- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.601
hahaha bırbırını sevmeyen 2 tıpcanım senin şu patronu çok merak ettim :)) patronunla senin aranızdaki iletişimden çok güzel film çekilir :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha bırbırını sevmeyen 2 tıpcanım senin şu patronu çok merak ettim :)) patronunla senin aranızdaki iletişimden çok güzel film çekilir :)
:) o tarafa bakmak zorunda değiller aslında zaten arada perde oluyor. sezeryanda girmeleri daha mantıklı. ben normal doğumda kan ter döker kıpkırmızı kesilirken eşim o halimi görsün istemem. zaten o durumda ben eşimi görmek ister miyim ondan da emin değilim :))Yaa sezeryan icin ameliyatane kuraliymis.birkac sene once bir baba adayi bayilmis ondan beri kesinlikle alinmiyomus.ameliyathanede insan tanidik birini istiyor ama yaa rahatlamak acisindan.neyse Allah yardimcimiz olur
hahaha bırbırını sevmeyen 2 tıpsınemalarda
bursaya geldıgınde gel bıgun kayfe yapayım sana tanısırsın canım
kısa boylu atom karınca keltos
![]()
Canım sanırımkızlar bısı sorucam. bu erken dogum rıskıne karsı aranız da adalat kullanan varmıydı... bı tanıdıgım kullanıoda o ıshal olmus acaba hap mı yaptı dedı bu konuyla ılgılı bılenınız varmııııı
En kullanıyorum, ishal ilk basta yaptı suan yık.. 3 haftadır kullanıyorumkızlar bısı sorucam. bu erken dogum rıskıne karsı aranız da adalat kullanan varmıydı... bı tanıdıgım kullanıoda o ıshal olmus acaba hap mı yaptı dedı bu konuyla ılgılı bılenınız varmııııı
Yaaaa.ama iskurda benimle ilgilenen bayan beni karni burnumda gorunce dediki niye rapor kullanmadin.raporun bittigi gunde cikisini alirdin issizlikdende yararlanirdin dedi.bende malesef sikintilar var olmadi dedim.eger dedigin gibiyse uzulmeyeyim baricanım zaten dogum parası alan ıssızlık ıssızlık alan dogum parası alamıoms uzme kendını :)
:) o tarafa bakmak zorunda değiller aslında zaten arada perde oluyor. sezeryanda girmeleri daha mantıklı. ben normal doğumda kan ter döker kıpkırmızı kesilirken eşim o halimi görsün istemem. zaten o durumda ben eşimi görmek ister miyim ondan da emin değilim :))
Hahahaha aynenn yaa oyle bende normalde istemezdim esimi.ameliyathane kasvetinden dolayi istiyorum.diyodum en azindan cocuklar gelene kadar kalsa ama yokk. Kesin kararlilar gibi:) o tarafa bakmak zorunda değiller aslında zaten arada perde oluyor. sezeryanda girmeleri daha mantıklı. ben normal doğumda kan ter döker kıpkırmızı kesilirken eşim o halimi görsün istemem. zaten o durumda ben eşimi görmek ister miyim ondan da emin değilim :))
Srma evet aminnn...ayy Allah hepinizin yardımcısı olsun canım ya işiniz zor
sezeryan olursa girersin demiştim ben de. ama ona da almıyolarmış zaten. neyse artık:)ayy ben cok istiyorum esim olsun yanimda normal olcak ztn bi aksilik olmazsa.. ama o ben duser bayilirm olmaz diyor.. halbuki bana tek ilac ve guc onun yanimda olup elimden tutmasi olcaktiama bu isler bellii olmaaaz bakalim
![]()
Benim koca hayatta etkilenmez kandan falan gucludur olsun isterdim ama bizim hastane malesef.diger hastanelerde giriyolar.guzel guzel dogum fotolari bile oluyor babalariylaayy ben cok istiyorum esim olsun yanimda normal olcak ztn bi aksilik olmazsa.. ama o ben duser bayilirm olmaz diyor.. halbuki bana tek ilac ve guc onun yanimda olup elimden tutmasi olcaktiama bu isler bellii olmaaaz bakalim
![]()
canım kemer gibi bişe .. göbeğine bağlıyolar ucunda yuvarlak bişe var onuda bebeğin olduğu yere koyuyorlar eline de buton gibi bişe veriyolar bebek hareket ettikçe basıyorsun.. bi de ekranı var ekranda dakikada atan kalp atış sayısını gösteriyorcanım nst nasıl bişey tam olarak ultrason gibi mi alttan değil dimi
hahahaha aynen aynen kızıncada basını saga sola sallıo sınır oluom cocudgm ona benzemese barışuayip gibi yani canım yaaa :))))))
kız sunu 4 5 hafta yapalım ne ettın adasssssssssssssssay kızlar ya bizde 33.haftalık annişlerimiz var 2-3 hafta sonra doğum haberleri alıcaz çok heyecanlı :)
hmm alektacım yanıtlar ozamanCanım sanırımalekta movik movik kullanıyordu
anlamadım kızcok ıı yapmısın bırak takılsın piss
canım kemer gibi bişe .. göbeğine bağlıyolar ucunda yuvarlak bişe var onuda bebeğin olduğu yere koyuyorlar eline de buton gibi bişe veriyolar bebek hareket ettikçe basıyorsun.. bi de ekranı var ekranda dakikada atan kalp atış sayısını gösteriyor
ılk gun 3 4 kez cıktın mı vc yeEn kullanıyorum, ishal ilk basta yaptı suan yık.. 3 haftadır kullanıyorum
aaa olemı arkadasıma sorayım bakalm o sımdı aldı rapor parasını ıssızlıkte alıcaktı o alırsa herkes alır ozamanYaaaa.ama iskurda benimle ilgilenen bayan beni karni burnumda gorunce dediki niye rapor kullanmadin.raporun bittigi gunde cikisini alirdin issizlikdende yararlanirdin dedi.bende malesef sikintilar var olmadi dedim.eger dedigin gibiyse uzulmeyeyim bari![]()
benmkı duser bayılır bırde haberlere cıkarızBenim koca hayatta etkilenmez kandan falan gucludur olsun isterdim ama bizim hastane malesef.diger hastanelerde giriyolar.guzel guzel dogum fotolari bile oluyor babalariyla
hahahaha aynen aynen kızıncada basını saga sola sallıo sınır oluom cocudgm ona benzemese barı
kız sunu 4 5 hafta yapalım ne ettın adasssssssssssssss
hmm alektacım yanıtlar ozaman
gorumcene dedımanlamadım kız![]()
heyecandan canım biraz fazla abarttım :))))