2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra istersen aday memur ol,gene de 2yıl hakkın var.... Beş yıl doldurunca olan ücretsiz izin herhangi bir mazerete bağlı olarak kullanılan ücretsiz izin. Onun sürsi zaten 1 yıl.iki yıllık üccetsiz doğum izninde bir kereye mahsus geri dönme hakkın da var. Mesela 6 ay kullandın ücretsiz izin işe döndün.... Bakıcı buldun bırakıp kaçtı v.s sonra geri kalan 1.5 yılı da kullanbılıyorsun. Ama her halü karda doğıumdan sonraki analık izninin bitişinden başlayan 2 yıllık süre içerisinde olacak

kızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?

Nasıl sana söylemeden yapiyo ya bu adamlar niye böyle
Ben olsam soğuk davranırdım.

kızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
İyi çok şükür.... Seni çok merak ettik ama.... Burada sürekli yazısşınca birde öyle diyip gidince çok korktuk canımİyi olmana çok sevindik.

acaba ben nolur nolmaz diye 2 yıllık alsam sonra 6 ay dolunca dönsem :) mesela 6 aylık alınca sıkıntı çıktı diyelim onu uzatabiliyorum dimi, yoksa nolur nolmaz diye en baştan iki yıl mı alsam.
yorumu düzenledim tekrar okuyunca daha iyi anladım canım :))

ama olmaz yani uyar tekrar güzelce, haberin olması lazım sonuçta bence güzelce uyar canım

Canim kayinvaliden yanindaysa kesinlikle simdi gayet normal davran..sabirli ol konusucak zaman illaki gelicekk..

ev büyük değil annesi duyabilir yada anlar bir şey dediğimi kadın ayda yılda bir geliyor huzursuz etmekte istemiyoırum

Kuzum madem kadın ayda yılda bir geliyor, hizmetin de kusur etme. Kadının da boş yere canı sıkılmasın. Kayın validen gittikten sonra koy tavrını fazlasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…