2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama riskin mi var ? Yada hiç kanaman oldumu şimdiye kadAr.... Benim kanamam olduğu için acaba olurmu diye hep kontroldeyim.... Aynen geceleri rüyamda foşurt diye kanlar boşalıyor,bebek kolunu bacağını çıkarıyor oradan diye kabuslar görüyorum herhalde hormonlar tavan yaptı.... Anneme anlatınca çok kızıyor bana salak salakk düşünüyorsunn diyeazarını atıp telefonu kapatıyor... Kadını darladımhayırlısıyla bir doğursamda kurtulsa.. Sen bir doğuracagına imkan olsa ben doğurur sana veririm diyor...

Allah korusun.

Günaydın canım bende de o korku var Rabbim korusun meleklerimizi. Ben zekâ testleri hiç birini yaptırmadım.
Yapsakta yapmasak da hep aynı korkular oluyor galiba. Tabbim hepimize böyle çipil çipil gülen sağlıklı sıhatli bebeler versinn inşallah....

Yok şimdiki çocuklar 60 aylık başlıyorlar ya eskisi gibi aralıkta doğanlar yaş kaybetmiyor. O ekim ayında doğanları vuruyor artık bir ay meselesi.... Aralıktada doğsa erken başlayacak okula.... İki ocakta yapsın yapabiliyorsa.... Olmuyorsada ben aslında yılbaşında da isterim güzel olur. Her yıl çok güzel kutlarızzz yeni yılımızı....

Yaa kizlar moralim cok bozuk gunde 2 defa ilacimi icmeme ragmem kanim cookk dusuk 8.8 cikmis ve b12 de dusuk 64 imdattt kan almak istemiyorumm aile hekimi 1 unite kan takarlar diyo duzelsin diye cumartesi kont gidicem bakalim dr ne soyleyecek

kızlar bir gün girmedim anam sayfalar gitmiş resmen :))) dün bebek arabası ve karyolasını aldık hatta eve geldiler, ama karyolanın bikaç şeyini eksik getirmişler,onu da getirsinler silip yerleştiricem fotosunu çekerim, çok güzel bir duygu ya :)) bebek arabasını görmemişler gibi evde sürüyorum resmen :))) eşim bana dehşetle ve ibretle bakıyor :))

Yaa kizlar moralim cok bozuk gunde 2 defa ilacimi icmeme ragmem kanim cookk dusuk 8.8 cikmis ve b12 de dusuk 64 imdattt kan almak istemiyorumm aile hekimi 1 unite kan takarlar diyo duzelsin diye cumartesi kont gidicem bakalim dr ne soyleyecek

canım benim de kanım düşük ama yapcak bir şey yok doktor ne derse o olucak mecbur, b12 de düşük aynen benimde, sabredicez canım artık

2 ocakta cumartesiye denk gelio canım ben istersem yapar ama ne bileim bilmiorum yaa çok karıştı kafam :)
zaman ne gösterirse ona göre beklicez görcez bakalım hayırlısı

hahhahhah şuan gözümün önüne geldi de :) ne güzel duygular bunlar Allahım şükürler olsun..
hepsini güle güle kullanın canım bekliyoruz fotoğraflarını

bunlarda her sey eşit. zaten öyle olsun
ben hiç sevmem cinsiyet ayrımcılıgını.

Ay kızlar işine de müşterisine de, kargosuna da başlıycam şimdi çok pis sinir oluyorum şu an... Gelsin sebastianlar gitsin biguel ler istiyorum. Ben de oturup dötümü büyüteyim. Vallahi bıktım...
Canım artık sende sipariş alma, biraz dinlenmeye geç istersen... Zaten uzun süre oturamıyoruz birde sende sürekli sandalye başındasındır...

evet, evlendıkten sonra alınanlar ortak
kimin aldıgı önemlı degıl. ikinizden birinin üzerinde olması kafi

Hayırlı olsun canım. Bir yerleştir ikidebir gidip yatagın başına da oturacaksın

B12 dusuklugunun bi sikintisi varmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…