- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.361
Hiç böyle düşünüp üzülme benimki mutlu biten bir son değildi ama ilk doğumumda kürtaja alınmıştım kürtajdan çıkınca kanım 4 e düşmüşyok canm aksıne kansızlık var ya bende. kan verılecek dogumdan once. ya kanamam cok olur kanım yetmezse kan kaybından ölürsem diye düşüne düşüne bu hallere geldim
Polis eşi misingüldürdün canım ya :)) o görevde şimdi canım ama çok korkuyor o düdüklü tencereden hatta düdüklü ocaktayken ocağa yanaşmaz normalde :))
Ben hiç kullanmiyorum ya anneminki patlamıstı çok korkuyorum
Naptin halledebildin mi ?
Nerde gördün
Epilasyon aletinin bebeğe zararı yok muBen biraz bu hafta egilmek de zorlandim ama her zamanki gibi epilasyon aletiyle devam, çok zorlanirsam gidermiyim kuofore bilmiyorum, hiç öyle bir deneyimim olmadı utanıyorum,,,
İyi demişsin önemli tabi gitme dinlenmiş olursun hem deSaol canim tuzruhu gbi kokusu uzun sure solumadm allahtan ama 2 dk sida yetti
Canim bol bol yogurt yedim ilk yedigimde kuscak kadr ogurdum cok sukur kusmadan gecti smdi iim cok sukur. Ayrilicam canimda adama kizsamda isimi arkami temizlemeden ayrilmak istemiyorum az kaldi allah in izniyle
Canim is yerinden koku nasi cikar bilmiyorum actik heryeri ama hava esmio cereyan yapmayinca coktu iceri yarin cikmazsa almayin beni oglene kdr dedim insallah cikmazda evde dururum :)
Yok cnm ben de alıyorum hala bikini dışınıEpilasyon aletinin bebeğe zararı yok mu
Polis eşi misin
Bende kızıma bunu aldımEki Görüntüle 1686082
Cok cici yaa nerden aldinnBende kızıma bunu aldımEki Görüntüle 1686082
Havuzluhan dan her rengi vardı ben mora bayıldımCok cici yaa nerden aldinn
Cok guzelmisss.belki biyerde kampanyasi falan olursa yakalarimm.gule gule iyi gunlerde giyinsin minnosHavuzluhan dan her rengi vardı ben mora bayıldım
Evet bana da hep ikinci daha kısa sürüyor ve daha çabuk oluyor diyorlar bende aynı senin duygularını yaşıyorum sikacagiz bi gün daha disimizi benimde doğum sonrası basur kabızlık ve dikişler hepsi birleşince mahvolmustum ayyy hatırlamak istemiyorumBenim ilkide normaldi ama ben nasil olursa bi sıkintı olur sezeyana alirlar diye gittim bilmeden bi baktim bu saatten sonra sezeryan olmaz dediler bunda da bakalim nasil olucak ama dogum sonrasinda 10 gun dikislerden ne cektigimi bi ben bi allah bilir basurmu oldum diye doktora gitmistim meger dikisler kuruyomus ondan agri yapiyomus herneyse 2.ler cok daha rahat oluyomus oyle diyorlar ama ben kismetse epidural falan hicbisey istemiyrm normal olursa sıkıcam disimi cunku gittigim hastanede gecen yil kadin normal epiduralde bitkisel hayata girmis mynette falan haberi var ve hala ayni aneztesistle calisiyorlar acikcasi haberi okuyunca cok korktum evet herseyde risk vardir biliyrm ama narkozdan oldum olasi korkarim gecen yil ameliyat oldugumda narkozu verdiklerinde doktor ne dusunuyosun diye sormustu bur daha gozkerimi acamanaktan korkuyorum diyip gitmistim allah hepizin yardimcisi olsun kimseyi korkutmak istemiyrm ama ben boyle hissediyrm
Canim sen yine de akışına bırak mecbur kalirsan zaten sezeryan olursun ama keyfi isteme normal doğum kadınların yaşaması gereken bi deneyimmis hep öyle diyorlar ve tabi en dogali bi yerde okumuştum yabancı meşhur bi ebe yazmış bir inegin sezeryan şansı yok hiç düşünmez bebek ters mi düz mu nasıl doguracagim diye hayvanlar her koşulda doguracaklari için daha rahatlar biz kadınları yıllarca hep korkuttular sezeryan yapmak için şimdi en doğal yaşadığımız olaydan korkar olduk korktukca da zor geçti ve sezaryen yaygınlaştı demişti korku politikasıyla doğal doğumdan uzaklastirildik diyorduevet dogum yapanlar genelde bana ole dıoda basıma gelmeyınce ne olur yaparım dıorumhayallarımde pırt dır doguruyorum hatta :) arkadasla konustuk sezeryan en ıısı 5 dk da beşiktas dedı ama ne bılım yaa aartık Rabbım bılır bızım ıcın en hayırlısını
Canim ben orkid in gece olanını almıştım ama hastanede hep hastaneden verdiklerini kullandım reglinin ilk günlerinden biraz daha yoğun oluyor benim normal doğumdu bu arada hani belki farkeder eve gelince de orkid geceyi kullandım 20.günde bitmişti bu arada sonrasında spiral taktirmayi düşünüyorsanız ki ben ilkinde öyle yaptım ikinciyi yapana kadar 4 sene vardı çok memnunum doğumdan sonra 40 gün ilişkiye girmiyorsun zaten en az 20 gün kanaman oluyor 40.gün gidiyorsun aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz takiyorlar eğer ilişkiye girersen adet olmayı beklemen gerekir o da kim bilir kaç ay sonra oluyorsun aklınızda olsun yaniKizlar dependin ped seklindeki kulotlarindan alan varmi? Yada tavsiye ettiginiz baska bir marka? Bu kulotlar nekadar siklikla degistiriliyormus? Kac tane almak gerekir? Bilgi verirmisiniz??
Ben primayi tek geçerim ama ablama da saygım sonsuz o soyleseydi bi bildiği var der kullanabilirdim ilk kızıma hep prima kullandım aktif bebek olanı çok memnundum tabi bebeğe de bağlı kullanirsin baktın beğenmedin degistirirsinKızlar ya ablam prima alma diyo molfix al diyor çok bi fiyat farki da yok. Ikisini de kullanmis ablam. Prima 3 4 defa değişiyodum molfixi 2 defa diyor. Kalite olarak daha iyiymis
Canim benim de seninle aynı gün görünüyor doğum bende 32+1de alacağım cumartesi günü yani gerçi ben çalışabilir raporu almayi düşünüyorum doğum sonrası 5 hafta daha kullanabileyim diyekızlar bu hafta 32. haftaya giriyorum ama izin almıcam 2-3 hafta daha calısayım diyorum tam 32 + 0 da verecek calısabilir raporunu hastane, daha erken verince erken olan günler boşa gidiyormul öyle dedi sekreter
Benim yıllardır gittiğim bi kuaförüm var hep ona gidiyorum. Gayette memnunum. Hamileligimde de normal zamanlarda aldığından bi farkı olmuyo.Arkadaslar biraz ozel bi konu ama son aylara girdik malum epilasyon islerinizi nasil hallediyosunz sakincasi olan seyler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?