- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.241
ben hasta bezı ve e bebekten o emıcı kılotlardan alırım dıodm ama madem ole depend alım barı..ben de alıcam, bulunsun. çok işe yaradıgını söyluyorlar.
kendılerı kaybedıyor. eşimde cok sukur herseyı gormeye basladı artık agızlarının paylarını verıoeee bazı anneler öyle. gelıne bişi gitmesın de damada ne gıderse gıtsın mantıgındalar.
geline edıcem diye kendı evlatlarına ediyorlar farkında degıller.
önemli olan zaten eşinin farkında olmasıben hasta bezı ve e bebekten o emıcı kılotlardan alırım dıodm ama madem ole depend alım barı..
kendılerı kaybedıyor. eşimde cok sukur herseyı gormeye basladı artık agızlarının paylarını verıo
çok sukur aksıne gunde 2 3 u buluo cıktıgım ama son 2 gndr 1 e dustu meyveyı pek yıyemıorm o yapıo sanırım. meyve yedımmı masallahım var.İyiymiş O kadar kan ilacına hala wc sorunun yoksa...yat kalk dua et senBen bir taneyle bile mahvoluyorum.
bende bılmıyorum canm verırmı vermezmı ondan alayım dedımDoğumu özel hastanede yapacaksınız hastane kendi vermiyor mu hasta bezini? Benim hastane istememişti ilk doğumda. Zaten 2 tane mi ne kullandılar, sonra da kendim ayaklanınca kalkıp pedimi taktım.
ben hep oyle yatıyorum ya sırt ustu ya hafıf sola donuk yastıgın yardımıyla nerdeyse 3 aydır sagıma soluma yatırmıo oglumkızlar bazen uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum bi sorun olur mu bazen de gerilirken uyanıyorum
kesınlıkleönemli olan zaten eşinin farkında olması
Ben 3-6 ay aldım biraz büyük geldi gözüme ama tontiş bir bebek olursa yada içine kalın giydiririm diye ocakta çıkmayız ama şubat mart ayında mutlaka çıkarıZ battaniyeyle yapamam hibi geldi nisan ayında geceleride giyeriz diye düşündümLazım olur mu acaba diye herseferinde aklımdan geçior. Ocak şubat mart giyilir ama çok soğuk olursa acaba dışarı çıkarmıyız diye düşünüyorum. Arabayla kapalı yerlrr gideriz herhalde. Ben demi alsam acaba.
Yor.
ben de öyle buluyorumkızlar bazen uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum bi sorun olur mu bazen de gerilirken uyanıyorum
magnezyum kullanıyor musun?ben hep oyle yatıyorum ya sırt ustu ya hafıf sola donuk yastıgın yardımıyla nerdeyse 3 aydır sagıma soluma yatırmıo oglumve gerındıgımde oluo gerınmenın sonucu genelde krampla sonuclanınca hemen toparlanıyorum
Ooff insan yakiyo kafayacanım benim de kanım düşük ama yapcak bir şey yok doktor ne derse o olucak mecbur, b12 de düşük aynen benimde, sabredicez canım artık
Mantıklı aslında ben de bir düşneyim.Ben 3-6 ay aldım biraz büyük geldi gözüme ama tontiş bir bebek olursa yada içine kalın giydiririm diye ocakta çıkmayız ama şubat mart ayında mutlaka çıkarıZ battaniyeyle yapamam hibi geldi nisan ayında geceleride giyeriz diye düşündüm
B12 neden düşük oluyor. Kırmızı et içinde bolca var. SalatyL beraber tüketmek lazım mış. Vejeteryansanız yada tiksiniyorsanız bolca maş fasülyesinin içinde var, salatası çok güzel ouyor,hemde b12 en çok onda var....Ooff insan yakiyo kafaya
Tabii dr gidince yazarim hamilelikten once hic boyle bir prob yoktu 12 lerdeydi degerim aslinda dikkat ediyorum cay kahve pek icmiyorum bakalim dr ne diyecekcanım dr un ne derse yzarmısın benımkıde 8. 4. 36.haftada verıcek 2 unıte kan banada. duruma gore dogumdan oncede verıcek sende anemı tasıyıcısımısın nıye dusuyorkı kanın bu kadar
Sagol canim yaa herseyi yiyorum aslindaB12 neden düşük oluyor. Kırmızı et içinde bolca var. SalatyL beraber tüketmek lazım mış. Vejeteryansanız yada tiksiniyorsanız bolca maş fasülyesinin içinde var, salatası çok güzel ouyor,hemde b12 en çok onda var....
o açıdan değil kuzum cumartesi hastanede pek kimse bulunmaz pazar çıkışım yapılmaz pazartesiye kadar bekle falan ne bileim bunları düşünüorum :)Olsun cumartesi,her yıl pazar pazartesi salı diy kayacak ne de olsa. Ama en azından ömür boyu tatil olmayack. Hm bir yaş doğumgünü paZara gelir.herkes rahat rahat gelir ilk doğumgününe.... Ayyy ne hesapçıyım ben ya
aynen canım mağazada 200 tl bende gördüm mağazada gördükten sonra siparişini verdim senin geldi mi eve peki.?Bende aldım aynısı şuan mağazada 200 tl
Zor valla canım allah kolaylık versin huyu güzeldir inşallah belkide rahat edersin belli olmaz. Mecbur gideceksen önyargılardan arınarak git bari bellide olmaz... Herkes sorun yaşamaz... İnşallahh iyi şans senle olsun.
bende canım maalesef ama yapcak bişi yok uyku esnasında farkında olmadan oluokızlar bazen uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum bi sorun olur mu bazen de gerilirken uyanıyorum
güzel haberlerini bekliyoruzKızlar şükür işleri bitirdim ben şimdi hastaneye gidiyorum ama internet paketim yok yazamam akşama kadar öpüldünüz <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?