2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canm aksıne kansızlık var ya bende. kan verılecek dogumdan once. ya kanamam cok olur kanım yetmezse kan kaybından ölürsem diye düşüne düşüne bu hallere geldim
Hiç böyle düşünüp üzülme benimki mutlu biten bir son değildi ama ilk doğumumda kürtaja alınmıştım kürtajdan çıkınca kanım 4 e düşmüş 7 ünite kan verdiler bana..... Hiçççç üzülüppl senaryolar kurma kafanda sana Allahın izniyle hiçbişey olmazzzz:))

İyi demişsin önemli tabi gitme dinlenmiş olursun hem de

Evet bana da hep ikinci daha kısa sürüyor ve daha çabuk oluyor diyorlar bende aynı senin duygularını yaşıyorum sikacagiz bi gün daha disimizi benimde doğum sonrası basur kabızlık ve dikişler hepsi birleşince mahvolmustum ayyy hatırlamak istemiyorum

Canim sen yine de akışına bırak mecbur kalirsan zaten sezeryan olursun ama keyfi isteme normal doğum kadınların yaşaması gereken bi deneyimmis hep öyle diyorlar ve tabi en dogali bi yerde okumuştum yabancı meşhur bi ebe yazmış bir inegin sezeryan şansı yok hiç düşünmez bebek ters mi düz mu nasıl doguracagim diye hayvanlar her koşulda doguracaklari için daha rahatlar biz kadınları yıllarca hep korkuttular sezeryan yapmak için şimdi en doğal yaşadığımız olaydan korkar olduk korktukca da zor geçti ve sezaryen yaygınlaştı demişti korku politikasıyla doğal doğumdan uzaklastirildik diyordu

Kizlar dependin ped seklindeki kulotlarindan alan varmi? Yada tavsiye ettiginiz baska bir marka? Bu kulotlar nekadar siklikla degistiriliyormus? Kac tane almak gerekir? Bilgi verirmisiniz??
Canim ben orkid in gece olanını almıştım ama hastanede hep hastaneden verdiklerini kullandım reglinin ilk günlerinden biraz daha yoğun oluyor benim normal doğumdu bu arada hani belki farkeder eve gelince de orkid geceyi kullandım 20.günde bitmişti bu arada sonrasında spiral taktirmayi düşünüyorsanız ki ben ilkinde öyle yaptım ikinciyi yapana kadar 4 sene vardı çok memnunum doğumdan sonra 40 gün ilişkiye girmiyorsun zaten en az 20 gün kanaman oluyor 40.gün gidiyorsun aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz takiyorlar eğer ilişkiye girersen adet olmayı beklemen gerekir o da kim bilir kaç ay sonra oluyorsun aklınızda olsun yani

Kızlar ya ablam prima alma diyo molfix al diyor çok bi fiyat farki da yok. Ikisini de kullanmis ablam. Prima 3 4 defa değişiyodum molfixi 2 defa diyor. Kalite olarak daha iyiymis
Ben primayi tek geçerim ama ablama da saygım sonsuz o soyleseydi bi bildiği var der kullanabilirdim ilk kızıma hep prima kullandım aktif bebek olanı çok memnundum tabi bebeğe de bağlı kullanirsin baktın beğenmedin degistirirsin

kızlar bu hafta 32. haftaya giriyorum ama izin almıcam 2-3 hafta daha calısayım diyorum tam 32 + 0 da verecek calısabilir raporunu hastane, daha erken verince erken olan günler boşa gidiyormul öyle dedi sekreter
Canim benim de seninle aynı gün görünüyor doğum bende 32+1de alacağım cumartesi günü yani gerçi ben çalışabilir raporu almayi düşünüyorum doğum sonrası 5 hafta daha kullanabileyim diye

Arkadaslar biraz ozel bi konu ama son aylara girdik malum epilasyon islerinizi nasil hallediyosunz sakincasi olan seyler var mi
Benim yıllardır gittiğim bi kuaförüm var hep ona gidiyorum. Gayette memnunum. Hamileligimde de normal zamanlarda aldığından bi farkı olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…