- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.801
Allah yardımcın olsun canım, çok zor..
Banada öle diolar canımm :) bende doktoruma sölüorum oda her seferinde bak bu dudakları şu şusu die gösterioher gören diyo ki bebek erkek mi karnım erkek karnı gibiymiş. ama ultrason hep kız diyo :) sizin nasıl karnınız kızlar?
Niye oyle.yapiyor ki. Dogumdan.sonra cocuga baktirmayi planliyor herhalde.... ama ayni semt neysede ayni apartmanda.dip dibe olmaya bencede gerek yokneler yapmadım kuzum dıyorum en son avukata verıyodum bosanma dilekcesını , artık koyverdım ne yaşancaksa yaşanacak , ikna edemıorum adamı
Niye oyle.yapiyor ki. Dogumdan.sonra cocuga baktirmayi planliyor herhalde.... ama ayni semt neysede ayni apartmanda.dip dibe olmaya bencede gerek yok
Sen eşinin numarasını versene bana sadece 1 cümle kuracam oda annesine en uzak yerde ev tutacak bak görürsünBenim annemde 1 sokak ilerde.cocuga bakarlarmis.kira vermezmisiz vs ..dogumdan sonra cocuga herturlu anneler bakacak zaten kaçari yook:) bencede gerek yok ama gelde anlat iste:)
yok canım erimiyorKizlar biberon ve emzikleri nezaman kaynatacaksiniz.bide biberon erimez dimi kaynatinca bilemedim
ne dicenSen eşinin numarasını versene bana sadece 1 cümle kuracam oda annesine en uzak yerde ev tutacak bak görürsün
Sen eşinin numarasını versene bana sadece 1 cümle kuracam oda annesine en uzak yerde ev tutacak bak görürsün
Adanaya gidersen baska alinlar öpersin ametist Burdur'da değil miHahhaah hadi ya ne soylicen valla cok merak ettim kizim bunca aydir ugrasiyorum sen tek cumleyle halledersen sirf adanaya alnindan öpmeye gelirim
Hee tamam canim hic bakmadim klavuzuna.aventin plastik olanlarindan almistim.bir iki haftaya onlarida kaynatayim bariyok canım erimiyor
kullanma klavuzunda öyle yazıyor. 5 dk kaynasın dıyor.
Adanaya gidersen baska alinlar öpersin ametist Burdur'da değil mi
20 lerde cikinca ne oluyo canim.yani sancin var oylemiiiKızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..
ben de plastık olandan aldım. 5 dk kaynatıcam emzıkle bırlıkte :=)Hee tamam canim hic bakmadim klavuzuna.aventin plastik olanlarindan almistim.bir iki haftaya onlarida kaynatayim bari
Ne yaptin kiyafetleri canim.ben de plastık olandan aldım. 5 dk kaynatıcam emzıkle bırlıkte :=)
kıyafetlerı falan halledersem tamamdır işim
zamanınız bellı olmus ne guzel :=) benımkı inşallah bu persembe söyler.Kızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..
yok bişi yapmadım. yıkanıp utulencek işteNe yaptin kiyafetleri canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?