2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kayinvaldelerden yana hepimiz dertliyiz, o yüzden hiç takılmayın, zaman zaman ben de çok sinir oluyorum ama artık He deyip kafama takmamaya çalışıyorum, çünkü biz sinir Lenince onlar daha bi mutlu oluyorlar

Bu arada ankara e bebek mağazasında 200 tl ye 50 tl hediye çeki kampanyası var ihtiyacı olanlara duyurulur

neler yapmadım kuzum dıyorum en son avukata verıyodum bosanma dilekcesını , artık koyverdım ne yaşancaksa yaşanacak , ikna edemıorum adamı
Niye oyle.yapiyor ki. Dogumdan.sonra cocuga baktirmayi planliyor herhalde.... ama ayni semt neysede ayni apartmanda.dip dibe olmaya bencede gerek yok

Niye oyle.yapiyor ki. Dogumdan.sonra cocuga baktirmayi planliyor herhalde.... ama ayni semt neysede ayni apartmanda.dip dibe olmaya bencede gerek yok

Benim annemde 1 sokak ilerde.cocuga bakarlarmis.kira vermezmisiz vs ..dogumdan sonra cocuga herturlu anneler bakacak zaten kaçari yook:) bencede gerek yok ama gelde anlat iste:)

Kızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..

20 lerde cikinca ne oluyo canim.yani sancin var oylemiii

zamanınız bellı olmus ne guzel :=) benımkı inşallah bu persembe söyler.
sancıya daır bısıler hıssettın mı pekı? benım belımın yanı sancıyor ara sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…