2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktora sabah uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum dedim.. doktor çok uzun olmadığı sürece sorun olmaz daha ilerleyen haftalarda tansiyonun düşer zaten yatamazsın dedi.. sol yan tarafına yatmaya dikkat et dedi.. kendini sırt üstü bulanlara duyurulur

Gecmis olsun canim benim.
Beni 2 hafta sonra cagirdi. Nst de bende de sanci cikmadi.
Ama bu enfeksiyonu merak ettim yanma falan okuyor muydu sende yoksa sadece baski mi?

Slm kizlar lavaboda peceteyle kurulanirken pecetede kan gordum.ama iccamasirima bulasmamisti.sancimda yok.sizde boyle olan varmi.
Bi kac haftadir burayi takip ediyorum, ilk defa yaziyorum, umarim dogru alintilamisimdir. Herkese hayirlisiyla, saglikla bebegini kucagini alir insallah. Senin dedigin gibi sey bana 25. Haftada olmustu, dr umu aradim ve direk hastaneye gelmemi soyledi. Ultrasonla muayene sonucu rahim agzinda kisalma tespit edildi ve o gece hastanede kaldim. Erken dogum tehdidim varmis, o zamandan beride evde yatiyorum. Korkutmak istemem ama her turlu kanamayi onemsiyorlar, basit bisey de olabilir, doktoruna danis bence. Gecmis olsun.

Gecmis olsun canim benim.
Beni 2 hafta sonra cagirdi. Nst de bende de sanci cikmadi.
Ama bu enfeksiyonu merak ettim yanma falan okuyor muydu sende yoksa sadece baski mi?
baskı ( tuvaletin gelmiş hissi ) akıntı
hafif kokulu. hoş kokusuz akıntı nasıl oluyor onu bılmıyorum
hafif kaşıntı hissi

benım doktor yeme içme konusunda hiçbişi demedı

benimkisi her gittiğimde diyo sağlıklo beslen bol su ve süt iç diye.detaylı için gittiğim doktor da ekmek çok fazla tüketme demişti.mesela kahvaltıda ekmek yiyeceğine bir yumurta fazla kır omlete o daha yararlı dedi.ben ekmek yiyorum açıkçası.çok abartmamaya çalışıyorum tabi ama ekmek yemezsem çabuk acıkıyorum

uyku haline yapacak bişi yok kı
napalım başımıza adam mı dıkelım

ekmeksız olmuyor maalesef.doymuyorsun. ben de elımden geldıgınce beyaz ekmek yememe çalısıyorum. ılk zamanlar başlasaydım keşke
benımkı cok relax bi doktor, aynı ben

amin canım. maalesef bazı doktorlar lafın nereye gittiğini bilmiyor. iyi doktor olmak için psikolojiyi iyi bilmek gerek kesinlikle

baskı ( tuvaletin gelmiş hissi ) akıntı
hafif kokulu. hoş kokusuz akıntı nasıl oluyor onu bılmıyorum
hafif kaşıntı hissi
Hmm anladim canim hani cok kotu kokulu akintidan bahsediliyor sanirim. Ayyy hava pek soguk wc ye gitmeye cok useniyorum demek ki bende o kadar yok:))

uyku haline yapacak bişi yok kı
napalım başımıza adam mı dıkelım
ben uyumazken bile dikkat etmiyorum. doktrum da bi şey demedi şöyle yat böyle uyu falan. zaten bel ağrısından ölüyorum. nasıl rahatsam öyle yatıyorum valla.
ölücem rahatlığımdan, takmazlığımdan :s herkes sen nasıl hamilesin diyoo zaten

benim doktorda bahsetmiyor.. ben sordum ama.. sezeryan dedi.. astım olduğunu söylediğimde.. Devletteki doktor normal dedi.. kafamda deli sorular
ben en başlarda sezeryan düşündüğümü söylemıstım. ama unutmustur o tabii.
ondan sonra lafı açılmadı bari gitmişken söyleyeydı bişiler
ama demedı işte. tahlıl nts derken öyle aradan kaydı gıttı

benımkıde bu konuda bişi demedi. ama ben yıne de yatmıyorum :=)
belının agrısı sırt üstü yatmandan olabılır. yan yatıp arkana uzun bır yastık alman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…