2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu hafta 32. haftaya giriyorum ama izin almıcam 2-3 hafta daha calısayım diyorum tam 32 + 0 da verecek calısabilir raporunu hastane, daha erken verince erken olan günler boşa gidiyormul öyle dedi sekreter

canım endişelenme bişi olmaz, uzun süreli solumada zararlı olabilir ama, dinlen güzelce havalandır odanı geçmiş olsun

bel agrisi,karin agrisi..cidden nefes bile alamiyorum ben bazen. disari cikiyoruz arabada bile zorla oturuyorum..ay ben normal dogum icn o zmna nasil dayancam ya..cok dusunur oldm bunu..her yerim kiriliyor bazen sanki :/

Ayy Allah korusun. Çok zor mantar falan.

bel agrisi,karin agrisi..cidden nefes bile alamiyorum ben bazen. disari cikiyoruz arabada bile zorla oturuyorum..ay ben normal dogum icn o zmna nasil dayancam ya..cok dusunur oldm bunu..her yerim kiriliyor bazen sanki :/
Aynen canım ,geçen arabadan inerken koltuktan kalkamadim eşim arkadan iterek destekledi ancak dogruldum

İyi aksamlar annecikler :)
Kapi susune karar veren alan var mi bi turlu karar veremiyorum siz neler dusunuyosunuz ?

canım ya bişey sorucam, ben sadece karyolasını aldım 6 ay benim odamda kalıcak bebeğim, 6 aydan sonra odasını ayırıcam ama kapı süsünü alırsam yatak odasına takmak gerekicek, öyle olur mu acaba saçma mı olur

Arkadaslar biraz ozel bi konu ama son aylara girdik malum epilasyon islerinizi nasil hallediyosunz sakincasi olan seyler var mi

Ya benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
Ben 1 ocak dogumluyum, daha doğrusu 30 aralıkta doğmuşum, 1 ocak yazdırmıslar, açıkçası 5 gün için çocuğun 1 yıl kaybetmesin derim...

canım bu malt içeceklerden arkadaşım yeni doğum yaptığında içti çokta bişi farketmedi.. en iisi su dio süt için bol bol su içiçekmişiz :)
Ben aktardan süt attıricı çay aldım, cok iddialı konuştu, ankarada çok ünlü bir aktar, İstanbul baharat diye, ise yaraRSA hepinize söylerim

kızlar, defend hasta bezı çok iyi oluyormus hastane de. kullan at emici kilot
aklınızda olsun
Kardesimde kullandı, sezeryan di onunkisi gerçekten çok kullanışlı ama sonlara doğru alıcam ben, bel çevreme göre. .. fiyati bir tık pahali ama değer

Bu arada özel hastane lerde sormak gerekiyor, ihtiyaç ne diye bazıları bebek bezi bile istemiyor, bazıları hepsini istiyor...

Canim bende yanimda yaritiricam kapi susunu evin kapisina asan da var gorumcem evin kapisina asti dogdugundan beri oyle de yapabilirsin oda kapisina da asabilirsin sacma değil bence ya da kapi susu olarak degil oda susu olarak kullanabilirsin odasi olana kadar mesela besiginin oldugu duvara asabilirsin

geçmiş olsun canım. kükürtün bebeğe bir zararı olur mu hiç bilmiyorum. umarım zararsızdır.
Saol canim tuzruhu gbi kokusu uzun sure solumadm allahtan ama 2 dk sida yetti
Ayyy canım benim yaaa temiz hava al bol bol. Bi duş al burnunun içini iyice yıka suyla. Allahın izniyle bişi olmaz canım ama söz konusu evlat olunca bir dr a danış derim. Bi ayrılsaydın izne ya canım benim
Canim bol bol yogurt yedim ilk yedigimde kuscak kadr ogurdum cok sukur kusmadan gecti smdi iim cok sukur. Ayrilicam canimda adama kizsamda isimi arkami temizlemeden ayrilmak istemiyorum az kaldi allah in izniyle
canım endişelenme bişi olmaz, uzun süreli solumada zararlı olabilir ama, dinlen güzelce havalandır odanı geçmiş olsun
Canim is yerinden koku nasi cikar bilmiyorum actik heryeri ama hava esmio cereyan yapmayinca coktu iceri yarin cikmazsa almayin beni oglene kdr dedim insallah cikmazda evde dururum :)

duvar mantıklı geldi canım :)

kızlar bişey sorucam düdüklü tencereden anlayanınız var mı, kuru fasulye yapayım dedim, buhar ayarını 2'ye getirdim, eskiden kaynayınca fıs sesi çok çıkardı kısardım kısıncada haliyle fıs sesi olurdu. ama bu sefer fıs sesi çok azdı, neyse yarım saat sonra kapattım ocağı, havasını alayım dedim ama hava çıkmadı, şimdi lavaboya koydum soğuk suya soğusun diye ondan sonra açıcam ama içinde ki buhar bu şekilde olur mu ya patlar mı acaba, iyice soğuyunca açıcam çünkü, tıkandı mı buhar yeri noldu anlamadım, bulaşık makinesinde hiç yıkamazdım bir kere yıkayayım dedim böyle oldu

Arkadaslar biraz ozel bi konu ama son aylara girdik malum epilasyon islerinizi nasil hallediyosunz sakincasi olan seyler var mi
Ben biraz bu hafta egilmek de zorlandim ama her zamanki gibi epilasyon aletiyle devam, çok zorlanirsam gidermiyim kuofore bilmiyorum, hiç öyle bir deneyimim olmadı utanıyorum,,,

Bende öle istiorum ocakta olsun die ama canım gelirsede yapcak bişi yok sağlıkla gelmesi tek isteğim tarihi ne olursa olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…