2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eet canım 1hafta için 1yıl büyük olcak yavrucum ama napalım yapcak bişi yok :)) sağlıklı olsunda..
Sancıyı hissetme olayı şöle ara ara belimin yan tarafları benimde sancıyor oysa eğer
Benim doktor 39 larda alacakmış ocak ilk günleri tane deli bu adam

eger öyle olursa sen baya baya 40. haftanın içinde sezeryana girmiş oluyorsun
çok geç geldı bana
bakalım benımkı ne tarıh verecek
Kalabildiği kadar kalcak dedi gelişimi tamamlıcak dedi psikopat ya herkesinki 38 de yapıyor benimki 39 küsürlerde tabi beklerse yawrucum

selamlar, şikayetler çoğalmaya başladı..
sabah çok hafif kasık ve bel agrım vardı. persembe doktora gıdıcem bakalım neler olmus
Benim de ağrıyo
Yürümek bazen işkence oluyo
Bazen dw karnım çok aşağıdaymış gibi geliyo
Ama yşne de hamile olmak çok güzel bir duygu :)

Adanaya gidersen baska alinlar öpersin ametist Burdur'da değil mi
Hahahah cok guldum
Iyiyiz canimmm sizinde ii oldugunzu okuduk daha ii olduk. Canm aklini karistirmak gbi olmasn ben bugun bi yazida cocuklari 38 haftada planli sezeryanla aliolar ama o cocuk gercekte kac haftalik bilmeden hareket ediolr cocuk 2 hafta geriden geliosa gelisimi 36 haftalik gbi oluo ve bu durumda bu bebek kuvoze girio die yaziodu.sezeryanda olsa 40 a kadr bekleyin sancilar gelip kendisi gelmek istesin yazio. Ondan once bebek dis dunyaya hazr olmadan geliomus. Okudugum yazi isyerinde yarin istersen atarim canim. Normalletde bile 40ta gelmeyince 42 ye kdr yolu var dio bekleyin dio ben dr kontrolunde olarak beklicem son dk ya kadr

Ben de kızım da sezeryan oldum ama henüz bir şey demedi dr um......kızım da 40+6 da sezeryan oldu....Bu cumartesi kontrolüm var belki bir şeyler söyler bakalım. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…