- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.301
kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
Yaaaa. Biraz önce baktım. Az kalsın alıyordum :) İyi ki söyledin..Kızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..
Yaaaa. Biraz önce baktım. Az kalsın alıyordum :) İyi ki söyledin..
Ben de kırmızısını almıştım tühKızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..
Bebeğim benim makinenin ayarı minimum 30derece daha bir düşük ayarın varsa onda dene. İnşallah seninki atmazBen de kırmızısını almıştım tüh
kızlar astronot almayı düşünen var mı? ben aldım markafonide mothercare indirime girmiş , bir bakın derim
ben turkuaz rengini alacaktım ama boya verir diye düşündüm vazgectimKızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..
Geçmiş olsun canım sükür bebişte de bişicik yokmuş cok sevindimsizi merakta bıraktığım için üzgünüm ama evde netim yok
Kızlar e bebekte Avent mavi biberon neden o kadar düşmüş fiyati 14 tl diyo alayimmi acep
Canım ne güzel az kalmış bende 30. Haftadaım raporu tam 32+0 da mı aldın aldıgın gün de idareye hemen teslim ettin mi herkes farklı bişi söylüodaKızlar calısma raporumu aldım.. son beş haftam...
Bir kez daha gördüm oğlumu
2127 gr.
Boyunu söylemedi ama verilen fotodaki fl yi 7 ile carpıp 43 cm buldum..
Okulda son 5 hafta bebeşime son üç hafta.. çok mutluyum
Ayy çok sevindimm hepimiz çok merak ettik senii yat dinlen hayırlısıylaa günler çabucak geçer inşallah:):):)kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
O bendim yahuuu fotoyu eklediğin gün sormuştum hatta. Neysee artık almam bende:) çok teşkkürlerKızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..
Aldim bende ebebekten bayiliyorum cunku onlara ama hala bedende kararsizim sen kac ay aldin canmkızlar astronot almayı düşünen var mı? ben aldım markafonide mothercare indirime girmiş , bir bakın derim
Ben de katıldım
İşe geri mi döneceksin canım. 32 den sonra çalışabilir raporuylakızlar 1822 gr olmuş 44cm kerata ama hala ters, doktor suyuma az ama bebeği idare eder dedi ne kadar sevindim ya, haftaya 32.hafta raporumu alıcam inş ama son son çok rapor aldım ya evde sıkıldım yaw :)) evde durmak için can atan ben artık evde sıkılıyorum :))
Dualarımız seninle Canım bizide habersiz bırakmaCnm butun gece tatli yedim ama hareketsizligi dewam edince acile gittim acildeki doktor bakti ben hareketlerini goruyorum bir sorun yok ama 1 hafta geriden geliyor dedi cok guwenemedm ackcasi kendi doktoruma gidicem bu hafta dua edelim... hayrlisiyla gelsinler ins
Ta kendisi
Eveeet hepimizzzzz yaşıyoruz nerdeyse
İşe geri mi döneceksin canım. 32 den sonra çalışabilir raporuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?