- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.701
bebeğinin pozisyonu nasılben en başlarda sezeryan düşündüğümü söylemıstım. ama unutmustur o tabii.
ondan sonra lafı açılmadıbari gitmişken söyleyeydı bişiler
ama demedı işte. tahlıl nts derken öyle aradan kaydı gıttı
bişiler dedı ama arada kaydı sanırım.bebeğinin pozisyonu nasıl
Doktorlardan cok burdan ogreniyoruz herseyi.burasida olmasa ne yapacaktikbenımkıde bu konuda bişi demedi. ama ben yıne de yatmıyorum :=)
belının agrısı sırt üstü yatmandan olabılır. yan yatıp arkana uzun bır yastık alman gerek
aynen yaa. doktor sanırım benım ataştırmacı bi tip oldugumu anladıDoktorlardan cok burdan ogreniyoruz herseyi.burasida olmasa ne yapacaktik
bişiler dedı ama arada kaydı sanırım.
Ay yok canim hepsi ayni.sormadan bisey demiyolar.herseyi sormaya zaten hem vakit yok hemde utaniyosunaynen yaa. doktor sanırım benım ataştırmacı bi tip oldugumu anladı
belkıde o yuzden bişi demıyor
bunların tek işi sanıım usg ye bakıp ölçmekAy yok canim hepsi ayni.sormadan bisey demiyolar.herseyi sormaya zaten hem vakit yok hemde utaniyosun
Aynen oylee.olcumu az daha gitsek bizde yapariz ne ise yariyolarsa baskabunların tek işi sanıım usg ye bakıp ölçmeko olmasa bıle asistanının söylemesı gerek
Aynen oylee.olcumu az daha gitsek bizde yapariz ne ise yariyolarsa baska
evet canım benim dr yaptırmıyor ilk gebeliğimdede aynı dr du ve yaptırmamıştıkızlar, doktoru şeker yuklemesı yapmayan var mı?
benımkıde yapmadı..evet canım benim dr yaptırmıyor ilk gebeliğimdede aynı dr du ve yaptırmamıştı
bebislerimizin kilosu yakinmis birbirine, benimki de 30+5te 1380 gramdi.Ben de 30. Haftayı bitirdiğimde bebek 1250 gramdı ve yazmıştım da buraya gayet de sağlıklı besleniyorum ama genetik olduğunu düşünüyorum. Hiç kafana takma başka bir dıkıntı yoksa bebişlerimiz miniktir:) ben buğday yoğurtlaması da kilo aldırır diye duymuştum yarım kilo kaynatıp bitene kadar hergün birkase yiyorum. Onun dışında hergün süt kefir yoğurt et sebze meyve hepsinden yiyorum.
Bende seninle aynı düşünüyorum
Ilk defa duydum bunuda canim ama çiş sızintisi falan olursa sakincali olabilir elektrik sonucta iyi arastir derim
İki gundur cok useniyorum bu seferde karnim agriyoaman sakın gıtmeye üşenme
tutma sakın
tutmak hiç iyi degıl. dayan az kaldı.İki gundur cok useniyorum bu seferde karnim agriyo
İsteyken cok su iciyorum haliyle daha sk cikiyorum ama evdeyken unuyorum ya cogu zaman. Sise yapmistim bardak bardak ugrasmaktansa kaybettim nerdeyse:)tutmak hiç iyi degıl. dayan az kaldı.
ee gunde ne kadar su ıcıyıyorsun? su demek tuvalet demek sonucta
yok bel ağrısı normalde de çok oluyodu benim. şimdi bi de ön tarafta ağırlık var malum :)benımkıde bu konuda bişi demedi. ama ben yıne de yatmıyorum :=)
belının agrısı sırt üstü yatmandan olabılır. yan yatıp arkana uzun bır yastık alman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?