- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.861
Kalabildiği kadar kalcak dedi gelişimi tamamlıcak dedi psikopat ya herkesinki 38 de yapıyor benimki 39 küsürlerde tabi beklerse yawrucum
Bencede 39 da yaptirinYa benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
aynenHemde nasıl aklım çıkıyooo
Masallah.insallah simdikide bekler3300 gr doğdu. ...
maşallah baya durmus senınkı :=)Ben de kızım da sezeryan oldum ama henüz bir şey demedi dr um......kızım da 40+6 da sezeryan oldu....Bu cumartesi kontrolüm var belki bir şeyler söyler bakalım. ....
napıon kızzz
Öyle canımbu saatten sonra cok zor gelmeye basladı
hayırlısı olsun hakkımızda
Doktorum aslında 38 bitince alırız dedi ama ben 2016 da alalım dedim sanırım 4 ocak olur tabi durursa. Bi de ben bundan önceki olumsuz sonuçlanan gebeliğimde ikizlerimi 5.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum için sancımın gelmesini istemiyor doktorum o zamn yaklaşımca yeniden planlicaz bakalımsezeryan düşünenler, tarıhlerınız ne?
sen sanki daha şanslısın bızde. dogum tarıh olarak 21 yazıyor.Öyle canım
Sağlıkla kucağımızda görsek yavrularımızı çok merak ediyorum valla :)
Ben normal istiyorumsezeryan düşünenler, tarıhlerınız ne?
senınle tarıhlerımız aynı. hangı güne denk gelıyor peki, hesapladın mı?Doktorum aslında 38 bitince alırız dedi ama ben 2016 da alalım dedim sanırım 4 ocak olur tabi durursa. Bi de ben bundan önceki olumsuz sonuçlanan gebeliğimde ikizlerimi 5.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum için sancımın gelmesini istemiyor doktorum o zamn yaklaşımca yeniden planlicaz bakalım
sezeryan düşünüyorum. çok korkuyorum benBen normal istiyorum
İnşallah olur
Gerçi yavaş yavaş korkmaya da başladım ama yine de olumlu düşünüp motive etmeye çalışıyoeum kendimi
Sen nasıl istiyordun canım :)
Evet baya durdu aslında biraz daha beklerdim ama kontrole gitmek zor geldi....1 saat uzaklıktayiz hastaneye ...bir de 19 Mayıs resmi tatil giriyordu artık biz de doğsun dedik....ykksa kızımın doğmaya niyeti yoktu......son günde bile ne açılma ne de sancı vardı. .....maşallah baya durmus senınkı :=)
Ney hangi güne geliyor? 4 ocak işte 38+6 zaten benim bebeğim 1 hafta gerden geliyor o yüzden eğer kendi durursa ben de mutlaka dursun istiyorumsenınle tarıhlerımız aynı. hangı güne denk gelıyor peki, hesapladın mı?
İnşallah canım ...erkek bebekler erken olur diyorlar ama bilemiyorum......Masallah.insallah simdikide bekler
Aaa yasiyorlarmi peki canimDoktorum aslında 38 bitince alırız dedi ama ben 2016 da alalım dedim sanırım 4 ocak olur tabi durursa. Bi de ben bundan önceki olumsuz sonuçlanan gebeliğimde ikizlerimi 5.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum için sancımın gelmesini istemiyor doktorum o zamn yaklaşımca yeniden planlicaz bakalım
Doktoruna güveniyorsan yapabilirsib bence normal.pozitif doğum hikayelerini oku .ben okuyorum arada .iyi geliyosezeryan düşünüyorum. çok korkuyorum ben
doktora gıttıgımde daha dokunmadan '' ayy'' dıyenlerdenım
Tekrar okuyunca anladm canim. BasinsaolsunNey hangi güne geliyor? 4 ocak işte 38+6 zaten benim bebeğim 1 hafta gerden geliyor o yüzden eğer kendi durursa ben de mutlaka dursun istiyorum
Ne meraklıyız dimi doğurmaya kızz bi doğuramadık gitti. Eşimde şey diyo annemi çağıralım yavaştan 2 gün önceden doğurcağını hissedermisin diyoKiz ya meraktan dogurursak
Bende cok korkuyorum bayiltip alsnlar diorum ama bugun okudum pozitif dogum hikâyelerini cesaret geldi :)Ben normal istiyorum
İnşallah olur
Gerçi yavaş yavaş korkmaya da başladım ama yine de olumlu düşünüp motive etmeye çalışıyoeum kendimi
Sen nasıl istiyordun canım :)
hafta hangi güne denk gelıyor dedim.Ney hangi güne geliyor? 4 ocak işte 38+6 zaten benim bebeğim 1 hafta gerden geliyor o yüzden eğer kendi durursa ben de mutlaka dursun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?