2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek çocuğunu anne yetiştiriyor işte.... Annlerin rolü çok büyük..eşine saygılı sevgili evlat yetiştirmek yerine kopamayan bağımlı bireyler yetiştiyorlar.nden kocaları yüzünden.... Kocasından ilgi görmeyen kadınlara bak etrafta hep çocuklarına sararlar,evliliklerine karışıp mutsuz ederler. Ben olmadım kimse olmasın benim çocuğum mantığı,,,, neyse ki o zinciri biz yeni nesil kıracağız inşallah....
Ah canımm biz öyle olmayız inşallah.
Tamam ogluna baglısin. Ama surda ne kadar omrün kalmıs yani evladınin yuvasini sarsiyosun. Bunlar unutulmaz kaynana kayinbaba gider. kari koca birbirine asabiyet besliyor zamanla. :/

kızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
Sancıların geçtiyse bence gitmene gerek yok. Hastaneyr git kontrol ol geri gel daha çok yorar seni zaten sancılardan da yorgun düşmüşsündür. En iyisi yat dinlen canım

her gören diyo ki bebek erkek mi karnım erkek karnı gibiymiş. ama ultrason hep kız diyo :) sizin nasıl karnınız kızlar?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 93
selamlar, şikayetler çoğalmaya başladı..
sabah çok hafif kasık ve bel agrım vardı. persembe doktora gıdıcem bakalım neler olmus
bende yarın akşam gidicem. muhtemel yarın itibariyle benim kontroller haftada bire dönecek battım :) bel ağrısı akşamları çok oluyo bende sanırım bebişlerin kilosundan o canım.

Senin şu aile konusu açılınca bana daral geliyo kendi eşimi görüyorum sanki. Biz iki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz benimki de geçen diyoki kardeşim okulu bitirsin ona burda iş bulcam annemleri de buraya getircem bi arsa alcam ev yapcam yaşayıp gidelim hep birlikte! Kalp atışlarım hızlandı resmen sinirden ama bişey demedim inşallah öyle bişey olmaz diye dua ediyorum şuan için.

alekta movik movik alekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,

kızlar bgn kızımın cicilerini yıkıcam size sorum olcak bebek battaniyesi de yıkanır mı çamaşırlarıyla onu da yıkayayım mı?
her şeyı yıkayacagım :=)
hatta pusetın kılıfını yıkadım şimdiden. ana kucagının da kılıfını cıkarttım
onu da yıkayacagım düşün :=) yıkanabılecek ne varsa yıka

alekta movik movik alekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,
canan sakın bu hatayıııı yapmmaaa valla yemekleri bile beraber yemek zorunda kalırsınız. bastır sakınnnnnnnn

O anasına kactıkça sen de kendi annene kaç. Benim annem de başka sehirde :(

her şeyı yıkayacagım :=)
hatta pusetın kılıfını yıkadım şimdiden. ana kucagının da kılıfını cıkarttım
onu da yıkayacagım düşün :=) yıkanabılecek ne varsa yıka
ben de yıkadım canım bugün dalinle çok hafif bi kokusu var :) eşim son haftalarda yıkasaydın kokusu çıkmazdı çanaşırların hem diyo erkek işte ne anlar sanki tam gününde gelceği belli bebeğin :) bi de son haftalarda sanki bu işleri kolayca yapabilcem.

kabul etme, eşin bu ıstegını sana yaptırısa eger
her seyı yaptırır.
eşimin annesi dublex ev verdı bıze, evın 2+1 üstü
2+1 altı sırf ondan kabul etmedım. eşimle kavga ettık. biz gecmeyınce kızıyla gectı oraya
isabet oldu :=) iyi ki geçmemişim eve ısınamadım hiç düşün . eşim de şimdi '' iyi ki'' diyor :=)
istediğimiz yerden ev alacak şimdi. bazen ısrarlı olmak gerek
istemedıgın şeyı yapma, mutsuz olursun sonra.

Back
X