2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

banada annem yaptırıcak canım pamuk yorgan :)

hmmm çok güzel ya ben çok sevdim pamuk pamuk yumuş yumuş sevdim pamukları dedecikde diyor ki kızım böyle pahalı olur.orlonla yapalım. dede dedim ne diosun. 3 cm pamuk yatak e bebekte kaç para sen biliyon mu pamuk olsun dedim sağlıklı olur.pamuk yatak başkadır kendine de yaptır dedi ilk çocuk çok mu heyecanlısın dedi

ahhaa senin dede olaymış :) pamuk bencede en saglıklısı , kimisi sadece battanıye ört dıyoda ben örtemem cocuguma öle düdük gibi sadece battanıye, dogru duzgun yorganı olsun :)

ahhaa senin dede olaymış :) pamuk bencede en saglıklısı , kimisi sadece battanıye ört dıyoda ben örtemem cocuguma öle düdük gibi sadece battanıye, dogru duzgun yorganı olsun :)

yok bende örtemem battaniye.ben pamuk yorgan almıştım zaten. yaylı ortapedik yataklara baktım beğenedim.onların yumuşak ve yükseklerine denk geldim o da beşik için çok yüksekti. pamuk yatak alayım bari dedim.dede çok tatlıydı :)

Ya yapilinca fotografini atabilirmisin cok merak ediyorum nasil yapacaklar? Cunku kayinvalide yaptirmis sozde ama resmen pamuk yastigi getirdiler onume sinirim bozuldu, bide diyoki ben onu duzeltirim

canım fitilli yapcaklar ki dümdüz kutu gibi dursun yoksa yığılır.gelince tabiki atarım..yine de bana hatırlatır mısın elde biraz zordur böyle dümdüz yapılması. yoksa bizde kılıf yapıp içine basarız pamuğu ama öyle çok basılır pamuk cnm

Iste ayar etti beni bazilari, bisey diyince zaten biz kotu oluyoz. Hatirlatirim tekrar tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…