- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.721
Canım hiç bu kadar detay düşünme bence. İnan bilmedinmi daha kolay oluyor. Ben ilk dogumda hiç birşey bilmiyordum kafam daha rahatti. 2.de bildiğin için daha çok düşünüyorsun.ve daha zor oldu.kızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen
tuvaleti tutmak kasılmaları arttırır.. erken doğum riskine atma kendini..İki gundur cok useniyorum bu seferde karnim agriyo
Cok guzelll senmi yaptin canimİyi Akşamlar kızlar. Terliklerim ,tacim,ve bilekligim nasıl?
bilmeyince gözün kara oluyor.. insanı bildikleri korkutur bilmemek daha iyi bencekızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen
Teşekkür ederim canım. Evet ben yapıyorum.Cok guzelll senmi yaptin canim
Instagram hesabin vardi dimi canim.ellerine saglik cok guzel olmus.ben kirmizi tac aldim.almasaydim yaptirirdim kesin.Teşekkür ederim canım. Evet ben yapıyorum.
Benim arkadasim cok arastirdi kizlarina koydugu isimler almila ve ilay bi bak istersenKizlar elya ismi nasil sizce kizlardan birine koymayi dusunuyorumda.cocuklar dogacak hala kocayla orta yolu bulamiyoruz
Evet ınstagram hesabım var.çok tesekkur ederim. Sende Güle güle kullan tacını.Instagram hesabin vardi dimi canim.ellerine saglik cok guzel olmus.ben kirmizi tac aldim.almasaydim yaptirirdim kesin.
Bakim anlamlarina canim sagolBenim arkadasim cok arastirdi kizlarina koydugu isimler almila ve ilay bi bak istersen
birini efsa koy diğeri nisaKizlar elya ismi nasil sizce kizlardan birine koymayi dusunuyorumda.cocuklar dogacak hala kocayla orta yolu bulamiyoruz
Evet ınstagram hesabım var.çok tesekkur ederim. Sende Güle güle
Yaz bence adresini canim belki yaptirmak isteyenler olur uygunsan yaparsin.mevlut sekerleri yapiyomusun peki.bide adresini ver bi bakayim canim
Tatlım ben dün iğneleri oldum biri sağlık ocağında diğeri devlette kalçadan yaptılar. Dün bişey yoktu bugün bi halsizlik var üstümde gözlerimde bulanıklık falan oldu ama geçti halsizlik var hala.dediğin gibi hareketlerde azalma oldu . Ama yine kıpırdamaya çalışıyo yavrum.sorum sendede oldumu böyle şeyler ve midem sabahtan beri yanıyoBen sabah 2 aksam 2 tane vurundum aciliyeti vardı rahmimde acilma vardi benim.
Sabah saglik ocaginda aksam hastanede vurundum.
Yani benim normalde cik hareketliydi o biraz azaltti birkac gun gunde bikac tekme anca hissettim. Ilk gece cok hareketliydi sonra işte bikac gun oyle azaldı. Tatli ye uzan cok panik oluyosan. Kipirdar. Ya da saglik ocagina gidersin kalbini dinlemeye.
Nisa kuzenimim cocugu var.efsada komsu kizi. Elif-elya, elis-elya , ela-elya gibi dusundum. Aslinda aden vardi aklimda anlamiyla ilgili karisikliklar soz konusu olunca vaz gectik.esim herseye bi bahene buluyo sanki kendi tasiyorbirini efsa koy diğeri nisabenim fikrimm
Canim hesabin adi neydiEvet ınstagram hesabım var.çok tesekkur ederim. Sende Güle güle kullan tacını.
en zoru da isim bulmak galibaNisa kuzenimim cocugu var.efsada komsu kizi. Elif-elya, elis-elya , ela-elya gibi dusundum. Aslinda aden vardi aklimda anlamiyla ilgili karisikliklar soz konusu olunca vaz gectik.esim herseye bi bahene buluyo sanki kendi tasiyor
ben su içme programı ındırdımİsteyken cok su iciyorum haliyle daha sk cikiyorum ama evdeyken unuyorum ya cogu zaman. Sise yapmistim bardak bardak ugrasmaktansa kaybettim nerdeyse:)
Nisa kuzenimim cocugu var.efsada komsu kizi. Elif-elya, elis-elya , ela-elya gibi dusundum. Aslinda aden vardi aklimda anlamiyla ilgili karisikliklar soz konusu olunca vaz gectik.esim herseye bi bahene buluyo sanki kendi tasiyor
ekmeksız olmuyor maalesef.doymuyorsun. ben de elımden geldıgınce beyaz ekmek yememe çalısıyorum. ılk zamanlar başlasaydım keşke
benımkı cok relax bi doktor, aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?