- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.901
Ben de bugün kremi alayım diye düşündüm başlayan var sanırım ne yapsak ki?göğüs kremıne başlasam mı kı acaba?
Amin canimNe yazıkki hayır zTn terminasyon kararı ile sonlandırmak zorunda kaldık çok erken haftada suları tamamen bitti ve beni enfeksiyon riskine sokmaya başladılar vücudumdan enfeksiyon çok zor gitti. Ne yazıkki nasipleri yokmuş onlar tüp bebekti doğumdan 3.5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım :) rabbim bepimizin kucağına versin inşallah
Ben bu gittiğimde baktı sancıya yoktu umarım sancısız sızısızz sonuna kadar ulaşırız:):)
Canim acaba gaz sancisimi diorm ama gazda cikmio. Onemli bisimi deilmi bilmiyorum. Bebekte kipir kipir her vurdugunda agrim artio naapsam bilmiyorumsancılar artıyor sanırım.
erken mı acaba başlamak için. Prospektüsünde de dogru düzgün bilgi yok.Ben de bugün kremi alayım diye düşündüm başlayan var sanırım ne yapsak ki?
Bende alicam bu hafta.bide sogani kesip.koyun yazmislardi ya onuda yapicam haftasonundan haftasonunaBen de bugün kremi alayım diye düşündüm başlayan var sanırım ne yapsak ki?
En sağlıklısı böyleymiş aslında hatta çoğu insan hafif sancıları gelene kadar bekliyormuş bebek hazır duruma gelince sezeryan oluyormuş bakalım artıkBencede 39 da yaptirin
Eğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yokinşallah :=) agrıyan yerlerın var mı?
Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırımerken mı acaba başlamak için. Prospektüsünde de dogru düzgün bilgi yok.
Aynen doğru diyosun kurala boğacam onu pis kadınnnallah rahmet eylesin, topragı bol olsun.
kaynana geldıgı zaman kurallarını net sekılde bellı edersen pek sinirin bozulmaz gıbıme gelıyor
Ay kuzum sen küsme banaaaa kıyamammmmTamam be yaaa demem kustum
Canim evin icinde gezinince gecio oturunca devam. Sanki iki bacagimda uyusukluk var gbi agri yayildi sanki. Esime dedim. Bu adanin soguk kanli olmamasi beni mahvedio. Aksamdan beri bole agrim var dedim ya bebis olursa dedim hemen beti soluo. Beklim de yarin gecmezse dr u aricam canim. Evet pozitif dogum hikayelerini okudum canim
Aynen kız bende öyleyim nedense öyle bir korkum var.....ay bu muhabbeti hiç sevmem ama ben eşimlede çok zor yaptım çocuğusezeryan düşünüyorum. çok korkuyorum ben
doktora gıttıgımde daha dokunmadan '' ayy'' dıyenlerdenım
Yok kız kaynanaya bodrumda yer yaptımBasin saolsn canim allah rahmet eylesin. Erkekler iste... hemen genc kari alsinlar... kiz bakiciyami oda yaptin. Ben gelim bari bakici olarak
anladım. ben deAynen kız bende öyleyim nedense öyle bir korkum var.....ay bu muhabbeti hiç sevmem ama ben eşimlede çok zor yaptım çocuğubilmem anlatabildim mi
Evet canimEn sağlıklısı böyleymiş aslında hatta çoğu insan hafif sancıları gelene kadar bekliyormuş bebek hazır duruma gelince sezeryan oluyormuş bakalım artık
benım bugun başladı. geceden daha dogrusu. belımın yan tarafı hafıf agrıdıEğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok
Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırım
Bir de bu malt içecekler varya süt arttıran getiren onlardan da doğuma 1 hafta kala için gibi bişiler okumuştum. Kullanmayı düşünen var mı?
Ben düşünüyorum ama sagliklimidir bilemedim arastirmadim daEğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok
Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırım
Bir de bu malt içecekler varya süt arttıran getiren onlardan da doğuma 1 hafta kala için gibi bişiler okumuştum. Kullanmayı düşünen var mı?
Allah seniYok kız kaynanaya bodrumda yer yaptım
Daha başlamadınız mı 26. Haftada başlancaktı hiç başlamayın bence çatır çatır çatlıcak memişlerinizerken mı acaba başlamak için. Prospektüsünde de dogru düzgün bilgi yok.
Onlarin.oyurdugu apartmandaki ev kendi eviniz mi kira vermiyceksiniz. Ayni muhitte baska ev bulsaniz oranin kirasiyla oturdugunuz evin.kirasini odersiniz. Boyle arkadaslarin gelse gorecekler,gelenine gidenine hersey bilgi dahilinde.... he belki bisiy demiycekler ama insan genede daha rahat.olmak.ister.
Ayyy daha başlamasın yaaaaa az daha dayansınlar:)benım bugun başladı. geceden daha dogrusu. belımın yan tarafı hafıf agrıdı
ve kasık agrım gitti geldı. baskıda var tabii
Ben doğurduğumuz gün içmeye başlıcaz diye duydum tadı çok kötüymüş amaEğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok
Burdur kuzum. Ama söyleyemem size. Sadece erkeklere söylencek bişi :)
Ay maşallah canım sizeKızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..
Benimde duruo kıyafet işi hala ya erken gibi geliyo daha haftasonu başlarm belkiyok bişi yapmadım. yıkanıp utulencek işte
Ben de normal istiyorum ama zaman yaklastıkca korkmaya başladm acaba yapamayacak mıyım diye cünkü arada agrı sancı oluo onlar bile zor gelıo şimdiden yABen normal istiyorum
İnşallah olur
Gerçi yavaş yavaş korkmaya da başladım ama yine de olumlu düşünüp motive etmeye çalışıyoeum kendimi
Sen nasıl istiyordun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?