2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin canım.....

Aynen ben de öyleyim yaa, haftasonu bütün ütüleri annem ve kardeşim yaptı ben sadece dolaba yerleştirdim ona rağmen belim, sırtım heryerim ağrıdı, sanki akşama kadar hamallık yapmışım gibiii.. birazcık dolaşayım ayaklarımın altı kesiliyo sankiii, zaten penguen gibi yürümeye başladımm, yattığım zaman da rahat edemiyorum, dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan, doğursak da rahatlasak yaa

kızlar bişey sorucam ya şimdi ben 6 ay kadar ücretsiz izin kullanıcam, normalde ücretsiz izin kullanmak için 5 yıl süre şartı var ya hani, ama doğum olunca 5 yıl çalışma şartı yok dimi, burda bi abla kafamı karıştırdı

Durduğu yerde durmak istemiyomuş gibiii ve resmen bacağımın kemiği kaşınıyomuş gibi böyle ağrı desen ağrı değil kaşıntı desen kaşıntı değil. tarifi imkansız bişey.

benim bacaklar da oyle. surekli hareket ettirme istegi var,kasijiyor da. dedign gbi agri nasil nerde hicbise net degl sdce kipir kipir edip duruorum. bnm de kollarm cabuk uyuşuyor. ne cok sey ciksr oldu boyle dmi..bende hic bise yoktu bi de. gece saga sola donerken dai bas donmem var su an mesela..

Hoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)

Hoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)
Evet hememn hemen herkesde var canim.bebegin yaptigi agirliktan deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…