2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kız büyüğümüzü kaçırmasak bari
hahaaha sıçıklııı
canım senın bunye alısmamıs ondan bende hamılelıgımde kullanıyorum ama gunde 5 6 tane degıstırıyorum kırlensede kırlenmesede yoksa bazen ole bı akıo kı pant dan cıkar rezil olurum ıs yerınde
sende süt çok olur sana göndereyim kız emziriver eline mi yapışcak
nıye bende cok olur nası böyle anladım acebaaaaaaaaaa bende hıc olmıcakmıs gıbı hıssedıyorum goguslerım kuculdu sankı ılk aylara gore ama agrı var solda... gonder kızzz ama sen yavrundan ayrılma ben hergun sagar dondurup kargolarım zaten kıs bozulmaz bebısım içer yada tasının bursaya ben hem bakarım hem emzırırım herbısey yaparım oğluşa annesiiiii
seksi seksi beyaz pantolon giyiyom ben bide :) sizin kadar kilo almadım 10 kilo verdim ya daha bi seksi oldum
ayyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyy havanı yesınler sekerımmmmmmm

olmassssssssss sizler birer paket sağar yollarsınız eşime ben ölcem yaaa onu ısıtır ısıtır içirir olma mı
kız ne biçim konusuon tobe tobeee....... ben ruyamda aksam kan kaybından gıdıyordum. normal dogum yaomısım yatakta yatarken her yerım kan oluyor. annemler hemşireyi çağrıyor sonra hemşire bagırmaya baslıyor. hasta kan kaybediyor diye.. gece aglıyordum eşim dürteledi ne oldu dıe korkmus sesime uyanmıs adama sayemde inme inicek kötü rüya gördüm dedim yattık o uyudu ben nerde uyucam. bu kan durumunu cok kafaya taka taka delircem en sonunda

allah korusun canm ınsallah kotu bısı yok ıyı dusun ıı olsn ama bilinçaltımız malesef ıyı dusunmuyor

kız ben kankaybından ölüyom ya sen sağıp yollıcan eşim içircek. doğru alektanınmıydı büyüyen onda daha çok olur süt dur ona yamanayım ben

kuzu rüyada kan görmek rüyayı bozarmış :) sen sezeryan ol kurtul bence

olmassssssssss sizler birer paket sağar yollarsınız eşime ben ölcem yaaa onu ısıtır ısıtır içirir olma mı
Allah korusun.
Günaydın canım bende de o korku var Rabbim korusun meleklerimizi. Ben zekâ testleri hiç birini yaptırmadım.

Kocada is yok.abilerden korkulur.korkmadigi icin bukadar rahat.iyi demissin halaya belki onun faydasi olur
canım benim koca kimsenin kalbini kırmak istemez ama bunlar suistimal ediyolar.. bende artık kocama patladım.. baya bi kavga ettik en sonunda boşanacam dedim.. Akşam bekleme dedim.. Kocama kıyamıyorum ama bu kadar sessiz kalmasına çok kızıyorum.. o yüzden baya soğuk davrandım.. telefonlarını açmadım sabahtan beri..

Hep resmi tatile gelecek doğumgünü.... Yılbaşından sonraki gün herkes uyuyor bir ocaktaBir resmi tatil çocuğu olarak ben bir kere bile okulda doğumgünü yapmadım içimde kaldı
ayy dimi ya bir de o var tabi :) eşimde aralıkta olsun boşver yeni yıla bebeğimizle gireriz dio :) erkek olsa belki askerlikti şu bu sıkıntı olabilir ama kızda çokta sıkıntı olmaz ya gerekirse 1yıl geç yazılır okula düşünmicem hayırlısı ne ise o zaman olsun inşallahh

Oda iyi niyetinden arada kalmis ne yapsin.insallah bi yolu bulunur.bu erkek ailelerimi hep sorun olur ben anlamiyorum yaa.

kuzu rüyada kan görmek rüyayı bozarmış :) sen sezeryan ol kurtul bence
oyy kımıde sezeryanda daha ck kan kaybedılıo dıolar ne pok yıcem bılmıom
Ay kızlar işine de müşterisine de, kargosuna da başlıycam şimdi çok pis sinir oluyorum şu an... Gelsin sebastianlar gitsin biguel ler istiyorum. Ben de oturup dötümü büyüteyim. Vallahi bıktım...
canım benm kıyamam sana.. hamılelıgın 7 ayından sonra calısılmazmıs ben bunu anladım...
O bilinçaltının zaten ben...... Durup durup fitne sokuyor içime
sorma benımkıde
Kocada is yok.abilerden korkulur.korkmadigi icin bukadar rahat.iyi demissin halaya belki onun faydasi olur
benm kardesım bunu yapıcak abım gece o apartmanı ınletır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…