2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..

Eklentiler

• 2100000275052_0.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar e bebekte Avent mavi biberon neden o kadar düşmüş fiyati 14 tl diyo alayimmi acep

Canım ne güzel az kalmış bende 30. Haftadaım raporu tam 32+0 da mı aldın aldıgın gün de idareye hemen teslim ettin mi herkes farklı bişi söylüoda

kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
Ayy çok sevindimm hepimiz çok merak ettik senii yat dinlen hayırlısıylaa günler çabucak geçer inşallah:):):)
Kızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..
O bendim yahuuu fotoyu eklediğin gün sormuştum hatta. Neysee artık almam bende:) çok teşkkürler

İşe geri mi döneceksin canım. 32 den sonra çalışabilir raporuyla

Dualarımız seninle Canım bizide habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…