- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.321
yok tatlım öle bişi kullanabiliosun direk bu doğumla alakalı bişi olduğu için
Ben de göremedim yawwww
Doğumdan sonra istersen aday memur ol,gene de 2yıl hakkın var.... Beş yıl doldurunca olan ücretsiz izin herhangi bir mazerete bağlı olarak kullanılan ücretsiz izin. Onun sürsi zaten 1 yıl.iki yıllık üccetsiz doğum izninde bir kereye mahsus geri dönme hakkın da var. Mesela 6 ay kullandın ücretsiz izin işe döndün.... Bakıcı buldun bırakıp kaçtı v.s sonra geri kalan 1.5 yılı da kullanbılıyorsun. Ama her halü karda doğıumdan sonraki analık izninin bitişinden başlayan 2 yıllık süre içerisinde olacakkızlar bişey sorucam ya şimdi ben 6 ay kadar ücretsiz izin kullanıcam, normalde ücretsiz izin kullanmak için 5 yıl süre şartı var ya hani, ama doğum olunca 5 yıl çalışma şartı yok dimi, burda bi abla kafamı karıştırdı
Nasıl sana söylemeden yapiyo ya bu adamlar niye böylekızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?
birazdan çıldıracağım tel mesaj mı atsamNasıl sana söylemeden yapiyo ya bu adamlar niye böyle
Ben olsam soğuk davranırdım.
İyi çok şükür.... Seni çok merak ettik ama.... Burada sürekli yazısşınca birde öyle diyip gidince çok korktuk canımkızlar ben geldimm.. evdeydim raporluydum yattım.. bebeğim ve ben gayet iyiyizz.. doktorlar bebekle alakalı bişey yok dedi.. sancım açılmam vs. yok ama akıntının nedenini bulamadılar.. ben iyiyim ama
Doğumdan sonra istersen aday memur ol,gene de 2yıl hakkın var.... Beş yıl doldurunca olan ücretsiz izin herhangi bir mazerete bağlı olarak kullanılan ücretsiz izin. Onun sürsi zaten 1 yıl.iki yıllık üccetsiz doğum izninde bir kereye mahsus geri dönme hakkın da var. Mesela 6 ay kullandın ücretsiz izin işe döndün.... Bakıcı buldun bırakıp kaçtı v.s sonra geri kalan 1.5 yılı da kullanbılıyorsun. Ama her halü karda doğıumdan sonraki analık izninin bitişinden başlayan 2 yıllık süre içerisinde olacak
kızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?
Merak ettik seni çooo..k geçmiş olsnnnnİyi çok şükür.... Seni çok merak ettik ama.... Burada sürekli yazısşınca birde öyle diyip gidince çok korktuk canımİyi olmana çok sevindik.
Odaya çağır söyle.birazdan çıldıracağım tel mesaj mı atsam
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR İKİMİZDE İYİYİZİyi çok şükür.... Seni çok merak ettik ama.... Burada sürekli yazısşınca birde öyle diyip gidince çok korktuk canımİyi olmana çok sevindik.
Canim kayinvaliden yanindaysa kesinlikle simdi gayet normal davran..sabirli ol konusucak zaman illaki gelicekk..kızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
şuan annesi ben o oturuyoruz o yüzden nasıl desem bilemedimama olmaz yani uyar tekrar güzelce, haberin olması lazım sonuçta bence güzelce uyar canım
öyle yapmaya çalışıyorum ama çıldıracağım ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumkiCanim kayinvaliden yanindaysa kesinlikle simdi gayet normal davran..sabirli ol konusucak zaman illaki gelicekk..
ev büyük değil annesi duyabilir yada anlar bir şey dediğimi kadın ayda yılda bir geliyor huzursuz etmekte istemiyoırumOdaya çağır söyle.
ev büyük değil annesi duyabilir yada anlar bir şey dediğimi kadın ayda yılda bir geliyor huzursuz etmekte istemiyoırum
Ben 0-3ay aldım canımm zaten ocaktan mart-nisana kadar giyse yeter snra sıcak olurAldim bende ebebekten bayiliyorum cunku onlara ama hala bedende kararsizim sen kac ay aldin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?