- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.181
Benim bildigim bu tarz seylerde abiden korkarlar.esinde kizmiyomu bu saatlere kadar nerdesin diye ters yapsinbana kalsa Adana yörelerine ait tüm küfürleri sıralarımda eşim var arada... ben boşayım da kardeşleriyle bekar evine çıksın bari .. Oturduğumuz evde benim üzerime zaten..
ilk aslında coşmam lazım ama kendimi fena frenlemişim... :)))kız sen de vur dedik öldürmüşsün, o ne öyle sanki yeğenine hediyelik almışsın gibi
hahaaha sıçıklıııkız büyüğümüzü kaçırmasak bari
canım senın bunye alısmamıs ondan bende hamılelıgımde kullanıyorum ama gunde 5 6 tane degıstırıyorum kırlensede kırlenmesedeHayırrr kullanma sakın, mantar kapabilirsin o pedler aşırı derece nem üretiyor. Doktoruna sor mutlaka... Ben hayatım boyunca mantar olmamıştım. 1 kere bir hafta günlük ped kullandım başıma oradan üredi.. Doktorda önermiyorum ben demişti.
nıye bende cok olursende süt çok olur sana göndereyim kız emziriver eline mi yapışcak
ayyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyy havanı yesınler sekerımmmmmmmseksi seksi beyaz pantolon giyiyom ben bide :) sizin kadar kilo almadım 10 kilo verdim ya daha bi seksi oldum
olmassssssssss sizler birer paket sağar yollarsınız eşime ben ölcem yaaa onu ısıtır ısıtır içirir olma mı
allah korusun canm ınsallah kotu bısı yok ıyı dusun ıı olsn ama bilinçaltımız malesef ıyı dusunmuyorGünaydın kıZlar.... Bugün çok psikopat düşüncelerle uyandım. Birkaç gündür hep bebeğim sağlıksız oluyormuş gibi rüyalar görüyorum.... Düşünceler gelip kafamı tırmalıyor. Herşey iyi güzel çıktıda belli olmaz. Ya çocuğum down sendroöluysa anlamadılarsa diye saçma saçma düşünceler geliyor aklıma.... Kafayı mı yiyorum acaba
kız ben kankaybından ölüyom ya sen sağıp yollıcan eşim içircek. doğru alektanınmıydı büyüyen onda daha çok olur süt dur ona yamanayım benhahaaha sıçıklııı
canım senın bunye alısmamıs ondan bende hamılelıgımde kullanıyorum ama gunde 5 6 tane degıstırıyorum kırlensede kırlenmesedeyoksa bazen ole bı akıo kı pant dan cıkar rezil olurum ıs yerınde
nıye bende cok olurnası böyle anladım acebaaaaaaaaaa bende hıc olmıcakmıs gıbı hıssedıyorum goguslerım kuculdu sankı ılk aylara gore ama agrı var solda... gonder kızzz ama sen yavrundan ayrılma ben hergun sagar dondurup kargolarım zaten kıs bozulmaz bebısım içer yada tasının bursaya ben hem bakarım hem emzırırım herbısey yaparım oğluşa annesiiiii
ayyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyy havanı yesınler sekerımmmmmmm
olsun canım daha vaktin var alırsınilk aslında coşmam lazım ama kendimi fena frenlemişim... :)))
kuzu rüyada kan görmek rüyayı bozarmış :) sen sezeryan ol kurtul bencekız ne biçim konusuon tobe tobeee....... ben ruyamda aksam kan kaybından gıdıyordum. normal dogum yaomısım yatakta yatarken her yerım kan oluyor. annemler hemşireyi çağrıyor sonra hemşire bagırmaya baslıyor. hasta kan kaybediyor diye.. gece aglıyordum eşim dürteledi ne oldu dıe korkmus sesime uyanmıs adama sayemde inme inicek kötü rüya gördüm dedim yattık o uyudu ben nerde uyucam. bu kan durumunu cok kafaya taka taka delircem en sonunda
Allah korusun.olmassssssssss sizler birer paket sağar yollarsınız eşime ben ölcem yaaa onu ısıtır ısıtır içirir olma mı
Günaydın canım bende de o korku var Rabbim korusun meleklerimizi. Ben zekâ testleri hiç birini yaptırmadım.Günaydın kıZlar.... Bugün çok psikopat düşüncelerle uyandım. Birkaç gündür hep bebeğim sağlıksız oluyormuş gibi rüyalar görüyorum.... Düşünceler gelip kafamı tırmalıyor. Herşey iyi güzel çıktıda belli olmaz. Ya çocuğum down sendroöluysa anlamadılarsa diye saçma saçma düşünceler geliyor aklıma.... Kafayı mı yiyorum acaba
O bilinçaltının zaten ben...... Durup durup fitne sokuyor içimeallah korusun canm ınsallah kotu bısı yok ıyı dusun ıı olsn ama bilinçaltımız malesef ıyı dusunmuyor
Anneni evlatlık bikac aylığınaAy kızlar işine de müşterisine de, kargosuna da başlıycam şimdi çok pis sinir oluyorum şu an... Gelsin sebastianlar gitsin biguel ler istiyorum. Ben de oturup dötümü büyüteyim. Vallahi bıktım...
bunlar genişlemiş iyice yalama olmuşlar afedersinBenim bildigim bu tarz seylerde abiden korkarlar.esinde kizmiyomu bu saatlere kadar nerdesin diye ters yapsin
Kocada is yok.abilerden korkulur.korkmadigi icin bukadar rahat.iyi demissin halaya belki onun faydasi olurbunlar genişlemiş iyice yalama olmuşlar afedersin
canım benim koca kimsenin kalbini kırmak istemez ama bunlar suistimal ediyolar.. bende artık kocama patladım.. baya bi kavga ettik en sonunda boşanacam dedim.. Akşam bekleme dedim.. Kocama kıyamıyorum ama bu kadar sessiz kalmasına çok kızıyorum.. o yüzden baya soğuk davrandım.. telefonlarını açmadım sabahtan beri..Kocada is yok.abilerden korkulur.korkmadigi icin bukadar rahat.iyi demissin halaya belki onun faydasi olur
ayy dimi ya bir de o var tabi :) eşimde aralıkta olsun boşver yeni yıla bebeğimizle gireriz dio :) erkek olsa belki askerlikti şu bu sıkıntı olabilir ama kızda çokta sıkıntı olmaz ya gerekirse 1yıl geç yazılır okula düşünmicem hayırlısı ne ise o zaman olsun inşallahhHep resmi tatile gelecek doğumgünü.... Yılbaşından sonraki gün herkes uyuyor bir ocaktaBir resmi tatil çocuğu olarak ben bir kere bile okulda doğumgünü yapmadım içimde kaldı
Oda iyi niyetinden arada kalmis ne yapsin.insallah bi yolu bulunur.bu erkek ailelerimi hep sorun olur ben anlamiyorum yaa.canım benim koca kimsenin kalbini kırmak istemez ama bunlar suistimal ediyolar.. bende artık kocama patladım.. baya bi kavga ettik en sonunda boşanacam dedim.. Akşam bekleme dedim.. Kocama kıyamıyorum ama bu kadar sessiz kalmasına çok kızıyorum.. o yüzden baya soğuk davrandım.. telefonlarını açmadım sabahtan beri..
inşallah hayırlısı bakalımOda iyi niyetinden arada kalmis ne yapsin.insallah bi yolu bulunur.bu erkek ailelerimi hep sorun olur ben anlamiyorum yaa.
oyy kımıde sezeryanda daha ck kan kaybedılıo dıolar ne pok yıcem bılmıomkuzu rüyada kan görmek rüyayı bozarmış :) sen sezeryan ol kurtul bence
canım benm kıyamam sana.. hamılelıgın 7 ayından sonra calısılmazmıs ben bunu anladım...Ay kızlar işine de müşterisine de, kargosuna da başlıycam şimdi çok pis sinir oluyorum şu an... Gelsin sebastianlar gitsin biguel ler istiyorum. Ben de oturup dötümü büyüteyim. Vallahi bıktım...
sorma benımkıdeO bilinçaltının zaten ben...... Durup durup fitne sokuyor içime
benm kardesım bunu yapıcak abım gece o apartmanı ınletır vallaKocada is yok.abilerden korkulur.korkmadigi icin bukadar rahat.iyi demissin halaya belki onun faydasi olur
Oda iyi niyetinden arada kalmis ne yapsin.insallah bi yolu bulunur.bu erkek ailelerimi hep sorun olur ben anlamiyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?