. iyice kocakarı gibi oldum yahu
Emzirme yastığı varmı yada ince bir yastık varsa tam bel çukuruna koy canım,çok iyi geliyor. Bendede bel fıtığı var azdı iyice belimin ağrısı Sıcak tut ama bline v karın bölgnsıcak ğansuman havlu v. S şeyler önerilmiyor hamileyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…