2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kullanoyordum dört aylıkken bırakmak zorunda kaldım karciğer enzimlerimde yükselme yapmıştı. Problemli bir gebeliğim var. Pıhtılaşma bozukluğu ve Hipotiroidim var. Doktor bugün bebeğin kalp ritmimi dinledi durdu kapatto açtı baktı da baktı. Dolaşımda mı bir sorun var bir şey de soramadım kötü bir şey duymak istemedim. Kalbi durmaz de mi bişey olmaz de mi ben çok kötüyüm kızlar yaa :KK61::KK61::KK61::KK61:
canım sakin olmalısın. stres durumunu daha da olumsuza çevirir. yumurta ve cevizi muhakkak ye ihmal etme. bebeğini sev onunla konuş, her yemek yediğinde onunla konuş senin için yiyorum de. sakın tatlı ve hamur işine dayanma bebeğe hiç faydası yok onların.

kızlar dün bebeğimin hareketlerini hissetmedim stresten oldu galiba... doktora gittim nst ye bağladılar..Allaha şükür bebeğim iyi.. bi sıkıntı çıkmadı.. ama nst yi seviyorm ya 20 dk o sesi duymak çok güzel:KK36::KK36:
gözün aydın canım. sizin hala ne yaptı görümcenin ifadesini aldı mı :KK34:

Canim bak bu memorial hastanesinin bana verdigi kitap. Burda ki kilolara bakarsan normal bebeginin kilosu.. Benim doktorum da bebege zayif diyor mesela ama hastanenin verdigi kitaba bakinca da olmasi gerektigi gibi ilerliyor.. alaimisemaa alaimisemaa

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 71
kızlar dün bebeğimin hareketlerini hissetmedim stresten oldu galiba... doktora gittim nst ye bağladılar..Allaha şükür bebeğim iyi.. bi sıkıntı çıkmadı.. ama nst yi seviyorm ya 20 dk o sesi duymak çok güzel:KK36::KK36:
Çok şükür canım, beni de 3 hafta sonra baglayacaklar ilk kez nst ye.. eminim çok güzeldir

gözün aydın canım. sizin hala ne yaptı görümcenin ifadesini aldı mı :KK34:
az önce konuştum söyledim dedi kadın beni zor durumda bırakmadan konuşmuş... ama artık gelmicekleri şekilde konuşmuş.. görümce facede isyankar takılıyo oh olsun :KK70:

Ya bugün doktora gittim bebiş gelişmemiş bi hafta geride dedi. Dünya başıma yıkıldı. Kilosu 1220 imiş 1700 olmalıymış. Pıhtılaşma bozukluğu var bende ondan olabilir genetik de olabilir dedi. Ama üç hafta gerilerse ciddi problem olur dedi. Ben de başladım araştırmaya anne karnındali bebek nasıl kilo alır annr ne yemeşi falan.. Ama cidden az yiyomuşum ben yaa uff içim almaz bu kadar şeyi o_O

Canım sıkıldı nerdeyse ağlayacam zor duruyorum :KK61:
İnşallah bişey yoktur canım endişelenme. Tahin pekmez ye bol bol, ekmeğini bandır bandır ye.. Ceviz ye.

az önce konuştum söyledim dedi kadın beni zor durumda bırakmadan konuşmuş... ama artık gelmicekleri şekilde konuşmuş.. görümce facede isyankar takılıyo oh olsun :KK70:

isyankar ha guldum :) baya cesurmus ama yani gece gelmeler zirp pirt gezmeler,abiden de korkmuyor. okumustm ama yazamamistm. iyi olms artk o amacla gelmez ins

Canim bak bu memorial hastanesinin bana verdigi kitap. Burda ki kilolara bakarsan normal bebeginin kilosu.. Benim doktorum da bebege zayif diyor mesela ama hastanenin verdigi kitaba bakinca da olmasi gerektigi gibi ilerliyor.. alaimisemaa alaimisemaa

bizmkiler haftasi itibariyle daha minnos desene :) ama hareketleri ve tekmelerinin de masallahi var benimkinin gerci:KK71:

henüz konuşmadım canım bi dahaki kontrolde konuşcam inş. sen konuştun mu kime gitmek gerekir acaba onu da bilmiyorum.
ya bi de sen çalışıyor muydun? izin için rapor aldın mı?
Yaa heralde yatak katini gezmek icin gittigimizde soracam yarin kontrolum var uygunsa ortam bi bakalim diyoruz sorarim ozaman dedim.ben 7 aydir falan cikmistim isten sigortami yapiyolardi bi tek.raporda almadim.sirket batmak uzere raporumu beyan edecek adam yok sirkette.bende direk cikis istedim.issizlik maasi alacam 8 ay.dogum param yandi yani malesef.sen calisiyomusun.

Kullanoyordum dört aylıkken bırakmak zorunda kaldım karciğer enzimlerimde yükselme yapmıştı. Problemli bir gebeliğim var. Pıhtılaşma bozukluğu ve Hipotiroidim var. Doktor bugün bebeğin kalp ritmimi dinledi durdu kapatto açtı baktı da baktı. Dolaşımda mı bir sorun var bir şey de soramadım kötü bir şey duymak istemedim. Kalbi durmaz de mi bişey olmaz de mi ben çok kötüyüm kızlar yaa :KK61::KK61::KK61::KK61:
canım ben hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse. süt peynir yoğurt hala midemi bulandırıyor. haftada 1 kibrit kutusu peynir 1 kase yoğurt yersem mutlu oluyorum. yumurta yerken zorlanıyorum günde yarım yumurta hatta bazen o da yok. balık yeyince kusuyorum. muz falan yiyodum şekerim çıktı korkumdan 2 günde yarıma düşürdüm. sadece et yiyebiliyorum yani faydalı olarak. ben de çok zayıfımdır. çocukken gözüm hastalıktan açılmazdı. hani depolarımdan alıyo desem o da değil. ama çok şükür bebeğimin kilosu da boyu da önden gidiyor. muhtemelen babasına çekecek çünkü o da 4 kilo doğmuş boyu da uzun.
bunlar biraz da genetik yani.
emin ol benden daha kötü beslenmiyorsundur.
çoğu zaman yemek yemeyi bile unutacak kadar leylayım ben.
geçen gün 1 poğaçayla geçirdim günü mesela. tüm gün de dışardaydım. bebeğime karşı sorumlu hissediyorum kendimi :(
emin ol her şey rakamlar değil.
kaç cm olmuş kaç gr olmuş.
sen elinden geleni yap iyi beslenmek için, kalanı Allahın bileceği iş.
iri ama sağlıksız olacağına minyon ama taş gibi bi bebek olur belki. yıpratma kendini ;)

bizmkiler haftasi itibariyle daha minnos desene :) ama hareketleri ve tekmelerinin de masallahi var benimkinin gerci:KK71:
Aynen, ya bu minnoş haliyle zor taşıyorum bazen, merdivenleri çıkarken falan baya zorlanıyorum son bir kac haftadir.. haftasına göre iri olsa yerimden kalkamicam heralde :)
Yerim onların hareketlerini, tekmelerini :KK200::KK68:

Yaa heralde yatak katini gezmek icin gittigimizde soracam yarin kontrolum var uygunsa ortam bi bakalim diyoruz sorarim ozaman dedim.ben 7 aydir falan cikmistim isten sigortami yapiyolardi bi tek.raporda almadim.sirket batmak uzere raporumu beyan edecek adam yok sirkette.bende direk cikis istedim.issizlik maasi alacam 8 ay.dogum param yandi yani malesef.sen calisiyomusun.
ya aslında ben de yatak katını gezmek istiyorum. sormam gereken bir sürü şey var. seninle kimin ilgilendiğini bana da mesaj atar mısın direkt onu buluyum ben de.
ben de çalışabilir raporu aldım 37ye kadar çalışmak için. ama herkese 32+0'da bana 31+1'de verildi rapor. bi yanlışlık var ama derdimi anlatamadım hastanede kimseye. o yüzden sordum sana da.
bu arada senin sezeryan mı olacaktı doğum? tarih belli mi? dün rüyamda seni gördüm de :D yani yüzünü falan görsem tanımam ama sen olduğunu biliyorum. ikizlerin doğmuş yataklarındaydılar :) hatta yatakları yan yana koymuş duvara da kadifeden ortak bir fon yaptırmışssın falan. hayırdır inşallah. şimdi hatırladım :)

ya aslında ben de yatak katını gezmek istiyorum. sormam gereken bir sürü şey var. seninle kimin ilgilendiğini bana da mesaj atar mısın direkt onu buluyum ben de.
ben de çalışabilir raporu aldım 37ye kadar çalışmak için. ama herkese 32+0'da bana 31+1'de verildi rapor. bi yanlışlık var ama derdimi anlatamadım hastanede kimseye. o yüzden sordum sana da.
bu arada senin sezeryan mı olacaktı doğum? tarih belli mi? dün rüyamda seni gördüm de :KK70: yani yüzünü falan görsem tanımam ama sen olduğunu biliyorum. ikizlerin doğmuş yataklarındaydılar :) hatta yatakları yan yana koymuş duvara da kadifeden ortak bir fon yaptırmışssın falan. hayırdır inşallah. şimdi hatırladım :)
Erkenden vermisler raporu gerci pekde anlamiyorum.faydalanmadigim icinde cokda arastirmadim.soylerimm sana canim kimle gorustugumu.meshur bi fatma ebemi ne var heralde butun yorumlarda ondan bahsediyorlar.ebemi ilgilenir bilmiyorum.ama en azindan orda verilen seyleri bosyere goturmemis oluruz.evt canim benimm sezeryan olcak.37 de alir gibime geliyo tabi erkenden gelmeye karar vermezlerse.oda 11 aralik gibi oluyor.bakalim hayirlisi insallah.demek ruyanda gordun hayilara gitsin konusacagimiz varmis demekki:KK48: belkide denk geliyoruzdur.yarin 3 de ordayim.10 gunde bir gidiyorum artik.

Back
X