- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.201
Kanama riskin mi var ? Yada hiç kanaman oldumu şimdiye kadAr.... Benim kanamam olduğu için acaba olurmu diye hep kontroldeyim.... Aynen geceleri rüyamda foşurt diye kanlar boşalıyor,bebek kolunu bacağını çıkarıyor oradan diye kabuslar görüyorum herhalde hormonlar tavan yaptı.... Anneme anlatınca çok kızıyor bana salak salakk düşünüyorsunn diyeazarını atıp telefonu kapatıyor... Kadını darladımhayırlısıyla bir doğursamda kurtulsa.. Sen bir doğuracagına imkan olsa ben doğurur sana veririm diyor...kız ne biçim konusuon tobe tobeee....... ben ruyamda aksam kan kaybından gıdıyordum. normal dogum yaomısım yatakta yatarken her yerım kan oluyor. annemler hemşireyi çağrıyor sonra hemşire bagırmaya baslıyor. hasta kan kaybediyor diye.. gece aglıyordum eşim dürteledi ne oldu dıe korkmus sesime uyanmıs adama sayemde inme inicek kötü rüya gördüm dedim yattık o uyudu ben nerde uyucam. bu kan durumunu cok kafaya taka taka delircem en sonunda
Yapsakta yapmasak da hep aynı korkular oluyor galiba. Tabbim hepimize böyle çipil çipil gülen sağlıklı sıhatli bebeler versinn inşallah....Allah korusun.
Günaydın canım bende de o korku var Rabbim korusun meleklerimizi. Ben zekâ testleri hiç birini yaptırmadım.
aminn canim inşallah.Yapsakta yapmasak da hep aynı korkular oluyor galiba. Rabbim hepimize böyle çipil çipil gülen sağlıklı sıhatli bebeler versinn inşallah....
Yok şimdiki çocuklar 60 aylık başlıyorlar ya eskisi gibi aralıkta doğanlar yaş kaybetmiyor. O ekim ayında doğanları vuruyor artık bir ay meselesi.... Aralıktada doğsa erken başlayacak okula.... İki ocakta yapsın yapabiliyorsa.... Olmuyorsada ben aslında yılbaşında da isterim güzel olur. Her yıl çok güzel kutlarızzz yeni yılımızı....ayy dimi ya bir de o var tabi :) eşimde aralıkta olsun boşver yeni yıla bebeğimizle gireriz dio :) erkek olsa belki askerlikti şu bu sıkıntı olabilir ama kızda çokta sıkıntı olmaz ya gerekirse 1yıl geç yazılır okula düşünmicem hayırlısı ne ise o zaman olsun inşallahh
çıkacaksan sorun değil tabi. ne güzel gez dinlen tabi.. ücresiz izin mi alcaktın sen doğumdan sonra?
Kızlar şükür işleri bitirdim ben şimdi hastaneye gidiyorum ama internet paketim yok yazamam akşama kadar öpüldünüz <3
Yaa kizlar moralim cok bozuk gunde 2 defa ilacimi icmeme ragmem kanim cookk dusuk 8.8 cikmis ve b12 de dusuk 64 imdattt kan almak istemiyorumm aile hekimi 1 unite kan takarlar diyo duzelsin diye cumartesi kont gidicem bakalim dr ne soyleyecek
2 ocakta cumartesiye denk gelio canım ben istersem yapar ama ne bileim bilmiorum yaa çok karıştı kafam :)Yok şimdiki çocuklar 60 aylık başlıyorlar ya eskisi gibi aralıkta doğanlar yaş kaybetmiyor. O ekim ayında doğanları vuruyor artık bir ay meselesi.... Aralıktada doğsa erken başlayacak okula.... İki ocakta yapsın yapabiliyorsa.... Olmuyorsada ben aslında yılbaşında da isterim güzel olur. Her yıl çok güzel kutlarızzz yeni yılımızı....
hahhahhah şuan gözümün önüne geldi de :) ne güzel duygular bunlar Allahım şükürler olsun..kızlar bir gün girmedim anam sayfalar gitmiş resmen :))) dün bebek arabası ve karyolasını aldık hatta eve geldiler, ama karyolanın bikaç şeyini eksik getirmişler,onu da getirsinler silip yerleştiricem fotosunu çekerim, çok güzel bir duygu ya :)) bebek arabasını görmemişler gibi evde sürüyorum resmen :))) eşim bana dehşetle ve ibretle bakıyor :))
hahhahhah şuan gözümün önüne geldi de :) ne güzel duygular bunlar Allahım şükürler olsun..
hepsini güle güle kullanın canım bekliyoruz fotoğraflarını
Iste aile var aile var.onlarda kiza yardim ettigini dusunuyolarmisİşin başı kaynana.
Ben kpss hazırlandim bi sene. dedim gündüzleri abimlere çıkayım calişmaya bi odada. Annem otur evinde calis ya da ablana git dedi.
doktora bıraktımNeden ki canım, sezeryanda siz belirleyemiyor musunuz tarihi? Hem bence bebek hazır olunca yaptırın sezeryanı, öylesi daha iyiymiş bebek için..
bunlarda her sey eşit. zaten öyle olsunBizimki hayatta almaz kizina haksizlik olurmus kizinin hakkini yermis. Biraz yardim ettide siz aldinz o almadi size daha cok gidio hak gecio dedi. Sanki eltim. Benim abimedr annemler yardim edio benden daha cok ama kimsehak yiosun demio. Erkek cocuguna sonucta daha cok verirler daha cok alirlar ama bizimki hak die die aklini yedi. Torunlarda hic ole hakki dusunmuo ama digerine dunya yapti bizimkine daha o dunyanin d si olmadi
Abimin esinin catlamisti tum karni gogusleri bacaklari halada gecmedi gorunce sok olmustum insallah ole olmayiz
Canım artık sende sipariş alma, biraz dinlenmeye geç istersen... Zaten uzun süre oturamıyoruz birde sende sürekli sandalye başındasındır...Ay kızlar işine de müşterisine de, kargosuna da başlıycam şimdi çok pis sinir oluyorum şu an... Gelsin sebastianlar gitsin biguel ler istiyorum. Ben de oturup dötümü büyüteyim. Vallahi bıktım...
evet, evlendıkten sonra alınanlar ortakBenimkinin ailsi de iki ev var gelin oturun evinizi kiraya verin ayda bin tl size kalır diyolar. Evlerden biri iki eltimin apartmaninda biri de kvmin karşısı. Deli miyim
Eşimin ailesi de evimizi kaynımın üstüne yaptılar evlenmeden önce alindı ev. Eşim önceden üzerine alsaymıs ev onun mu sayilcakmış? Şimdi alsak ev ikimizin mi olcak
Şimdiden bağımlı ettiniz bebeleri
Hayırlı olsun canım. Bir yerleştir ikidebir gidip yatagın başına da oturacaksınkızlar bir gün girmedim anam sayfalar gitmiş resmen :))) dün bebek arabası ve karyolasını aldık hatta eve geldiler, ama karyolanın bikaç şeyini eksik getirmişler,onu da getirsinler silip yerleştiricem fotosunu çekerim, çok güzel bir duygu ya :)) bebek arabasını görmemişler gibi evde sürüyorum resmen :))) eşim bana dehşetle ve ibretle bakıyor :))
B12 dusuklugunun bi sikintisi varmikiYaa kizlar moralim cok bozuk gunde 2 defa ilacimi icmeme ragmem kanim cookk dusuk 8.8 cikmis ve b12 de dusuk 64 imdattt kan almak istemiyorumm aile hekimi 1 unite kan takarlar diyo duzelsin diye cumartesi kont gidicem bakalim dr ne soyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?