- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.881
Sabır durumları nasıl? Çocuklar bağırttırmıyorlar mı hiç.Canım öğretmenim zaten ayaktayım hep şişio bacaklar ayaklar bi de yürümeye hiç halim kalmıo hergün akşamüzeri yürüyüşe cıkayım diorum ama icraat yok
var canım aldım emzirme yastığı yatarken rahat oluyo ama yatana kadar baya fena oluyorum tutmuyo hiçbiyer. belini sıcak tut dedi doktor bide çok kilo alma dedi.Emzirme yastığı varmı yada ince bir yastık varsa tam bel çukuruna koy canım,çok iyi geliyor. Bendede bel fıtığı var azdı iyice belimin ağrısı Sıcak tut ama bline v karın bölgnsıcak ğansuman havlu v. S şeyler önerilmiyor hamileyken.
cok güzel nerden bu terlikSorma çok güzel uyuyorlarbıde uyumuyoz diyorlarrr bak ne buldum guzelmi sence
Hergun carsaf silkeliodu pat pat. Ozaman yeni tasinmistik evdeydim 1 hafta yetti bi gun ciktim. S.ciomusunda hergun silkeliosun dedim terbiyesiz dedi bana :) allah gorsun gecen yil cekmedigim kalmadi evden soguttu bizi. Bu yilda ne pisirse yolluo kiziyla yemiom valla allah affetsin.Ne terbiyesizler ya.. 21 yy da biz süpürge kullanıyoruz... Sosyetikliğimiz ordan.. Siz köy adetlerini bırakamıssınız deseydin... Ayy ben okurkenn sinirlendim... Sanki millet onların pisliğini çekmek zorunda.... Elwktrik süpürgesi diye birşey var,halıyı yerinden kaldırıyor valla süpürrüken
Sorma canim ya bende camasrlari yikadm birazdan kuruyanlari utulicem coraplarini esimle sevip sevip durduk basil buyuk bir askkkk. Rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin insallah.aminBizim de beşiğimiz geldi bugün açmak için eşimi bekliyorum kapının önünde duruyo görmek için sabırsızlanıyorum ya :) en küçük eşyası çorabı bile nasıl mutlu ediyo insanı kendileri gelince düşünemiyorum
Canim benmde galiba hareketsizlikten. Avmlerde gezerken tik yok ama durunca belim agrioda ozaman karnimda ne gerginlik ne bisi oluo. Ama bu aksam isten geldim yemek yap ye topla.bebisin camasrlarini topla diger camasrlari at yarinin yemegini yap derken iki buklum yurumeye basladm smdi dinlendimde kuruyanlari utulemeye kalkicam artik zorlaniyoruz ama az kaldi lutuflarimiz cok yakinda bizlerle insallah :)Ben de hemen yoruluyordum. Kramplar, ödemler vs.. Tek çare hareket etmek. Bütün bunlar hareketsizlikten oluyor bence. 5 gündür sürekli yürüyorum. Hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür.
Cnm üstünde gitti gidiyor mu yazıyordu yada hepsi burada ikisinden birindecok güzel nerden bu terlik
sağol canımCnm üstünde gitti gidiyor mu yazıyordu yada hepsi burada ikisinden birinde
Çok güzel olmuş canımAyyy kıskandımmm bende paylaşıcamm :))
Buda bizim odamızz :))
Yan olarak geldiler ama yan bakın artıkkk :)))
Kizlar ya bisey sorucam simdi geldim isten baldirlarim sanki boyle hamken spor yaparizda agri olur ya kramp gibi oyle tutuk tutuk sizde varmi boyle bisi sanki gecmiste birinin de boyke olmustu diye hatirliyorym sizce bu neden kaynakli olabilir hafif topuklu giyiyorum ondan olabilirmi
Aynı haldeyim kilitlenip kalıyorumakşamları kalçam belim çok ağrıyo yere basamıyorum felçli gibi kalıyorum doktora sordum siyatiklerden sıcak tut dedi. iyice kocakarı gibi oldum yahu
Lizöz canımannem bırtek hamıleyken hastanede gıyılen mavı bı hırka tarzı bısı vardı adını unuttum. ozaman demıstım bunu atma dogumumda gıyerım. bırde amvı tesadufen :) gercı abım de gıymıs heralde onu getırımmı sana dedı getır dedım hastanede sal hırka yerıne onu gıyıcem. ayy adını unuttum sınır oldum şimdi bak. bırde bana kırmızı onu dugmelı pijama vermıstı gıymemıs hıc ama nerdeee benım totoya olucakgecen denedım yapıstı artık alıcaz mecburen :)
Ay benim de çok kasıldı bugün karnımbu kasılmaları daha derinden daha dolu dolu hissediyorum artıkkarnım bi anda taş gibi oluyo. çok bi iş yaptığım söylenemez evde eşim saolsun temizlik tuvalet banyo hallediyor bende iş yerinde çocukların ardı sıra koşturmaktan yoruluyorum. ama şunu anladım. çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. 33. haftaya 2 günüm kaldı. Allahımmmmmmmm bi doğsalardı hayırlısıyla
Magnezyum alman gerek canım. Alıyosan doktorunla görüş, günde 3 'e kadar çıkarabiliyor kadılma kramp durumlarında.Kizlar ya bisey sorucam simdi geldim isten baldirlarim sanki boyle hamken spor yaparizda agri olur ya kramp gibi oyle tutuk tutuk sizde varmi boyle bisi sanki gecmiste birinin de boyke olmustu diye hatirliyorym sizce bu neden kaynakli olabilir hafif topuklu giyiyorum ondan olabilirmi
Benim de 1280 gr dı xanım cumartesi yakın kilolaları rakma kaffanageldim doktordan kızlar çok şükür herşey yolunda 1150 gr olmuş acaba zayıfmı ya içime kuşku düştü doktor bişey demedi herşey yolunda dedi ama ne biliyimnormal doğum için hiçbi sıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi çok şükür. ama bizim böcek yine kendini göstermedi tam. eller hep yüzünde bi pozlar allahım çok artist bizim kız cok
ben de aynıyım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla 36 yı bi atlatsak, senin ne gibi şikayetlerin var, kullandgn ilaç var mı?kızlar bir kaç gündür gezinice aşağı doğru ağrım oluyor.vajinadada oluyor.dinlenince geçiyor.sizde de oluyormu.erken doğum riski olduğu içinde korkuyorum off şu süre geçsin artık
canım gorumcemınde kv durumu annemlerden ıyı. ama ben kımseden bısı beklemıyorm kendı anneme bıle sunu alın dıemedm kardesm gecen msj atmıs abla ne ıhtıyacın var alıcam dedı. dıyemedım yenı evlı esı bısı dermı demezmı bılmıyorm demez belkı benı cok sevıo ama ıstemedım. hemde kardesım kendısı calısıo ona ragmen al dıyemedım. bunlar daha ılk aylarda sunu bunu alıcaz dedı kaldı gecen de bıseye sınır olunca alsın dedım. benm esımde zamannda alms. ama annemı katmaları sınırımı bozuo. bende eve gelınce gardropta ne varsa ındrdım hepsını gosterdm gorumceye kv ıcerdeydı sonra aldım ıcerı gotrdum bak anne dıe tıpı deısıo. e sen kunyeye verdıgın para kdr benım annem zaten yalıtımıma verdı. yorganını 2 nevresım setını kıyafetlerını herseyını aldı daha da kalkıp anne sen bana ne takıcaksın bebege kunye tak dıemem kı asla da demem. onlar takmasa da demem. bıde erkek cocugu 2 kunyeyı napıcak. ıste bız aldık sızde alın muhabbetı. bıde görümcem bırını anlattı onun uzerıne kv dıo herseyı erkek tarafndan beklememek lazım.esıme dedım laf banamıydı bılmem annen banamı laf soktu dıe. sana nıe soksun sen ne ıstedın bızımkılerden dedı. kımse sana bısı dıyemez dedı. o aksam oturmus sayıo kv su da alıncak bebege bu da dıe bende hepsını aldık dedım. aa olemı dıo. sayana kadr ver para alalım. guya verıcektı 300 lıra bebege alırsnz alacagnızı dıodu ama bı kunyeyle kapadı ısı. bıde 3 5 parca esyası ıste. bıde ceyız yapıcakmıs bebege ne aldıysa...aksam baktım cok sukur herseyı var ne ara aldık dedım esıme hıc hatırlamıyorum Rabbım bereketını nası verıo.
Az da olsa belki benzer diye öyle tatlı bebis resimleri koyuyorum gözümün önünde olsun:))) kız sizde bakın böyle tatlis bebislerimiz olsun saglicaklasenin profilindeki bebeler de beni bitiriyor vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?