- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.741
Canım ben zaten igneleri vurunduğum zaman evde yatıyodum. Olsa bile fatketmemisimdir.Tatlım ben dün iğneleri oldum biri sağlık ocağında diğeri devlette kalçadan yaptılar. Dün bişey yoktu bugün bi halsizlik var üstümde gözlerimde bulanıklık falan oldu ama geçti halsizlik var hala.dediğin gibi hareketlerde azalma oldu . Ama yine kıpırdamaya çalışıyo yavrum.sorum sendede oldumu böyle şeyler ve midem sabahtan beri yanıyo
Ne guzell vallaha.en zoru da isim bulmak galibaAllahtan bana rüyamda söylediler hamile kalmadan , araştırmıyorum
Ilk defa duydum bunuda canim ama çiş sızintisi falan olursa sakincali olabilir elektrik sonucta iyi arastir derim
Kimse karismiyor bize o yonden rahatiz.benim koca hepsine bedel zaten.duymadigi isimler ona gore yabanci isimler gibi.Allah sanada bir kiz versin ilerde insallahhyazdiklarinin hepsi de cok tatli yaa :) ela elya benm en cok hosuma gitti. ben kizim olsa sera katcaktm oy oy,olsun katcm ins. bu isim konusnda cidden boyle anlasmazlik hos olmuyor,aman onun bunun isminde diretilmesin de bu sekil kararsizlik yine iyidr! :/
Evet canim sakin.ben tam ne tarz oldugunu bilmiyodum ama elektrik battaniyelinde su sizintisi olmamasi lazim Allah korusun.ay arastirdm yok yok kullanilmasin yaziyor baya tehlikeli olabilirmiş. baktim arastirdm, yazim dedm
Anladım canım bende sabahtan beri vücudumu dinliyorum bende hep evdeyim yasak fazla hareket etmem .mide ekşimesini saçları çıktığından dır diyolar :)Canım ben zaten igneleri vurunduğum zaman evde yatıyodum. Olsa bile fatketmemisimdir.
Mide yanmasi da hep var bende reflüm var ondan
Canim instagramda yaptiklarina bayildimmmm.mevlut keseleri cok guzelllll.bebis olunca yapabilecekmisin bunlariEvet ınstagram hesabım var.çok tesekkur ederim. Sende Güle güle kullan tacını.
Benim doktor da çok saçlı olur diyor ama reflüm normalde de vardı her gün ilaç aliyodum duzenli. :)Anladım canım bende sabahtan beri vücudumu dinliyorum bende hep evdeyim yasak fazla hareket etmem .mide ekşimesini saçları çıktığından dır diyolar :)
ben ilk gebeliğimde o kadar çok yürüyüş yapıp hareketliydim ki normal doğurayım diye.neler yapmadım neler.. gel gör ki bebiş kanala bile yerleşmmedi ve benim aşırı isteğime dayanamayan drum suni sancı takmaya karar verdi 5 saat takıldı dahada yukarı çıktı bizim sıpa.mecburen sezaryen oldum.ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneyekızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen
adresin adı ne canım bende bakayımCanim instagramda yaptiklarina bayildimmmm.mevlut keseleri cok guzelllll.bebis olunca yapabilecekmisin bunlari
Ben ilaç falan almıyorum kan ilacı var onu bile canım isterse atıyorum kız mı erkek mi bebeğin :)Benim doktor da çok saçlı olur diyor ama reflüm normalde de vardı her gün ilaç aliyodum duzenli. :)
Benim de sali dolacak 32 ama doktor dolu pazartesi salida.izinliymis mecbur 32 arti1 de gitcem sorun olmaz insallahevet canım, benim pazartesi 32+0 olucak. doktor özellikle ozaman gel vericem dedi
Teşekkürler canım.Bir süre ara verip sonra yaparım diye düşünüyorum inşallah herşey yolunda gider.Canim instagramda yaptiklarina bayildimmmm.mevlut keseleri cok guzelllll.bebis olunca yapabilecekmisin bunlari
Ben kullaniyorum.yaklasik 4 5 haftadir hic oyle bir sey yapmadi.ama tansiyon dusuklugu yapiyor.kızlar bısı sorucam. bu erken dogum rıskıne karsı aranız da adalat kullanan varmıydı... bı tanıdıgım kullanıoda o ıshal olmus acaba hap mı yaptı dedı bu konuyla ılgılı bılenınız varmııııı
Dıs cepheyi yapacaklardı o duruyo iceri dalmıslar bi oda yapilacaktı eltimin de kaynanamin da bütün evi boyanmişfena gaza gelmişler.
E yanii. Bizom de saglik acogı karşida arabayla gidiyozsitenin girisi arkada bizim dolanmam gerekiyor yol uzuyor falan
Boyacı kaynanama kızdı bu evin hali ne 5 sene temizlik yapilmasa bu kadat pis olmazdı yine bi de gelin var diyo gelinin dairesi bi dekaynana da actı ağzını saydırdı bizde sans yok anası ablası böyle değil bizw bu denk geldi diyirum temizle yapmiyo napalim falan ah vah eltj de ben banyoya gircem dedi gitti daha yerler alcı toz boya içinde
Bir gebenin günlük dietinde 6 köfte büyüklüğünde et (Tavuk, balık ya da yağsız kırmızı et), 1 adet yumurta, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar peynir, en az bir porsiyon sebze yemeği, bol çiğ sebze (salata), 2-3 porsiyon meyve, 3 ince dilim (tercihen kepekli) ekmek, 4 kaşık kadar baklagiller ve 8-10 bardak su mutlaka bulunmalıdır.
Kızlar bunu bi makalede gördüm. Aranızda buna benzer beslenen var mı yoksa ben mi az besleniyorum yaa
kızlar normal doğum düşünenler doktorlarıyla ayrıntılı konuştu mu? kesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hem araştırmayım korkmayım diyorum hem de önceden araştırayım ki doktorumla konuşayım diyorum.
araştırılacak o kadar şey var ki sıkıldım aslında. nefes teknikleri, ıkınma, kegel egzersizi vs vs.
normal doğum için neler yapıyorsunuz biri özet geçsin lütfen
Sade ve hos olmus.bu terliklerle ben kayip dusuyorum ya ama :)İyi Akşamlar kızlar. Terliklerim ,tacim,ve bilekligim nasıl?
ben almadım valla. aslında doğumdan önce hastaneye gidip ebelerle görüşüp ona göre hazırlamak lazım çantayı. her hastane farklı uyguluyor. hele benim hastanemin her şeyi şahsına münhasır
Ilginc benim bir arkadasimda tahta kemiriyordu. Degisik seylerin asermesi bir vitamin mi hormin mu ne ondan oluyormus.Kizlar 2 haftadir dergi kokusu aseriyorumanormalmiyim neyim. Yanimda surekli dergi bulunduruyorum kokluyorum surekli.. Ayy delirdim galiba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?