2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de alıcam, bulunsun. çok işe yaradıgını söyluyorlar.
ben hasta bezı ve e bebekten o emıcı kılotlardan alırım dıodm ama madem ole depend alım barı..
eee bazı anneler öyle. gelıne bişi gitmesın de damada ne gıderse gıtsın mantıgındalar.
geline edıcem diye kendı evlatlarına ediyorlar farkında degıller.
kendılerı kaybedıyor. eşimde cok sukur herseyı gormeye basladı artık agızlarının paylarını verıo

İyiymiş O kadar kan ilacına hala wc sorunun yoksa...yat kalk dua et senBen bir taneyle bile mahvoluyorum.
çok sukur aksıne gunde 2 3 u buluo cıktıgım ama son 2 gndr 1 e dustu meyveyı pek yıyemıorm o yapıo sanırım. meyve yedımmı masallahım var.
Doğumu özel hastanede yapacaksınız hastane kendi vermiyor mu hasta bezini? Benim hastane istememişti ilk doğumda. Zaten 2 tane mi ne kullandılar, sonra da kendim ayaklanınca kalkıp pedimi taktım.
bende bılmıyorum canm verırmı vermezmı ondan alayım dedım

kızlar bazen uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum bi sorun olur mu bazen de gerilirken uyanıyorum
ben hep oyle yatıyorum ya sırt ustu ya hafıf sola donuk yastıgın yardımıyla nerdeyse 3 aydır sagıma soluma yatırmıo oglum ve gerındıgımde oluo gerınmenın sonucu genelde krampla sonuclanınca hemen toparlanıyorum

Ben 3-6 ay aldım biraz büyük geldi gözüme ama tontiş bir bebek olursa yada içine kalın giydiririm diye ocakta çıkmayız ama şubat mart ayında mutlaka çıkarıZ battaniyeyle yapamam hibi geldi nisan ayında geceleride giyeriz diye düşündüm

Mantıklı aslında ben de bir düşneyim.

Ooff insan yakiyo kafaya
B12 neden düşük oluyor. Kırmızı et içinde bolca var. SalatyL beraber tüketmek lazım mış. Vejeteryansanız yada tiksiniyorsanız bolca maş fasülyesinin içinde var, salatası çok güzel ouyor,hemde b12 en çok onda var....

canım dr un ne derse yzarmısın benımkıde 8. 4. 36.haftada verıcek 2 unıte kan banada. duruma gore dogumdan oncede verıcek sende anemı tasıyıcısımısın nıye dusuyorkı kanın bu kadar
Tabii dr gidince yazarim hamilelikten once hic boyle bir prob yoktu 12 lerdeydi degerim aslinda dikkat ediyorum cay kahve pek icmiyorum bakalim dr ne diyecek

o açıdan değil kuzum cumartesi hastanede pek kimse bulunmaz pazar çıkışım yapılmaz pazartesiye kadar bekle falan ne bileim bunları düşünüorum :)

ben yine cahilane bir soru ile geldim kapi susunu asmak icin kapida bi yer oluyo mu hastane odalarindaa yoksa tulle mi asmak lazim. Oyle asmak lazimsa nasil olacak o ya
Bi de bebek sekerini mevlutte mi vereceksiniz? Mevlut ne zaman olur nasil olur? Ay ben hicbi sey bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…