2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sonradann yasayacaklarini bildigi icin tutuşmştur.tavırlari ondan.senin gibi is bilen eleman bulmak zor.
Canim ben ona dedim gelirim arada bakarim olmadi uzaktan baglantiyla hallederim die. Ki yapardim da insan olsaydi. Kendi kaybetti.. smdi yuzdum yuzdum kuyrugundayim su 3 haftayida sabredeyim bidaha seytan gorsun yuzunu

Canim ben ona dedim gelirim arada bakarim olmadi uzaktan baglantiyla hallederim die. Ki yapardim da insan olsaydi. Kendi kaybetti.. smdi yuzdum yuzdum kuyrugundayim su 3 haftayida sabredeyim bidaha seytan gorsun yuzunu
Evet cok sukur bisey kalmadi.dedigin gibi kendi kaybetti.ama gor bak dayanamayip yine arayip duracak seni evden destek vermen icin

Kalsiyum hapi falan aliyonmu canim.iligimizi kemigimizi kuruttu bebeler.hele son aylarda sinirsizca kullandiklari icin kalsiyumu kemikler cok agriyor.ilerdr kemik erimesi yasamamak icin bence takviye sart

kız nerde hep rapor hep rapor mecbur gelcem perşembeye kadar ney azaltır yok ya benim hiç azalmadı abartmasın :) ben o takviye sayesinde rahatladım. bir kutu bitti dayanabileceğim kadar dayanıcam almıyorum. benimde kuyruk sokumu oturunca fena yapıyor. kesinlikle kadın çalışmasın ya

Evet cok sukur bisey kalmadi.dedigin gibi kendi kaybetti.ama gor bak dayanamayip yine arayip duracak seni evden destek vermen icin
Acmicam telini. Cocuga sen msj atarsin yardmci olurum sana dedim.
Kalsiyum hapi falan aliyonmu canim.iligimizi kemigimizi kuruttu bebeler.hele son aylarda sinirsizca kullandiklari icin kalsiyumu kemikler cok agriyor.ilerdr kemik erimesi yasamamak icin bence takviye sart
Canim decavittekiler iste. Bide sut yogurt tuketmeye calisiyorum o
Iste vermicek ya ilac aklinca... sen o hapin adini ver alim bende bari ahh ahh napcaz bilmem nasi gecicek su son haftalar

osmin pozitive benim vitamin değil, bizim dr da vitamine karşı. bu kalsiyum magnezyum d vit karışımı. erken kemik erimesi içn de önemli şu an kullanmak depolar gidiyor çünkü

O kuyruk sokumu bende 5. Aydan beri var. adam gibi biseyin ustune oturmayinca oluyo. Rahat ettiginiz seylere oturun baska turlu gecmiyo valla. 4. Ayda ayrildm isten allahtan oyle bi sansim oldu...

Ben osteocare diye bi calsiyum hapi aliyorum icinde magnezyumuda var bana iyi geliyor.ama doktorunda vardir bir bildigi

Lafa kariscam dayanamadim sakin kiz sakin yardim etme pislige. Allahindan bulsun
edermıyım kız bu saatten sonra.. yuzduk yüzdük kuyruguna geldık dayanıcaz artık sandalyem rahat aslında da bazen evde oturunca da agrıo oturmak yaramıo bızlere
kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
kız valla dogurdun sandık hee...cok sukur gecmıs olsn canımm

osmin pozitive benim vitamin değil, bizim dr da vitamine karşı. bu kalsiyum magnezyum d vit karışımı. erken kemik erimesi içn de önemli şu an kullanmak depolar gidiyor çünkü
ben alayım bunu da ıcım kemıklerım erımesın boyumda uzun ıkı buklum kalırım allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…