2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok güldüm canım yaaa daha iyi o sürer sen rahat rahat yürürsün :)))

Gule gule kullansin insallah bebisin ilk heves ilk heyecablar gercejten cok guzel bebek arabasini hangi marka model aldiniz

canım beneto yazıyor üzerinde, bt180 rebel travel yazıyor canım markası hangisi artık. travel sistem bilerek aldım canım rahat sürülüyor hiç ağır değil

canım beneto yazıyor üzerinde, bt180 rebel travel yazıyor canım markası hangisi artık. travel sistem bilerek aldım canım rahat sürülüyor hiç ağır değil
Hafif ve travel sistem olmasi iyi canim agir modeller basta guzel girunuyorda sonradan biz ugrasicaz onun icin en mentiklisi hafif ve yer kaplamamasi

aa eğer öğlene kadar çalışma şeklini çıkarırlarsa memurlarda ozaman ücretsiz izin almam canım ama inş çıkarırlar, akıllarına gelir mi acaba

seçim beyannamesinde var inş. olur.. eğer olmazsa da süt iznini 1 yıldan az kullanıp öğlene kadar gelmeyi teklif edicem müdürüm beni sever

Hafif ve travel sistem olmasi iyi canim agir modeller basta guzel girunuyorda sonradan biz ugrasicaz onun icin en mentiklisi hafif ve yer kaplamamasi

aynen canım özellikle hafif olsun istedim, çünkü zamanla bebekte kilo alıyor hepsi birden eklenince işkence, e birde sakarlık varsa tamamdır :)))

Kizlar bugun erken geldim eve cok bilmis elemanlar deney yaparken kükürt u yakti ortalik duman oldu esyalarimi toparlarken 2 3 dk soludum ama oda yetti eve gelince yogurt yedim smdi sanki tuzruhu koklamis gbiyim bebegime cok zarar vermemisimdir insallah yaa nedir bu aksilikler vallahi biktim. Bide ben bisi diyince sinirleniolar bi bktan anladiklari yok

geçmiş olsun canım. kükürtün bebeğe bir zararı olur mu hiç bilmiyorum. umarım zararsızdır.

Ayyy canım benim yaaa temiz hava al bol bol. Bi duş al burnunun içini iyice yıka suyla. Allahın izniyle bişi olmaz canım ama söz konusu evlat olunca bir dr a danış derim. Bi ayrılsaydın izne ya canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…