- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.821
Gec kalma bence canim yardima kimsen yoksa zor oluyor utulemek falan.benim bi nevresimler kaldi onlar bile gözumde buyuyo inanki.yok bişi yapmadım. yıkanıp utulencek işte
erken gibi gelıyor nedense. eşim var yardım edecekGec kalma bence canim yardima kimsen yoksa zor oluyor utulemek falan.benim bi nevresimler kaldi onlar bile gözumde buyuyo inanki.
Yaa zevkli canimda yoruldukca biraz zorluyyor.kocisin yardim edecekse sikinti yok tabi.benim erken dogum riskinden dolayi hazir olsn istedimerken gibi gelıyor nedense. eşim var yardım edecek
ben ütülerim dedi. ama bence en zevklı kısmı minnoş kıyafetlerını ütülemek
şu bir tarafa toplanma olayı nedır, biliyor musun?Yaa zevkli canimda yoruldukca biraz zorluyyor.kocisin yardim edecekse sikinti yok tabi.benim erken dogum riskinden dolayi hazir olsn istedim
Hafiften var dedi canım..bide dönmüş ya dalga geçti benimle ıkk desen gelir bu dio :))20 lerde cikinca ne oluyo canim.yani sancin var oylemiii
Onlarin.oyurdugu apartmandaki ev kendi eviniz mi kira vermiyceksiniz. Ayni muhitte baska ev bulsaniz oranin kirasiyla oturdugunuz evin.kirasini odersiniz. Boyle arkadaslarin gelse gorecekler,gelenine gidenine hersey bilgi dahilinde.... he belki bisiy demiycekler ama insan genede daha rahat.olmak.ister.Benim annemde 1 sokak ilerde.cocuga bakarlarmis.kira vermezmisiz vs ..dogumdan sonra cocuga herturlu anneler bakacak zaten kaçari yook:) bencede gerek yok ama gelde anlat iste:)
Demem burda ama saygısızca bişi değil :)ne dicen
merak ettım
Demem burda ama saygısızca bişi değil :)
Eet canım 1hafta için 1yıl büyük olcak yavrucum ama napalım yapcak bişi yok :)) sağlıklı olsunda..zamanınız bellı olmus ne guzel :=) benımkı inşallah bu persembe söyler.
sancıya daır bısıler hıssettın mı pekı? benım belımın yanı sancıyor ara sıra
Gozunuz aydin tarih belli bir oglak gelyor...benimkide oglak olur insallah yay olmasin:)))Kızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..
Burdur kuzum. Ama söyleyemem size. Sadece erkeklere söylencek bişi :)Hahhaah hadi ya ne soylicen valla cok merak ettim kizim bunca aydir ugrasiyorum sen tek cumleyle halledersen sirf adanaya alnindan öpmeye gelirim
Vallaha bende tam cozemedim.banada cok oluyor fotosunu cekip duruyorumşu bir tarafa toplanma olayı nedır, biliyor musun?
karnım şuan yamuk gözüküyor, sol tarafa geçiş yaptı malum şahış
Amannn sıkı tut ozamanHafiften var dedi canım..bide dönmüş ya dalga geçti benimle ıkk desen gelir bu dio :))
sezeryan düşünenlerın çoğu o sekılde olacakEet canım 1hafta için 1yıl büyük olcak yavrucum ama napalım yapcak bişi yok :)) sağlıklı olsunda..
Sancıyı hissetme olayı şöle ara ara belimin yan tarafları benimde sancıyor oysa eğer
ne halt yıyorlarsa içerdeVallaha bende tam cozemedim.banada cok oluyor fotosunu cekip duruyorumgeriliyolarmi napiyolar anlamadim.ama kasilma degil heralde
Teşekkür ederizzz canımmmGozunuz aydin tarih belli bir oglak gelyor...benimkide oglak olur insallah yay olmasin:)))
Eet maaleseff..ama yeni yıla 3kişi gircez inşallahhhsezeryan düşünenlerın çoğu o sekılde olacak
Vallaha yerleri dar hele benim zavali yavrucaklarim.cok sık sık olmadigi surece sikinti degil heralde.yalanci sanci diyo bazilaridane halt yıyorlarsa içerde
Hahahah aynenn canımmmAmannn sıkı tut ozaman
Ya nasilkiiii benimkiler yay olacakkkkkTeşekkür ederizzz canımmm
Eet ya oğlak olcak bencede yay olmasınn :)) ama nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?