- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.261
Canim ben ona dedim gelirim arada bakarim olmadi uzaktan baglantiyla hallederim die. Ki yapardim da insan olsaydi. Kendi kaybetti.. smdi yuzdum yuzdum kuyrugundayim su 3 haftayida sabredeyim bidaha seytan gorsun yuzunuSonradann yasayacaklarini bildigi icin tutuşmştur.tavırlari ondan.senin gibi is bilen eleman bulmak zor.
Evet cok sukur bisey kalmadi.dedigin gibi kendi kaybetti.ama gor bak dayanamayip yine arayip duracak seni evden destek vermen icinCanim ben ona dedim gelirim arada bakarim olmadi uzaktan baglantiyla hallederim die. Ki yapardim da insan olsaydi. Kendi kaybetti.. smdi yuzdum yuzdum kuyrugundayim su 3 haftayida sabredeyim bidaha seytan gorsun yuzunu
Kalsiyum hapi falan aliyonmu canim.iligimizi kemigimizi kuruttu bebeler.hele son aylarda sinirsizca kullandiklari icin kalsiyumu kemikler cok agriyor.ilerdr kemik erimesi yasamamak icin bence takviye sartSen bu aksam patlat raporu... evet olabilir canm ama bana amniyon sivisini azaltir olucak tabi onlar dedi. Bende demiom artik. Dun bende cok yoruldum esim ondanda olms olablir dedi ama bilmiyorum. Artik yerimden kalkarken kuyruk sokumum nasi acio anlatamam. Hamileyken calisilmazmis bunu anladim :)
Sen bu aksam patlat raporu... evet olabilir canm ama bana amniyon sivisini azaltir olucak tabi onlar dedi. Bende demiom artik. Dun bende cok yoruldum esim ondanda olms olablir dedi ama bilmiyorum. Artik yerimden kalkarken kuyruk sokumum nasi acio anlatamam. Hamileyken calisilmazmis bunu anladim :)
Acmicam telini. Cocuga sen msj atarsin yardmci olurum sana dedim.Evet cok sukur bisey kalmadi.dedigin gibi kendi kaybetti.ama gor bak dayanamayip yine arayip duracak seni evden destek vermen icin
Canim decavittekiler iste. Bide sut yogurt tuketmeye calisiyorum oKalsiyum hapi falan aliyonmu canim.iligimizi kemigimizi kuruttu bebeler.hele son aylarda sinirsizca kullandiklari icin kalsiyumu kemikler cok agriyor.ilerdr kemik erimesi yasamamak icin bence takviye sart
Iste vermicek ya ilac aklinca... sen o hapin adini ver alim bende barikız nerde hep rapor hep rapor mecbur gelcem perşembeye kadarney azaltır yok ya benim hiç azalmadı abartmasın :) ben o takviye sayesinde rahatladım. bir kutu bitti dayanabileceğim kadar dayanıcam almıyorum. benimde kuyruk sokumu oturunca fena yapıyor. kesinlikle kadın çalışmasın ya
Acmicam telini. Cocuga sen msj atarsin yardmci olurum sana dedim.
Canim decavittekiler iste. Bide sut yogurt tuketmeye calisiyorum o
Iste vermicek ya ilac aklinca... sen o hapin adini ver alim bende bariahh ahh napcaz bilmem nasi gecicek su son haftalar
Lafa kariscam dayanamadimCanim ben ona dedim gelirim arada bakarim olmadi uzaktan baglantiyla hallederim die. Ki yapardim da insan olsaydi. Kendi kaybetti.. smdi yuzdum yuzdum kuyrugundayim su 3 haftayida sabredeyim bidaha seytan gorsun yuzunu
O kuyruk sokumu bende 5. Aydan beri var. adam gibi biseyin ustune oturmayinca oluyo. Rahat ettiginiz seylere oturun baska turlu gecmiyo valla. 4. Ayda ayrildm isten allahtan oyle bi sansim oldu...Sen bu aksam patlat raporu... evet olabilir canm ama bana amniyon sivisini azaltir olucak tabi onlar dedi. Bende demiom artik. Dun bende cok yoruldum esim ondanda olms olablir dedi ama bilmiyorum. Artik yerimden kalkarken kuyruk sokumum nasi acio anlatamam. Hamileyken calisilmazmis bunu anladim :)
Ben osteocare diye bi calsiyum hapi aliyorum icinde magnezyumuda var bana iyi geliyor.ama doktorunda vardir bir bildigiAcmicam telini. Cocuga sen msj atarsin yardmci olurum sana dedim.
Canim decavittekiler iste. Bide sut yogurt tuketmeye calisiyorum o
Iste vermicek ya ilac aklinca... sen o hapin adini ver alim bende bariahh ahh napcaz bilmem nasi gecicek su son haftalar
Gozun aydin canim.kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
Güle güle kullan o da çok güzelll:):):)Bende baktim senden sonra bulamadm.bende idilbabydekini aldim canim
saol cnmGozun aydin canim.
Doğurdun sandıksizi merakta bıraktığım için üzgünüm ama evde netim yok
edermıyım kız bu saatten sonra.. yuzduk yüzdük kuyruguna geldık dayanıcaz artık sandalyem rahat aslında da bazen evde oturunca da agrıo oturmak yaramıo bızlereLafa kariscam dayanamadimsakin kiz sakin yardim etme pislige. Allahindan bulsun
kız valla dogurdun sandık hee...cok sukur gecmıs olsn canımmkızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
ben alayım bunu da ıcımosmin pozitivebenim vitamin değil, bizim dr da vitamine karşı. bu kalsiyum magnezyum d vit karışımı. erken kemik erimesi içn de önemli şu an kullanmak depolar gidiyor çünkü
Sagol canimmmGüle güle kullan o da çok güzelll:):):)
ben alayım bunu da ıcımkemıklerım erımesın boyumda uzun ıkı buklum kalırım allah muhafaza
kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?