2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen

Canım hiç bu kadar detay düşünme bence. İnan bilmedinmi daha kolay oluyor. Ben ilk dogumda hiç birşey bilmiyordum kafam daha rahatti. 2.de bildiğin için daha çok düşünüyorsun.ve daha zor oldu.

bilmeyince gözün kara oluyor.. insanı bildikleri korkutur bilmemek daha iyi bence

Tatlım ben dün iğneleri oldum biri sağlık ocağında diğeri devlette kalçadan yaptılar. Dün bişey yoktu bugün bi halsizlik var üstümde gözlerimde bulanıklık falan oldu ama geçti halsizlik var hala.dediğin gibi hareketlerde azalma oldu . Ama yine kıpırdamaya çalışıyo yavrum.sorum sendede oldumu böyle şeyler ve midem sabahtan beri yanıyo

birini efsa koy diğeri nisa benim fikrimm
Nisa kuzenimim cocugu var.efsada komsu kizi. Elif-elya, elis-elya , ela-elya gibi dusundum. Aslinda aden vardi aklimda anlamiyla ilgili karisikliklar soz konusu olunca vaz gectik.esim herseye bi bahene buluyo sanki kendi tasiyor

Nisa kuzenimim cocugu var.efsada komsu kizi. Elif-elya, elis-elya , ela-elya gibi dusundum. Aslinda aden vardi aklimda anlamiyla ilgili karisikliklar soz konusu olunca vaz gectik.esim herseye bi bahene buluyo sanki kendi tasiyor
en zoru da isim bulmak galiba Allahtan bana rüyamda söylediler hamile kalmadan , araştırmıyorum

yazdiklarinin hepsi de cok tatli yaa :) ela elya benm en cok hosuma gitti. ben kizim olsa sera katcaktm oy oy,olsun katcm ins. bu isim konusnda cidden boyle anlasmazlik hos olmuyor,aman onun bunun isminde diretilmesin de bu sekil kararsizlik yine iyidr! :/

ekmeksız olmuyor maalesef.doymuyorsun. ben de elımden geldıgınce beyaz ekmek yememe çalısıyorum. ılk zamanlar başlasaydım keşke
benımkı cok relax bi doktor, aynı ben

kafaca anlaşıosunuz işte aynı dili konuşabilmek ne güzel benimki de öyle yaa fazla relax geliyo bazen ben çok panik biriyimdir hiç bana uymuyo ama bi yandan iyi rahatlatıo çünkü insanı doktorun relax olması lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…