2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben kullaniyorum ama clipsolu. Seninki oylemi. Eger clipsoluysa buhar cikmadan acilmiyor zaten ama diger turluyse o siyah seyini yatirion ya onu dik suyun altina tut salla biraz bekle ac ozaman bisi olmuo. Anneminki ole hep ole kullandm ama bilmem gec kaldimmi :)

Kizlar e bebekte aksam 8den sabah 8e Braun kulaktan ates olcer 180den 100 e dusmus almayan dusunen varsa baksn isterse

Geçmiş olsun canım bol su iç üzülme bir şey olmamıştır

Ben hiç kullanmiyorum ya anneminki patlamıstı çok korkuyorum
Naptin halledebildin mi ?

ben de gördüm bunu geçen kahkaha attım resmen aynı bizim yataktan kalkarkenki halimiz
Nerde gördün

Kızlar ya ablam prima alma diyo molfix al diyor çok bi fiyat farki da yok. Ikisini de kullanmis ablam. Prima 3 4 defa değişiyodum molfixi 2 defa diyor. Kalite olarak daha iyiymis

ben de molfixi iyi biliyorum. yegenlerime hep kullandi ablamlar..huggies falan da. ama bebenin cildine hangisi iyi gelir o dogunca belli olur. sen zaten biliosun bunu da :) bi tane al onu da dene bise olmaz bence bizm d.tumuz amerikan bezleri gordu zamaninda ay adi oydu herhalde birden muallakta kaldim

Primayla baslama diyor işte. Başlarsan baska kullanamazsin diyor. Digerleriyle başla olmazsa degişirsin diyor ama molfixi bayaa övdü. Ben huggiesi beğenmiyorum ama ya çok çiş olunca icinde toplanıyodu pamugu mu ne o.

Canım kocana açtır
Kızlar ya ablam prima alma diyo molfix al diyor çok bi fiyat farki da yok. Ikisini de kullanmis ablam. Prima 3 4 defa değişiyodum molfixi 2 defa diyor. Kalite olarak daha iyiymis
Ben de molfix göbek oyuntulu alıcam

canım suyun altına tuttum açtım sonra ama buhar yoktu içinde acaba düzgün mü kapatmadım, clipsolu derken yani kenarında mandalı var onu çeviriyorum tık diye öyle açılıyor canım, tabi buharı boşalttıktan sonra, anlamadım ya bulaşık makinesinde ilk defa yıkadım ayarı gitti resmen

Kizlar dependin ped seklindeki kulotlarindan alan varmi? Yada tavsiye ettiginiz baska bir marka? Bu kulotlar nekadar siklikla degistiriliyormus? Kac tane almak gerekir? Bilgi verirmisiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…