2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim
sancılar artıyor sanırım.
Canim acaba gaz sancisimi diorm ama gazda cikmio. Onemli bisimi deilmi bilmiyorum. Bebekte kipir kipir her vurdugunda agrim artio naapsam bilmiyorum

inşallah :=) agrıyan yerlerın var mı?
Eğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok

erken mı acaba başlamak için. Prospektüsünde de dogru düzgün bilgi yok.
Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırım
Bir de bu malt içecekler varya süt arttıran getiren onlardan da doğuma 1 hafta kala için gibi bişiler okumuştum. Kullanmayı düşünen var mı?

Ay kuzum sen küsme banaaaa kıyamammmm

benım bugun başladı. geceden daha dogrusu. belımın yan tarafı hafıf agrıdı
ve kasık agrım gitti geldı. baskıda var tabii

Ben düşünüyorum ama sagliklimidir bilemedim arastirmadim da
Yok kız kaynanaya bodrumda yer yaptım
Allah seni

Kaynanamin kendi evi canim.ayni apartma da 2 dairesi var.kira vermicez.evet bisey diyemezler ama bilmeleri benimde hosuma gitmicek

Ben doğurduğumuz gün içmeye başlıcaz diye duydum tadı çok kötüymüş ama

Ay maşallah canım size ne güzel artık bekleyeceğn bi tarihin var cok az kalms ya inşallah bi sıkıntı olmadan gecer zaman
yok bişi yapmadım. yıkanıp utulencek işte
Benimde duruo kıyafet işi hala ya erken gibi geliyo daha haftasonu başlarm belki
Ben normal istiyorum
İnşallah olur
Gerçi yavaş yavaş korkmaya da başladım ama yine de olumlu düşünüp motive etmeye çalışıyoeum kendimi
Sen nasıl istiyordun canım :)
Ben de normal istiyorum ama zaman yaklastıkca korkmaya başladm acaba yapamayacak mıyım diye cünkü arada agrı sancı oluo onlar bile zor gelıo şimdiden yA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…