2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne mutlu sana. Allah hepimizin gebeliğini sağlıcakla tamamına erdirsin

Randevu için bi gun onceden saat 5te aramak gerekiyor hemen doluyor. Bi de gununde gidersen fiş almak gerekiyo onda da 2 3 saat bekliyosun en az. Bekleyemem bu halimle ya.
Aaa oda sacma ama yaa.birgun once saatde belli olunca herkes o saatte ariyodur.o is zor olmus canim yaa.insallah yarina alirsin canim.ozlemissindir miniki

Ayyy kizlar napionuzz okuyamadm yazdiklrinizi okdr yogunumki. Millet delirmis binasina test yaptirmak icin.@LiveYourLifeee canim sen projelere bakrken karnin acimiomu. Kasiklarim nasi agridi smdi ara verdim basimda nasi agridi

Ayyy kizlar napionuzz okuyamadm yazdiklrinizi okdr yogunumki. Millet delirmis binasina test yaptirmak icin.@LiveYourLifeee canim sen projelere bakrken karnin acimiomu. Kasiklarim nasi agridi smdi ara verdim basimda nasi agridi
Ne bu yogunluk canim yaa.acele edip kendini yorma.is bir sekilde olur.hem senin patrona iyilik yaramaz

Ne bu yogunluk canim yaa.acele edip kendini yorma.is bir sekilde olur.hem senin patrona iyilik yaramaz
Yaramaz canim. Ama hepsinin gunu gelmis millet raporunu istio.bende cocuga ogreticem die yapmamistim oda pek hevesli ya. Ne halt edicekler bakalim sabah patronla tartistm zaten. Calisablir raporunu verince bozuldu. Bende agzima ne geldiyse saydim. Sanki burda dogurcam. Sabahtan beri ettigim bedduanin haddi hesabi yok. Bu simdi maasta da giciklik yapar maasi alip raporu calisamaza cevrtip gidicem. Ne halt ederlerse etsinler

ay hiç iyi değilim şu an canım ya. enerjim düştü valla gece çok net uyuyamadım kiii.. projelere dışarda bakmıyorum cnm ben ofisteyim dışarı çıkartmıyorlar beni.ama yerimden kalkınca kasıklarım çok acımış oluyor..

Ben oturdugum yerde zorlaniyorumda sen demi ole bakiosun acaba die sordum canim. Masada ayaga kalkiom olmuo oturuom olmuo. Cok sıkıldım. Sen nie uyuyamadinki banada cok kramp girio inatla ilac vermio bana

Cnm gece acile gittim ultrasonda hareket gordu doktor ve asagiya dogru yerlesmis dedi 1 hafta geriden geliyor dedi kafami iyice karstrdi. Bu hafta kendi doktoruma gidicem. Bakalm icimi rahatlatacakmi arada hissediyorum bebek hareketlerini fakat doktorhareketlerde sorun yok dedi saglikla gelsinler ins

Ah canim beddua etme yinede bosver.yanina kalmaz zaten yaptiklari.sen olmayinca bayagi bi karisacak gibi ortalik.oh olsun ona.bedenen yorulacak seyler yapma bari.projelerede dijitalden bak.ciktida bakmak zor olur minnosu sıkıştırma

Canım tatlı bişeyler ye hemen harekete başlıyorlar... Birde bugun kendini çok yorduysan ondanda oluyor bebişlerde yoruluyor
Cnm butun gece tatli yedim ama hareketsizligi dewam edince acile gittim acildeki doktor bakti ben hareketlerini goruyorum bir sorun yok ama 1 hafta geriden geliyor dedi cok guwenemedm ackcasi kendi doktoruma gidicem bu hafta dua edelim... hayrlisiyla gelsinler ins

Ben oturdugum yerde zorlaniyorumda sen demi ole bakiosun acaba die sordum canim. Masada ayaga kalkiom olmuo oturuom olmuo. Cok sıkıldım. Sen nie uyuyamadinki banada cok kramp girio inatla ilac vermio bana
evet oturmakta yaramıyor.dikenler batıyor çok rahatsızım ya.evde yatma zamanı gelmiş resmen.dün sanırım yoruldum heryerim ağrıdı gece.en son kaçtı uyku bende de.. kramp yok çok şükür şu an..niye vermiyor ki.. dr un bana verdiği çok gzldi ilaç değildir yazıyor üstünde ondan versin.senn dr da benimkinden fenaymış.benimki rahatladı artık.7. aydan sonra bazı şeyler önemsenmiyor ki..belki kansızlığınla ilgili olmasın

bazen oluyor öyle ya evham yapma cnm.

Canim asagi dusuncede hissedilmez die duymustum. Usg de sorun yoksa toktur sikma canini.
Ah canim beddua etme yinede bosver.yanina kalmaz zaten yaptiklari.sen olmayinca bayagi bi karisacak gibi ortalik.oh olsun ona.bedenen yorulacak seyler yapma bari.projelerede dijitalden bak.ciktida bakmak zor olur minnosu sıkıştırma
Evet canim karisicak baya oh olsun ama arasin mumla... ondan zaten tutustu. Ogreneccek cocukta teli elden dusuremio sevgilisiyle msjlasio bugun bi bagirdim onada oda bozuldu. Patronda icerdeydi valla ogrenip ogrenmemen sana kalms benm surda 3 haftam var dedim snra ne halt ederseniz edin dedim. Allahindan bulsun diorum canim. Bedduam bu :) agrima giden basta cok ii olan adam. Kizim tupbebekle bebek sahbi oldu sizin 5 yil olmus bebek yapin aile buyukleri torun ister diodu ne oldu anlamadim. Sanki kolesyim onun. O soyunu devam ettirecek biz calisanlr robot kole misali... allahndan bulsun ama baska bisi demiyorum

Sonradann yasayacaklarini bildigi icin tutuşmştur.tavırlari ondan.senin gibi is bilen eleman bulmak zor.

Sen bu aksam patlat raporu... evet olabilir canm ama bana amniyon sivisini azaltir olucak tabi onlar dedi. Bende demiom artik. Dun bende cok yoruldum esim ondanda olms olablir dedi ama bilmiyorum. Artik yerimden kalkarken kuyruk sokumum nasi acio anlatamam. Hamileyken calisilmazmis bunu anladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…