- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.841
olabilir. benımkı cok hareket ettıgınde kasıyorVallaha yerleri dar hele benim zavali yavrucaklarim.cok sık sık olmadigi surece sikinti degil heralde.yalanci sanci diyo bazilarida
ya yay ya oglak olacak işte. hiç de bilmem bu burclarıYa nasilkiiii benimkiler yay olacakkkkk
Oglak inatci diye bilirim sadeceya yay ya oglak olacak işte. hiç de bilmem bu burcları
Benim doktor 39 larda alacakmış ocak ilk günleri tane deli bu adamEet canım 1hafta için 1yıl büyük olcak yavrucum ama napalım yapcak bişi yok :)) sağlıklı olsunda..
Sancıyı hissetme olayı şöle ara ara belimin yan tarafları benimde sancıyor oysa eğer
eger öyle olursa sen baya baya 40. haftanın içinde sezeryana girmiş oluyorsunBenim doktor 39 larda alacakmış ocak ilk günleri tane deli bu adam
Kalabildiği kadar kalcak dedi gelişimi tamamlıcak dedi psikopat ya herkesinki 38 de yapıyor benimki 39 küsürlerde tabi beklerse yawrucumeger öyle olursa sen baya baya 40. haftanın içinde sezeryana girmiş oluyorsun
çok geç geldı bana
bakalım benımkı ne tarıh verecek
Tam bilmiorum yayları ama benim yükselenim yay :) çok özgür ruhluyumdur mesela hep bi plan vardır kafamda gezmekle ilgili :) ama kötü deil ya..bende pek bilmiorum bu burçlarıYa nasilkiiii benimkiler yay olacakkkkk
sen de sancı gelır dıye korkuyon dımıKalabildiği kadar kalcak dedi gelişimi tamamlıcak dedi psikopat ya herkesinki 38 de yapıyor benimki 39 küsürlerde tabi beklerse yawrucum
Ya benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)Benim doktor 39 larda alacakmış ocak ilk günleri tane deli bu adam
ben öncesınde olacak olan sancıdan korkuyorumYa benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
Benim de ağrıyoselamlar, şikayetler çoğalmaya başladı..
sabah çok hafif kasık ve bel agrım vardı. persembe doktora gıdıcem bakalım neler olmus
bu saatten sonra cok zor gelmeye basladıBenim de ağrıyo
Yürümek bazen işkence oluyo
Bazen dw karnım çok aşağıdaymış gibi geliyo
Ama yşne de hamile olmak çok güzel bir duygu :)
Hahahah cok guldumAdanaya gidersen baska alinlar öpersin ametist Burdur'da değil mi
Iyiyiz canimmm sizinde ii oldugunzu okuduk daha ii olduk. Canm aklini karistirmak gbi olmasn ben bugun bi yazida cocuklari 38 haftada planli sezeryanla aliolar ama o cocuk gercekte kac haftalik bilmeden hareket ediolr cocuk 2 hafta geriden geliosa gelisimi 36 haftalik gbi oluo ve bu durumda bu bebek kuvoze girio die yaziodu.sezeryanda olsa 40 a kadr bekleyin sancilar gelip kendisi gelmek istesin yazio. Ondan once bebek dis dunyaya hazr olmadan geliomus. Okudugum yazi isyerinde yarin istersen atarim canim. Normalletde bile 40ta gelmeyince 42 ye kdr yolu var dio bekleyin dio ben dr kontrolunde olarak beklicem son dk ya kadrKızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..
Hemde nasıl aklım çıkıyooosen de sancı gelır dıye korkuyon dımı
Masallah neguzel.kac kg diBen de kızım da sezeryan oldum ama henüz bir şey demedi dr um......kızım da 40+6 da sezeryan oldu....Bu cumartesi kontrolüm var belki bir şeyler söyler bakalım. ....
Kiz ya meraktan dogurursakDemem burda ama saygısızca bişi değil :)
İşte benimki bekletiyor yapcak bile yok 39+3 falan alacakmışYa benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
3300 gr doğdu. ...Masallah neguzel.kac kg di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?