2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ağzıma hayatta pırasa sokmam... İlk kez canım istedi her şeyiyle yaptım. Hayatta zeytinyağı sevmem, yemeklere de koymam. İşgüzarlığım tuttu. Pişmiş yemeğin üstüne zeytinyağı gezdirdim. Canım yemeği rezil ettim buram buram zeytin yağı kokuyor nefsim körelsin diye 2-3 kaşık zorla yedim...

kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
kız sen nerelerdesin seni merak ettik çok neiseki iimişsin sevindik

Kizzz ustune gezdirmek nerden aklima geldi.heves kursakta kalmiss.

Doğurdun sandık
Bizi merakta bırakma bi daha
çok şükür hala hamileyim
yazmyı çok istedim ama net bulamadım ki

saol canım

Eşek seni korkuttun bizi amann iyi olun da
çok şükür canım iyiyim

kız sen nerelerdesin seni merak ettik çok neiseki iimişsin sevindik
aynen cnm iyiyim çok şükür

Canim benimde kuyruk sokumu kemigim cok agriyordu magnorm magnezyum iciyorum ondan sonra bayagi gecti rahatladim sen magnezyum kullaniyormusun doktoruna bir danis istersen

hadi gözümüz aydın canım, çok merak ettik seni

kiz eymentaa valla haberini bekledik zaten sen de gordun girince. iyiysen sorun yok ama
Kızlar çok teşekkür ederim ya.. iş yerinden kimse arayıp geçmiş olsun demedi. kimse sormadı..ki 350 kişilik fabrikada şefim.. farkedilmemem mümkün değil.. ama burda gerçek dostluklar edinmişiz Allahın izniyle..

Kızlar sakın butikbebe'den bir şey almayın. 28 ekimde siparis verdiğim ürünler hala gelecek yaa.. ne saçma bir sistemleri varmış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yandım siz yanmayın

Kızlar sakın butikbebe'den bir şey almayın. 28 ekimde siparis verdiğim ürünler hala gelecek yaa.. ne saçma bir sistemleri varmış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yandım siz yanmayın
canım şikayetvar. com a gir.. şikayetini yaz.. tutuşuyorlar o zaman..bende evidea.com da aynı sorunu yaşadım 3 gün sonra kargom geldi

kızlar astronot almayı düşünen var mı? ben aldım markafonide mothercare indirime girmiş , bir bakın derim

canım şikayetvar. com a gir.. şikayetini yaz.. tutuşuyorlar o zaman..bende evidea.com da aynı sorunu yaşadım 3 gün sonra kargom geldi
Ayy evet sipariş verdikten sonra gördüm neler neler yazmışlar bu site hakkın ahh baştan göreydim hiç bulaşmazdım. Eşim benim üstüme gittigidiyor ve annelütfenden sipariş verdi onunkiler iki günde geldi daha benimki gelcek ya kırk yılın başı kendi başıma bi iş yapayım dediydim

sen genede yaz şikayetini oraya

Kızlar merhaba bugün çok kötü uyandım, sağ üst çenemdeki azı dişim apse yapmış, hem yüzüm şiş hemde çok fena ağrıyor   dişçiye gittim ben bişey yapamam kadın doğumcu antibiyotik yazsın mutlaka yoksa bebeği etkiler dedi  Drma gittim o da bi tehlike olmadığına dair yazı Yazdı,dişçiye sevk etti.tekrar dişçiye gittim yine müdahele edemem dedi,başka bi dişçiye gittim o da aynını dedi ne yapabilirim sizce ölecem ağrıdan, var mı böyle şikayeti olan ya da duyan? 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…