2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bi tane bebettoda beğendim kız bebek için sana foto yollicaktım ama nette bulamadım:) benimki erkek olunca anca beğeniyorum:):):)

Selam annisler... biz oğluşumla kontrolümüzden geldik az önce. 1500 gr 39 cm olmusuz çok şükür :) bu arada benim ikinci sezaryen olduğu için doğum tarihimiz belli oldu. Doktorum 8 ocağa gün verdi hayirlisiyla. Kızım da 8 temmuz dogumlu :) musmutlu geldik evimize çok şükür sağlığımız gayet yerinde. Tek fark var şimdiye kadar tam 9 kilo almışım :)

Yaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
bunun aynısının tulumu var bende de canım pembe çok güzel ve kaliteli şapkası falan güllü çok şirin
birde beyazının alt üst takımı vardı sanırım

beeeeeen ve sevgili 13 kilom :)))) 9 hiçbişey gibi geliyo şuan

nasıl oluo kuzum o bu aralar sanırım bende de var bi acaip sürekli bacağımı oynatıorum durduğu yerde rahat etmio öle mi ki ?
Durduğu yerde durmak istemiyomuş gibiii ve resmen bacağımın kemiği kaşınıyomuş gibi böyle ağrı desen ağrı değil kaşıntı desen kaşıntı değil. tarifi imkansız bişey.

Birey olmayı becerememiş erkekler annelerinin kuzusu olmaya devam ederler. Anne ile eş arasındaki dengeyi kuramazlar.Mutlu da olamazlar. Oğlunuzu büyütürken birey olmasına izin verirseniz hem siz hem gelininiz daha huzurlu olacaktır tabiki bundan dolayı oğlunuzda. Çoğu Türk annesi ne kız ne erkek yetiştirirken çocuklarına özgüven vermiyor ya da haksız olduğu yerde gereksiz bir özgüven veriyor. Sonuçta yetişkin olmayı bilmeyen olaylar karşisinda çaresiz aciz saldırgan bireyler görülüyor toplumda. Benimde yakında bir minik oğlum olacak. Umarım bu hatalara düşmeden vefalı özgür bir birey yetiştirebilirim.
Sonuçta çocuk annenindir. Kim ne derse desin çocuğu yetliştiren doğruyu yanlışı öğreten annedir. Çocuk kimseye çekmez siz ne verirseniz o olur.

Yaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
çok güzel yaaaaaaaaa bayıldım

Ay kızlar bir iki eş işi yaptım kollarım spor yapmışım sanki hamlamışım gibi bir ağrıyor ki anlatamam... Oy hergün ağrıyan sızlayan bir yerler. Artık sağlıklı kendimi enerjik hissettiğim o günlerimi özledim...

Canım yaa pinkperest kıyamam , öyle oluyor insan , yalnız değilsin faydası olacaksa .Dinlen biraz kuzucumm ..

nasıl oluo kuzum o bu aralar sanırım bende de var bi acaip sürekli bacağımı oynatıorum durduğu yerde rahat etmio öle mi ki ?
Huzursuz işte canım surekli oynatma isteği ozellikle gece sabit durmuyor durunca icim sikılıyor sizlıyor sanki bacaklar. Cok gıcik bişey. Eşimi ustune oturtuyom ya da masaj ya da soğuk su dökmek iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…