- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.221
Hoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)
Canim ne yaptin gittinmi doktora
Ye canim yeeSenin o bebeklerin kıyafetlerini yerim akıllı olNasıl minnoştur onlar....
Oyy zaten süslü olacakları kesin annesi bilmediğimiz bir şey söyle bizeee :))Ye canim yeeayy simdiden süslu olsun istiyorum kizlarim.
evet ya çok tatlı bu takım olsun canım alt üstte güzelBende tulumunu istedim ama internet sitesinde yok canim.mecbur alt ust takimini alacam heralde.sapkasindaki gul zaten insani cekiyo
yok tatlım öle bişi kullanabiliosun direk bu doğumla alakalı bişi olduğu içinkızlar bişey sorucam ya şimdi ben 6 ay kadar ücretsiz izin kullanıcam, normalde ücretsiz izin kullanmak için 5 yıl süre şartı var ya hani, ama doğum olunca 5 yıl çalışma şartı yok dimi, burda bi abla kafamı karıştırdı
ay harikaymış bunlarda fiyat ne kadar? kışlık hemde.bencede almalısın.belki bende alırımYaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
Yok ne yazıkkii bulamadım benInternet sitesine bakayim benn varsa
bacak arası bende de var ya. acıyo resmen. kasılmalar bi yandan. aaaayyyyy kendimi 76547895 yaşında gibi hissediyorum
Canim randevu dolmuş bugün 5te ara dediler sabah saatine alabilmek için. Eşim öğlen yok tek gitmek istemiyorum otobüsler çok dolu oluyor.Canim ne yaptin gittinmi doktora
ay çok gzl ceketler var.kadife. ondan alasım var eşime. giydi çok tatlı oldu. yumuşacık kadife.doğum günü felan olsa da alsam diyordum şimdi yok masrafa da girmek istemiyorum2 gün sonra eşimin doğum günü var ama pahallı bişi alamıcam malum çocuk masrafları. aklınızda bişeyler varmı. hiçbişey bulamadım
Aldim hemen canimm tesekkurr ederizevet ya çok tatlı bu takım olsun canım alt üstte güzel
Canim battaniyeli olan 140 tl. Battaniyesiz olan 74 tl.ben 74 luk olandan aldimay harikaymış bunlarda fiyat ne kadar? kışlık hemde.bencede almalısın.belki bende alırım
Bende baktim senden sonra bulamadm.bende idilbabydekini aldim canimYok ne yazıkkii bulamadım ben
Aman tek gitme canim.yarina yer bulursn insallah.Canim randevu dolmuş bugün 5te ara dediler sabah saatine alabilmek için. Eşim öğlen yok tek gitmek istemiyorum otobüsler çok dolu oluyor.
Bakalım canım bugun deniyim yine. Doktorumda çok sıra oluyor ya hem hastası çok hem içeri giren uzun kalıyo çok inceliyor doktor.Aman tek gitme canim.yarina yer bulursn insallah.
Hoşgeldinnn :)Merhaba kızlar aranıza bende geldim ilk hamileliğim ve yanlız olunca benim gibi 31 haftada olan annelerle tanışmak istedim hem sorularım var internet fazla yararlı olmuyo :) :)
Ohh neguzell.bizimki 15 dk yi gecmiyo vallaha.sorsan ozel hastane ama.seninkine heraldr 1 hafta onceden sira almak gerekiyorBakalım canım bugun deniyim yine. Doktorumda çok sıra oluyor ya hem hastası çok hem içeri giren uzun kalıyo çok inceliyor doktor.
hemen hemen herkes benzer bir ağrı yaşıyor, merak etme canım normal bir ağrıHoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?