- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.181
Yazmayı unutmuşummm ,hemen açıklıyorum; ellerde (serçe parmakları hariç ,karıncalanma ve yogun derecede uyusma özellikle gecelere uykudan uyandıracak kadar...o ne demeek bilmem ama kesin vardır
Ben de bi tane bebettoda beğendim kız bebek için sana foto yollicaktım ama nette bulamadım:) benimki erkek olunca anca beğeniyorum:):):)Yok canim 30 da yikadi gordumde.program uzundu bide devir yuksekdi onla alakali olabilir belki cokda anlamiyorm ama.kiri pisi yok sonucta cok uzun yikamaya gerek yok.dogduklarinda bike pek bi kiri olmayacak kaka ve sut disinda.dedigin gibi organik oldugunu sanmiyorum bende.zatende cok pisman oldum.kiz cocuguna daha cicicli bicili bisey lazim.idil babyde begendim bi tane onu alacam yeniden
bak varmış işteYazmayı unutmuşummm ,hemen açıklıyorum; ellerde (serçe parmakları hariç ,karıncalanma ve yogun derecede uyusma özellikle gecelere uykudan uyandıracak kadar...
beni geceleri ağlatan bi durum. gerçi herşeye ağlıyorum amaaa bu cidden çok fenaArnavutgelinii bende de huzursuz bacak sendromu vardı başlarda. Şimdilerde yine basladı benim stresten üzüntüden oluyo daha çok. Çok sinir bozucu bi durum
bunun aynısının tulumu var bende de canım pembe çok güzel ve kaliteli şapkası falan güllü çok şirinYaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
beeeeeen ve sevgili 13 kilom :)))) 9 hiçbişey gibi geliyo şuanSelam annisler... biz oğluşumla kontrolümüzden geldik az önce. 1500 gr 39 cm olmusuz çok şükür :) bu arada benim ikinci sezaryen olduğu için doğum tarihimiz belli oldu. Doktorum 8 ocağa gün verdi hayirlisiyla. Kızım da 8 temmuz dogumlu :) musmutlu geldik evimize çok şükür sağlığımız gayet yerinde. Tek fark var şimdiye kadar tam 9 kilo almışım :)
nasıl oluo kuzum o bu aralar sanırım bende de var bi acaip sürekli bacağımı oynatıorum durduğu yerde rahat etmio öle mi ki ?Arnavutgelinii bende de huzursuz bacak sendromu vardı başlarda. Şimdilerde yine basladı benim stresten üzüntüden oluyo daha çok. Çok sinir bozucu bi durum
Durduğu yerde durmak istemiyomuş gibiii ve resmen bacağımın kemiği kaşınıyomuş gibi böyle ağrı desen ağrı değil kaşıntı desen kaşıntı değil. tarifi imkansız bişey.nasıl oluo kuzum o bu aralar sanırım bende de var bi acaip sürekli bacağımı oynatıorum durduğu yerde rahat etmio öle mi ki ?
Yaa hic sorma biz gidince oglum oglum diye agliyordu ilk gunler.birakym oglunu istersen demistim nie verdin o zaman
Simdi de biz gidince hastayim ayaklari.atesim var felan.
Ben gideyim o zmn dr skin grip olma dedi dedim.ay yok iyiyim dedi hemen kalktiins sende annen gibi olursun.benim annemde ozluyor ogullarini ama gelinlerine karsi hicte oyle degil.tabi burda kocalarinda durumu onemli jns senin oglan da babaya ceker
bak varmış işteiğrenç bi durum. yaaaaaa herşeyi yaşıyorum resmennnn. çıldiriciiiiiiim
bir bu eksikti yaw :)Durduğu yerde durmak istemiyomuş gibiii ve resmen bacağımın kemiği kaşınıyomuş gibi böyle ağrı desen ağrı değil kaşıntı desen kaşıntı değil. tarifi imkansız bişey.
güüüünaaaayyyydıııııınnnn. ben şu facebooktaki gruba katıldım ama doğru yere mi katıldım bilmiyorummm.
mide bulantılarım başladı çok hafif olduğu için etkilemiyoda. mide yanmalarım çoğaldı. huysuz bacak sendromum bütün hızıyla devam ediyor ve sanki yeni hamileymişim gibi çoooook duygusalımonun dışında hareketliyim işten güçten yorulmuyorum ama psikolojik olarak git gide kötüye gidiyo gibi hissediyorum. varmı benim gibi olaaaaan
çok güzel yaaaaaaaaa bayıldımYaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
aynen 9 da neymiş benden de bi 13 kilobeeeeeen ve sevgili 13 kilom :)))) 9 hiçbişey gibi geliyo şuan
Canım yaaAy kızlar bir iki eş işi yaptım kollarım spor yapmışım sanki hamlamışım gibi bir ağrıyor ki anlatamam... Oy hergün ağrıyan sızlayan bir yerler. Artık sağlıklı kendimi enerjik hissettiğim o günlerimi özledim...
Huzursuz işte canım surekli oynatma isteği ozellikle gece sabit durmuyor durunca icim sikılıyor sizlıyor sanki bacaklar. Cok gıcik bişey. Eşimi ustune oturtuyom ya da masaj ya da soğuk su dökmek iyi geliyor bananasıl oluo kuzum o bu aralar sanırım bende de var bi acaip sürekli bacağımı oynatıorum durduğu yerde rahat etmio öle mi ki ?
Canım yaapinkperest kıyamam , öyle oluyor insan , yalnız değilsin faydası olacaksa .Dinlen biraz kuzucumm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?