- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.201
Internet sitesine bakayim benn varsaBen de bi tane bebettoda beğendim kız bebek için sana foto yollicaktım ama nette bulamadım:) benimki erkek olunca anca beğeniyorum:):):)
Bende tulumunu istedim ama internet sitesinde yok canim.mecbur alt ust takimini alacam heralde.sapkasindaki gul zaten insani cekiyobunun aynısının tulumu var bende de canım pembe çok güzel ve kaliteli şapkası falan güllü çok şirin
birde beyazının alt üst takımı vardı sanırım
Açılmadı ben de linki ki kaldırdılar acaba....
Gozunaydin canım.....kızlar 1822 gr olmuş 44cm kerata ama hala ters, doktor suyuma az ama bebeği idare eder dedi ne kadar sevindim ya, haftaya 32.hafta raporumu alıcam inş ama son son çok rapor aldım ya evde sıkıldım yaw :)) evde durmak için can atan ben artık evde sıkılıyorum :))
Gozunaydin canım.....
Huzursuz işte canım surekli oynatma isteği ozellikle gece sabit durmuyor durunca icim sikılıyor sizlıyor sanki bacaklar. Cok gıcik bişey. Eşimi ustune oturtuyom ya da masaj ya da soğuk su dökmek iyi geliyor bana
Ay kızlar bir iki eş işi yaptım kollarım spor yapmışım sanki hamlamışım gibi bir ağrıyor ki anlatamam... Oy hergün ağrıyan sızlayan bir yerler. Artık sağlıklı kendimi enerjik hissettiğim o günlerimi özledim...
Merhaba kızlar aranıza bende geldim ilk hamileliğim ve yanlız olunca benim gibi 31 haftada olan annelerle tanışmak istedim hem sorularım var internet fazla yararlı olmuyo :) :)
yok canım, aday memur bile olsan kullanabiliyorsunkızlar bişey sorucam ya şimdi ben 6 ay kadar ücretsiz izin kullanıcam, normalde ücretsiz izin kullanmak için 5 yıl süre şartı var ya hani, ama doğum olunca 5 yıl çalışma şartı yok dimi, burda bi abla kafamı karıştırdı
hoş geldin bakalım, buyur dinliyoruzMerhaba kızlar aranıza bende geldim ilk hamileliğim ve yanlız olunca benim gibi 31 haftada olan annelerle tanışmak istedim hem sorularım var internet fazla yararlı olmuyo :) :)
Durduğu yerde durmak istemiyomuş gibiii ve resmen bacağımın kemiği kaşınıyomuş gibi böyle ağrı desen ağrı değil kaşıntı desen kaşıntı değil. tarifi imkansız bişey.
kaç kilosun? benim ofis arkadaşım su an 36 da hiç kilo almadım demişti ama kilolu biriBu ay değil bnm. Toplam 2 buçuk
yok canım, aday memur bile olsan kullanabiliyorsun
Ta kendisicanım yoksa huzursuz bacak sendromu mu
Eveeet hepimizzzzz yaşıyoruz nerdeyseHoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)
Evet hememn hemen herkesde var canim.bebegin yaptigi agirliktan deniyor.Hoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)
Canim ne yaptin gittinmi doktoraTa kendisi
Eveeet hepimizzzzz yaşıyoruz nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?