2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

var canım aldım emzirme yastığı yatarken rahat oluyo ama yatana kadar baya fena oluyorum tutmuyo hiçbiyer. belini sıcak tut dedi doktor bide çok kilo alma dedi.

Hergun carsaf silkeliodu pat pat. Ozaman yeni tasinmistik evdeydim 1 hafta yetti bi gun ciktim. S.ciomusunda hergun silkeliosun dedim terbiyesiz dedi bana :) allah gorsun gecen yil cekmedigim kalmadi evden soguttu bizi. Bu yilda ne pisirse yolluo kiziyla yemiom valla allah affetsin.
Sorma canim ya bende camasrlari yikadm birazdan kuruyanlari utulicem coraplarini esimle sevip sevip durduk basil buyuk bir askkkk. Rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin insallah.amin

Ben de hemen yoruluyordum. Kramplar, ödemler vs.. Tek çare hareket etmek. Bütün bunlar hareketsizlikten oluyor bence. 5 gündür sürekli yürüyorum. Hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür.
Canim benmde galiba hareketsizlikten. Avmlerde gezerken tik yok ama durunca belim agrioda ozaman karnimda ne gerginlik ne bisi oluo. Ama bu aksam isten geldim yemek yap ye topla.bebisin camasrlarini topla diger camasrlari at yarinin yemegini yap derken iki buklum yurumeye basladm smdi dinlendimde kuruyanlari utulemeye kalkicam artik zorlaniyoruz ama az kaldi lutuflarimiz cok yakinda bizlerle insallah :)

Kizlar ya bisey sorucam simdi geldim isten baldirlarim sanki boyle hamken spor yaparizda agri olur ya kramp gibi oyle tutuk tutuk sizde varmi boyle bisi sanki gecmiste birinin de boyke olmustu diye hatirliyorym sizce bu neden kaynakli olabilir hafif topuklu giyiyorum ondan olabilirmi

kızlar bir kaç gündür gezinice aşağı doğru ağrım oluyor.vajinadada oluyor.dinlenince geçiyor.sizde de oluyormu.erken doğum riski olduğu içinde korkuyorum off şu süre geçsin artık

Bende de o ağrılar çok canım. Özellikle kasiklarımin iyice altı vajina üst bölgelerde ve bacaklarimin iç yan kısımlarında oluyor. Oturup kalkarken. Sanırım vücut doğuma hazırlanıyor. Ama doktora sormadım. Soran varsa bizimle de paylassin.

Lizöz canım
Annemde de var
ordan biliyom :)

Ay benim de çok kasıldı bugün karnım

Magnezyum alman gerek canım. Alıyosan doktorunla görüş, günde 3 'e kadar çıkarabiliyor kadılma kramp durumlarında.

Benim de 1280 gr dı xanım cumartesi yakın kilolaları rakma kaffana
Benim doktodum önemli olan her gekdiğinde gelişmiş olması demişti

kızlar bir kaç gündür gezinice aşağı doğru ağrım oluyor.vajinadada oluyor.dinlenince geçiyor.sizde de oluyormu.erken doğum riski olduğu içinde korkuyorum off şu süre geçsin artık
ben de aynıyım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla 36 yı bi atlatsak, senin ne gibi şikayetlerin var, kullandgn ilaç var mı?

Allaha sukur kimseye muhtac olmadan alabiliyoruz bebegimize herseyi canim. Hic takilma boyle seylere. Yapabildigimizi yapacagiz. Kimseden birsey beklememek gerek bu hayatta bekledikce biz uzulup dert ediyoruz kendimize... bu kv lerin hepsinin icinde art niyet mi olur ya. Bizde kv oldugumuzda boyle mi olcaz acaba cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…