- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.301
canım güle güle kullan ınsallah.bizde bebek arabasını aldıgmzda eşim benden daha cok meralandı tum odalarda test suruslerı yaptı zaten magazada da cıldırmıs gıbıydı bebegı ıcındeyken dusunemıom heralde bana kalmaz ondan
Senin yüzünden bana ofiste manyak tek başına gülüyor diyecekler :)
tamam canımben gördüm ama almadım. depent önerdıler kullananlar
o yuzden onu dedım
Gule gule kullansin insallah bebisin ilk heves ilk heyecablar gercejten cok guzel bebek arabasini hangi marka model aldiniz
oh oohh ne güzel.. gurbette misin.aayy benim annem var ama bende mi alsam
boğulur diye diyorlar canım. ben çıtçıtlı battaniyelerden aldım. içi pamuk onlarında. çıtçıtlayınca uyku tulumu gibi oluyor. hangisi olursa artık.ama tek battaniye ince olurpamuk yorganın nesi tehlikeliymiş ki
gurbetteyim canm ya birde bana pek kimse gelmicek o yüzden ele avuca gelene kadar ben bakayım dedim :)
Ben aldımda ince birşey baya, uzun gece pedi aldım onun içine, kullanir ativeririm dedim,vbi de su dependin kulot şeklinde pedleri var ondan da aldım,lohus külodu vardı ebebkte alan oldumu aranızda kullan atmış oda kullanışlımı bende almak istiyorum
aynen o zaman mecbur tabi.bende çıkıcaktım ama öğlene kadar çalışırsam gelicem ben nasılsa bakanım var dedim
Hafif ve travel sistem olmasi iyi canim agir modeller basta guzel girunuyorda sonradan biz ugrasicaz onun icin en mentiklisi hafif ve yer kaplamamasicanım beneto yazıyor üzerinde, bt180 rebel travel yazıyor canım markası hangisi artık. travel sistem bilerek aldım canım rahat sürülüyor hiç ağır değil
aa eğer öğlene kadar çalışma şeklini çıkarırlarsa memurlarda ozaman ücretsiz izin almam canım ama inş çıkarırlar, akıllarına gelir mi acaba
Hafif ve travel sistem olmasi iyi canim agir modeller basta guzel girunuyorda sonradan biz ugrasicaz onun icin en mentiklisi hafif ve yer kaplamamasi
seçim beyannamesinde var inş. olur.. eğer olmazsa da süt iznini 1 yıldan az kullanıp öğlene kadar gelmeyi teklif edicem müdürüm beni sever
sorun pamuk olmasında değil, yorgan olmasında. bebek hareketleriyle kayıp bebeğin üstüne gelip nefes almasını engelliyor.
Hahahah aynenayy çok güldüm canım yaaa daha iyi o sürer sen rahat rahat yürürsün :)))
geçmiş olsun canım. kükürtün bebeğe bir zararı olur mu hiç bilmiyorum. umarım zararsızdır.Kizlar bugun erken geldim eve cok bilmis elemanlar deney yaparken kükürt u yakti ortalik duman oldu esyalarimi toparlarken 2 3 dk soludum ama oda yetti eve gelince yogurt yedim smdi sanki tuzruhu koklamis gbiyimbebegime cok zarar vermemisimdir insallah yaa nedir bu aksilikler vallahi biktim. Bide ben bisi diyince sinirleniolar bi bktan anladiklari yok
Ayyy canım benim yaaa temiz hava al bol bol. Bi duş al burnunun içini iyice yıka suyla. Allahın izniyle bişi olmaz canım ama söz konusu evlat olunca bir dr a danış derim. Bi ayrılsaydın izne ya canım benimKizlar bugun erken geldim eve cok bilmis elemanlar deney yaparken kükürt u yakti ortalik duman oldu esyalarimi toparlarken 2 3 dk soludum ama oda yetti eve gelince yogurt yedim smdi sanki tuzruhu koklamis gbiyimbebegime cok zarar vermemisimdir insallah yaa nedir bu aksilikler vallahi biktim. Bide ben bisi diyince sinirleniolar bi bktan anladiklari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?