- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.281
Benim de yürürken ağrıyo canımHoşbulduk aranıza :) şimdi ilk sorum benim önemli acı çekiyorum :) vajinal bölgede ve bacağıma bağlanan bölgede bildiğiniz acıyo akşamları daha çok artıyo yaşayan varmı böyle :)
kız sen nerelerdesin seni merak ettik çok neiseki iimişsin sevindikkızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
Kizzz ustune gezdirmek nerden aklima geldi.heves kursakta kalmiss.Kızlar ağzıma hayatta pırasa sokmam... İlk kez canım istedi her şeyiyle yaptım. Hayatta zeytinyağı sevmem, yemeklere de koymam. İşgüzarlığım tuttu. Pişmiş yemeğin üstüne zeytinyağı gezdirdim. Canım yemeği rezil ettim buram buram zeytin yağı kokuyor nefsim körelsin diye 2-3 kaşık zorla yedim...
avent naturel aldımKızlar, biberonu hangi marka aldınız? Ben şimdi alacağım seçemedim.
http://www.hepsiburada.com/dr-browns-dogal-akis-standart-biberon-set-p-AILEDRBDB205
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf693-27-natural-pp-biberon-260ml-ikili-p-AILEAKM12584
http://www.hepsiburada.com/chicco-step-up-2-250-ml-biberon-4-ay-p-OYUNCA060071100000
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf660-27-pes-biberon-2-li-125ml-p-AILEAVNT9430161
çok şükür hala hamileyimDoğurdun sandık
Bizi merakta bırakma bi daha
saol canımedermıyım kız bu saatten sonra.. yuzduk yüzdük kuyruguna geldık dayanıcaz artık sandalyem rahat aslında da bazen evde oturunca da agrıo oturmak yaramıo bızlere
kız valla dogurdun sandık hee...cok sukur gecmıs olsn canımm
çok şükür canım iyiyimEşek seni korkuttun bizi amann iyi olun da
aynen cnm iyiyim çok şükürkız sen nerelerdesin seni merak ettik çok neiseki iimişsin sevindik
hadi gözümüz aydın canım, çok merak ettik senikızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
Canim benimde kuyruk sokumu kemigim cok agriyordu magnorm magnezyum iciyorum ondan sonra bayagi gecti rahatladim sen magnezyum kullaniyormusun doktoruna bir danis istersenAcmicam telini. Cocuga sen msj atarsin yardmci olurum sana dedim.
Canim decavittekiler iste. Bide sut yogurt tuketmeye calisiyorum o
Iste vermicek ya ilac aklinca... sen o hapin adini ver alim bende bariahh ahh napcaz bilmem nasi gecicek su son haftalar
hadi gözümüz aydın canım, çok merak ettik seni
Kızlar çok teşekkür ederim ya.. iş yerinden kimse arayıp geçmiş olsun demedi. kimse sormadı..ki 350 kişilik fabrikada şefim.. farkedilmemem mümkün değil.. ama burda gerçek dostluklar edinmişiz Allahın izniyle..
iyi olduğuna sevindim canım çok şükür...Kızlar çok teşekkür ederim ya.. iş yerinden kimse arayıp geçmiş olsun demedi. kimse sormadı..ki 350 kişilik fabrikada şefim.. farkedilmemem mümkün değil.. ama burda gerçek dostluklar edinmişiz Allahın izniyle..
canım şikayetvar. com a gir.. şikayetini yaz.. tutuşuyorlar o zaman..bende evidea.com da aynı sorunu yaşadım 3 gün sonra kargom geldiKızlar sakın butikbebe'den bir şey almayın. 28 ekimde siparis verdiğim ürünler hala gelecek yaa.. ne saçma bir sistemleri varmış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yandım siz yanmayın
Kizzz ustune gezdirmek nerden aklima geldi.heves kursakta kalmiss.
Ayy evet sipariş verdikten sonra gördüm neler neler yazmışlar bu site hakkın ahh baştan göreydim hiç bulaşmazdım. Eşim benim üstüme gittigidiyor ve annelütfenden sipariş verdi onunkiler iki günde geldi daha benimki gelcek ya kırk yılın başı kendi başıma bi iş yapayım dediydimcanım şikayetvar. com a gir.. şikayetini yaz.. tutuşuyorlar o zaman..bende evidea.com da aynı sorunu yaşadım 3 gün sonra kargom geldi
sen genede yaz şikayetini orayaAyy evet sipariş verdikten sonra gördüm neler neler yazmışlar bu site hakkın ahh baştan göreydim hiç bulaşmazdım. Eşim benim üstüme gittigidiyor ve annelütfenden sipariş verdi onunkiler iki günde geldi daha benimki gelcek ya kırk yılın başı kendi başıma bi iş yapayım dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?